Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 18, 23:48)
Aš pabandysiu, bet ne tik ant vandens, bet ir ant kitokių skysčių.. Jei gausis, tai bus super thumbup.gif Nes atsėdėjau 4 dienas ant Delčios dietos, šiandien pasikroviau maistu ir ryt reikėtų vėl truputį išsikraut lotuliukas.gif

ir kas ieis i kitus skyscius g.gif sultys? ar arbata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 06 19, 00:18)
ir kas ieis i kitus skyscius g.gif  sultys? ar arbata  lotuliukas.gif

Arbatos nelabai mgstamos.. Įeis kavos (kokie 8 puodeliai), jogurtai ir sultys wub.gif O su jogurtais ir sultimis aš labai greit ir 800 kcal surenku.. tai kaip ir iškrova normali, bet ne badavimas gaunasi.. Bet čia tik tokie rožiniai planai ir norai, o kaip bus ryt, pažiūrėsim g.gif Jei bus kokių skanių dalykų nevietoj padėtų, tai nežinau kaip jiems gali baigtis lotuliukas.gif
Atsakyti
aga, cia tinkamas maistas thumbup.gif thumbup.gif ir labai skanus wub.gif
Atsakyti
Na as jungiuos prie taves smile.gif
Vien su arbatom ir vandenuku bandysiu... smile.gif

Sekmes tau ir kitoms isikrovinejancioms smile.gif

p.s. nu tikiuos man pavyks, nes senai beapturejau kokia iskrovele... smile.gif
Atsakyti
Na, kaip sekas? bigsmile.gif Man tai thumbup.gif visai valgyt nenoriu, net pilvas nesugurge per visa diena biggrin.gif tik va grizusi isgeriau 3in1 kavos puodeli blush2.gif o siaip tai saziningai smile.gif
Atsakyti
wohoooo clap.gif
ploja.gif
ATLAIKIAU assa.gif assa.gif (vien su vandenuku) karsta.gif

O rezultatai tai stulbinantys... kazkur nuo 1 kg iki 1.5 kg clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif

Na, o kaip kitoms sekesi ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vau bigsmile.gif na man 0.9kg nukrito, bet irgi dziaugiuos, bandysiu islaikyt, kad nesugriztu biggrin.gif
Atsakyti
pirmadienį lyg ir mėnulis keičiasi apie pusę trijų, kad iškrova ir kaip reikia maitintis?
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 06 27, 21:10)
pirmadienį lyg ir mėnulis keičiasi apie pusę trijų, kad iškrova ir kaip reikia maitintis?

ja ja menulis keiciasi 14.28 taigis reik nuo 2.28 pirmadienio iki 2.28 antradienio nevalgyti, na vienzo kadangi nakti prasideda ir nakti baigiasi, tai gaunasi kad pilnai visa pirmadieni issikraudineti reikia..

o maitintis..buvo cia daug variantu mirksiukas.gif galima pieno produktais, pvz kefyras, jogurtai, varske ir pan..tik skaiciuoji kad 800 ckal nevirsytum..galima pvz 200 gr ryziu issivirti, galima vien vaisiais arba vien darzovemis, pvz agurkais ..ale kaip ir sakiau skaiciuot kalorijas tereikia...galima tik sultys gerti ax.gif

tai ar yra pirmadieni beissikraunanciu ax.gif mastau gal jungtis prie jusu, labai ju senai kokia iskrovele turejau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

QUOTE(okkey @ 2009 06 28, 07:36)
tai ar yra pirmadieni beissikraunanciu  ax.gif mastau gal jungtis prie jusu, labai ju senai kokia iskrovele turejau blush2.gif  ax.gif

Aš planuoju iškrovėlę rytoj pasidaryti drinks_cheers.gif , tikriausiai su kefyru ax.gif . Šią savaitę išsikrovinėjau su tomis pasukomis su avietėmis, bet po jų man nukrito tik 500g doh.gif , tai daugiau su jomis neišsikrovinėsiu schmoll.gif . Po kefyriuko dienos dažniausiai svarstyklės kitą rytą kokiu kilogramu mažesnius skaičiukus parodo, kartais ir dar daugiau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 06 28, 07:36)
ja ja menulis keiciasi 14.28 taigis reik nuo 2.28 pirmadienio iki 2.28 antradienio nevalgyti, na vienzo kadangi nakti prasideda ir nakti baigiasi, tai gaunasi kad pilnai visa pirmadieni issikraudineti reikia..

o maitintis..buvo cia daug variantu  mirksiukas.gif galima pieno produktais, pvz kefyras, jogurtai, varske ir pan..tik skaiciuoji kad 800 ckal nevirsytum..galima pvz 200 gr ryziu issivirti, galima vien vaisiais arba vien darzovemis, pvz agurkais ..ale kaip ir sakiau skaiciuot kalorijas tereikia...galima tik sultys gerti  ax.gif

tai ar yra pirmadieni beissikraunanciu  ax.gif mastau gal jungtis prie jusu, labai ju senai kokia iskrovele turejau blush2.gif  ax.gif

800 kalorijų, vaje..truputį lyg ir mažoka, bet reikės bandyti, labai mėgstu varškę 9 proc riebumo, tik nežinau kiek 200 gr pokelis tos varškės turi kalorijų, o prie varškės ar dar galima pridėti trintą daržovių sriubą?
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 06 28, 15:01)
800 kalorijų, vaje..truputį lyg ir mažoka, bet reikės bandyti, labai mėgstu varškę 9 proc riebumo, tik nežinau kiek 200 gr pokelis tos varškės turi kalorijų, o prie varškės ar dar galima pridėti trintą daržovių sriubą?

ne ne, geriau rinkis tik trinta darzoviu sriubyte, jos didesnis kiekis iseis kaloriju maziau bus nei varskeje mirksiukas.gif oo varske tavoji berods 100gr- 159 ckal, taigis 200 gr pokyje net 300..vadinasi per diena gali 2,5 pokucio praryti 4u.gif
Atsakyti