Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 01:02)
Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes  4u.gif Juk tu nori numesti svori ir ji islaikyti o ne zaisti pirmyn atgal  mirksiukas.gif

Pagal visus sveikos mitybos principus,daugiau nei 1 iškrova per savaitę nerekomenduojama... aišku, jei tų principų kas nors laikosi...
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 03:02)
Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes  4u.gif Juk tu nori numesti svori ir ji islaikyti o ne zaisti pirmyn atgal  mirksiukas.gif

Tavo tiesa, Stusia drinks_cheers.gif Bet jei kitomis dienomis kcal neskaiciuoji ar kokios dietos nesilaikai, tai grizta ir tas kilogramas su 1k/sav iskrova numestas g.gif Kaip tu kitomis dienomis maitiniesi tarp iskrovu? Gal irgi ko nors prisilaikai? 4u.gif

Na, raportuoju, kaip man sekesi.. Issilaikiau saziningai ir be grieku su tuo 1.5l kefyro ir 2 puodeliais arbatos, net kavos jokios negeriau smile.gif Taciau siryt rezultatas vistiek nenudziugino : -700gr (cia gerai), taciau tik -1 cm nuo liemens ir daugiau niekur niekas nepasikeite schmoll.gif Del to 1 cm tai ka as zinau, nevertejo man kankintis unsure.gif ,vistiek jo nesimato.

Isvados tokios: neverta per savaite daryti 2 iskrovu tikrai schmoll.gif ,nes visu pirma, svorio nukrenta dvigubai, o apimciu - trigubai maziau, nei kad darant iskrova 1k. i savaite doh.gif O antra, organizmas kvailioti pradeda ir is karto susigrazina po iskrovos viska atgal su kaupu, nors ir maziau valgai, o vakare- isvis ne kasnio.

Su 2 iskrovomis/sav. prasidejau nuo Kovo 1d. Is viso 4 iskrovas apturejau, o rezultatas - apvalus 0, netapau ne trupucio lieknesne, tik atrodo, ant krutines striju truputi padaugejo verysad.gif Tokia tai mano patirtis smile.gif

Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne lotuliukas.gif Jeigu negris tie gramai, tai gal koki pirmad. ar antrad. issikrausiu smile.gif Jei gris- reiks organizma pailsinti nuo iskrovu ir prasytis i Loli judo temele prie kcal skaiciuotoju blush2.gif
Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 11:43)
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800)  verysad.gif labai tikiuosi, kad tai del PMS susikaupe skysciai, nors sutinus nesijauciu...

Aggree console.gif O kiek dienu pries mmm tau pms prasideda?
Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:46)
Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne  lotuliukas.gif  Jeigu negris tie gramai, tai gal koki pirmad. ar antrad. issikrausiu smile.gif Jei gris- reiks organizma pailsinti nuo iskrovu ir prasytis i Loli judo temele prie kcal skaiciuotoju  blush2.gif
Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom?  4u.gif

Fely, o nebandei valgyti visada vienoda kiek maisto? Kaip maitiniesi kitomis dienomis, kai nebuna iskrovu?

As visada kalorijas skaiciuoju mirksiukas.gif o su Lolo judo pirma karta susitikom man rodos delcios dietos temukeje.

Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau).
Papildyta:
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:53)
Aggree  console.gif O kiek dienu pries mmm tau pms prasideda?
Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania?  rolleyes.gif  smile.gif

Ivairiai, buna kar nervuota ir istinus jauciuosiu 2 savaites iki mm, dazniausiai savaite iki mm. Ypac paskutines dienos buna tokios devil.gif aggressive.gif cray.gif bash.gif
Atsakyti
Na, kad ta vienoda kieki visad suvalgyti, reikia ji apskaiciuoti, kitaip nesuprasi kiek suvalgei doh.gif Uztad ir galvoju jau greitu laiku jungtis prie kcal skaiciuotoju, nes pati nezinau nei kur nei kiek tu kcal, ne visur ant pakeliu yra parasyta ,o su gamintais patiekalais is viso miskas hihihi.gif, tai kieno nors pagalbos dideles su tom kalorijom prireiktu blush2.gif Kazkada labai seniai, dar kai paaugle buvau, meginau skaiciuoti, bet per kelias savaites tik +/-1 kg ten atgal svyravo ir viskas,tai meciau greitai. Gal ne taip ka dariau ten g.gif
Dabar po iskrovu pirmaja diena pusryciu visai nesinoredavo, pradedavau valgyti apie pietus ir stengiausi valgyti nedaug iki 18 vakaro. O visomis kitomis dienomis po 18 nevalgiau, nebent tik kokia stikline kefyro. Tai tokios pastangos po iskrovos - nulines pasirode doh.gif
Atsakyti
Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai doh.gif , tai juoda kava geriu, kurios seip nemegstu, gal pades smile.gif Savo saskaitoj kolkas turiu 500 kaloriju, gal gi kaip nors isipaisysiu siandien i tas 1400, bet sunku vaje vaje.. Sunkiau nei kad iskrovos laikytis turbut hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 14:35)
Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai  doh.gif  , tai juoda kava geriu, kurios seip nemegstu, gal pades smile.gif  Savo saskaitoj kolkas turiu 500 kaloriju, gal gi kaip nors isipaisysiu siandien i tas 1400, bet sunku vaje vaje.. Sunkiau nei kad iskrovos laikytis turbut hihihi.gif

Fely, paskaiciau kaip tu cia visko laikeisi, nu net keista, kad taip svoris nekrenta... Gal kokia mini mankstele reikia prideti?

As jei susikaupus sedziu ant iskrovos, viskas buna labai gerai, o va jei kalorijas skaiciuoju ar kitos dietos laikausi, dazniausiai ir sugiresiju ax.gif ypac sokoladu ax.gif
Atsakyti
Na ka, itilpau as siandien i lygiai 1400 kcal thumbup.gif Ziuresiu kokie bus rytiniai svarstykliu parodymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 19:54)
Evemaska, smagu kad ir tau kilogramas nuriedejo  thumbup.gif  Ar visuomet tau po kefyro iskrovos buna -1kg?  bigsmile.gif  Kaip siandien, po vakarykstes iskrovos maitinaisi, kad svoris iskart negriztu?  4u.gif

Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirity po iskrovos.As taip pries gera pusmeti,10 kg numecia ax.gif
QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 10:43)
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800)  verysad.gif labai tikiuosi, kad tai del PMS susikaupe skysciai, nors sutinus nesijauciu...

Siandien toliau skaiciuoju kalorijas ir bandau pasidaryti kopustu sriubos savaitgali  rolleyes.gif

g.gif Vat man sia savaite tas pats,mmm artinasi,o pries pat sunkiausiai numest,bet pasistengsiu nevirsyt savo 1300 ckal normos.Paziuresim kas bus kita savaite.Beje kada bus kita iskrova? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:25)
Loli judo, na koki reikaliukai siandien pas tave?  bigsmile.gif  O kodel tavo kava - 2 kalorijos? smile.gif Saldiklio keletas tabletyciu turbut?

Pas mane tai tikrai reikaliukai super thumbup.gif
Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) drinks_cheers.gif
Tai pasisvėrus rodė, kad 200 gr sugrįžo iš mano numesto kilogramo, bet garantuoju, kad jų nebūtų rodę, jei sverčiausi kaip kasdien, apie 11 val (nes miegu ilgai) blush2.gif
O šiandien visą dieną nelesus laksčiau varžybose, nervavausi už savo panas ir rėkavau, tai jaučiu, kokius 4000 kcal sudeginau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši thumbup.gif

QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:53)
Taciau siryt rezultatas vistiek nenudziugino : -700gr (cia gerai), taciau tik -1 cm nuo liemens ir daugiau niekur niekas nepasikeite  schmoll.gif  Del to 1 cm tai ka as zinau, nevertejo man kankintis  unsure.gif ,vistiek jo nesimato.

nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną g.gif
Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną doh.gif

QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 09:58)
As visada kalorijas skaiciuoju  mirksiukas.gif o su Lolo judo pirma karta susitikom man rodos delcios dietos temukeje.

Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau).

Aga, Delčios dietoje pirmą kart susitikom mirksiukas.gif

O aš nieko neatsisakau, o bulves tai išvis labai mėgstu, be to jos nekoloringos labai 4u.gif Ir valgau aš jas pilnu tempu, nors jos ir pagal kraujo grupę griežčiausiai draudžiamos doh.gif
Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu mirksiukas.gif

QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 19:30)
Beje kada bus kita iskrova? blush2.gif

Trečiadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 23:53)
1.Tavo tiesa, Stusia  drinks_cheers.gif Bet jei kitomis dienomis kcal neskaiciuoji ar kokios dietos nesilaikai .......
2.Na, raportuoju, kaip man sekesi.......

1. As skaiciuoju ir prisiziuriu ka valgau - kaloriju norma man yra 1400, o atsisakyti bandau tik duonos, nieko kito ax.gif Net ir ta duonike as valgau, bet stengiuosi kuo maziau jos vartoti mirksiukas.gif Tiesa kita diena, as zinok nieko labai specialaus nedarau, is ryto tik stengiuosi neapsiryti nes jau bunu gerokai paalkusi ir viskas.
2.Seip tai neblogi pas tave tie rezultatai, bet gi nepavyks taip ilgai tau griestai save riboti. Apsiribok viena iskrovele per savaite, paskaiciuok kiek kaloriju suvalgai ir kris tau tie gramuliai 4u.gif
Ir patikek manim - matosi matosi, bendram paveiksle visi pamesti gramuliai matosi mirksiukas.gif
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 10:57)
1.Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) drinks_cheers.gif
2.O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši thumbup.gif
3.Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu mirksiukas.gif
4.Trečiadienį thumbup.gif

1. thumbup.gif thumbup.gif first.gif Sveikinimai cempionei ir jos mamai
2. Sushi - niam niam wub.gif Labai geras maistas
3. drinks_cheers.gif Man iskarto viskas pasirisa jeigu man reikia kazko atsisakyti, pati save sabotazuoju, apie uzdrausta maista tada tik ir galiu galvoti. Galgau viska, tik skaiciuoju kiek tu kasniu i burna papuola tongue.gif
3. Jungiuosi ir as 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stusia: 13 kovo 2009 - 22:17
nea, dvieju iskrovu per savaite niekada nesilaikiau. man tos iskrovos gal kas men, gal kas du men buvo. O ir neplanuoju niekada, nes zinau, kad visa laika galvosiu pavyks ar nepavyks, nervuosiuosi. O kai savaime gaunasi, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 21:30)
Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirityt po iskrovos.As taip pries gera  pusmeti,10 kg numecia  ax.gif

g.gif  Vat man sia savaite tas pats,mmm artinasi,o pries pat sunkiausiai numest,bet pasistengsiu nevirsyt savo 1300 ckal normos.Paziuresim kas bus kita savaite.

Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti blink.gif thumbup.gif

Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa? smile.gif Tai gal tie kg labiau del kcal skaiciavimo riedejo, nes be jo iskrovu rezultatas neissilaikytu? g.gif
Atsakyti