Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00)
1.Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif 
2.Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif
3.O ta arbatpiene tai butinai isbandyk .....

1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena...
2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves mirksiukas.gif
3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena...
2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves mirksiukas.gif
Atsakyti
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif  As galvojau, kad neturi reiksmes kada issikrovineti, rezultatas tas pats bus  rolleyes.gif
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif

O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ,  gal patiks  mirksiukas.gif  Nors seip tai tikrai galima prisivirti to pieno visa litra, ideti ten iskart 3 a.s. arbatzoliu, palaukti kol atsals, nuimti ta pieno plutele nuo virsaus, susipilti i butelaiti ir gurksnoti visa diena, kai nera galimybes pieno kaskart viralioti  rolleyes.gif  Reiks kada sitaip ismeginti, gera cia ideja davei  mirksiukas.gif  Nors seip tai siltas gerimas man kazkaip skaniau gal  rolleyes.gif

Atsakyti
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif  As galvojau, kad neturi reiksmes kada issikrovineti, rezultatas tas pats bus  rolleyes.gif
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif

O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ,  gal patiks  mirksiukas.gif  Nors seip tai tikrai galima prisivirti to pieno visa litra, ideti ten iskart 3 a.s. arbatzoliu, palaukti kol atsals, nuimti ta pieno plutele nuo virsaus, susipilti i butelaiti ir gurksnoti visa diena, kai nera galimybes pieno kaskart viralioti  rolleyes.gif  Reiks kada sitaip ismeginti, gera cia ideja davei  mirksiukas.gif  Nors seip tai siltas gerimas man kazkaip skaniau gal  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 22:38)
Aggree, kaip sekesi siandien iskrova? Ar istverei?  4u.gif

Kiek kokiu vaisiukiu siandien valgei?  bigsmile.gif  Parasyk rytoj, kiek svorio nukrito po vaisines iskrovos?  4u.gif

Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo). Seip, po tokio skurdaus meniu tikejausi daugiau  rolleyes.gif Gal krito mazokai, nes iskrova dariau iskart po kovo 8-osios baliuko, ir organizmas nesusiprato  g.gif 

thumbup.gif -0,8kg per diena suvalgiau 4 kivius, 2 bananus, dvi riekes meliono ir du puodelius arbatos su pienu. siandien bandau nepersivalgyti, kad nesugriztu biggrin.gif

sveikinu ir tave su tokiu pasiekimu, geriau mazas minusas, nei apskritas nulis. (man taip per pms arba mm buna - iskrovos visai neveikia)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar kas išsikraudinėja šiandien?

Stusia, papuolei ant SM serverio bezabrazijos doh.gif
Žiūriu, visas puslapis beveik prirašytas lotuliukas.gif
Atsakyti
as vakar issikrovinejau baltymine.
Suvalgiau 300 Gr liesos varskes ir isgeriau 2 stiklines pasuku. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Issikrovineju pagaliau biggrin.gif Nuo vakar vakaro, isgeriau is ryto kavos su pienu,1l arbatos zalios ir puse litro kefiro.Na ir dabar galvoju,gal jau iki galo dar puse litro kefiro isgert g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evemaska: 11 kovo 2009 - 16:16
Merginos atleiskit doh.gif - SM isprotejo vakar pas mane bash.gif , niekaip nesugebejau savo atsakymo paskelbti, vis luzo ir luzo puslapis, o poto kai jau dejo tai visus ir paskelbe ..... Sorry uz eterio tersima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 03 11, 17:41)
Merginos atleiskit  doh.gif  - SM isprotejo

Tai tu čia nekalta 4u.gif
SM gi išprotėjo, ir daro tai dažnai, bet va niekad neatsiprašinėja g.gif

Aš šiandien jau tikriausiai baigiu iškrovaut: suvalgiau varškės 360 gr per dieną ir kol kas kefyro dar negėriau - tik kavas ir arbatas visą dieną.. Gal dar eidama gult įkalsiu kefyro, jei skrandis pareikalaus dozės lotuliukas.gif
Atsakyti
na kaip sekesi issikrovineti?
Atsakyti
Sveikutes! Ir man idomu, kaip kitoms sekesi per menuli? 4u.gif

Aggree, ar isliko tau po vakar numestieji -0.8? bigsmile.gif

Man kazkodel nieko neisliko, o dar daugiau priaugo cray.gif Ir po pirmos dienos po iskrovos, nors prilaikiau save gerokai, ir po antrosios dienos dar daugiau prilipo, nors ir nevalgiau vakare visiskai. Dabar puskilogramiu sunkesne, nei kad pries pradedant issikrovineti - 68,5, arteju link 70 doh.gif Pms'as dar toli, tai nesuprantu, kas cia darosi umn.gif

Siandien supykau, nusipirkau pusantro litro 1% Piemenelio kefyro ir issikrovinesiu tik juo + arbatos ,na gal dar kava, jei labai sunku darysis. Darbo siandien daug, bet gal kaip nors.. Ir po iskrovos rytoj imsiu is Loli judo pavyzdi ir paskaiciuosiu kalorijas iki 1300-1400 (max 1500), o veliau ne kasnio po 18 val., gal tuomet po iskrovos svoris atgal negris su kaupu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fely: 12 kovo 2009 - 09:40