QUOTE(Mama_Tania @ 2006 02 08, 10:44)
Įdaryti makaronai
Reikalingi produktai: Tuščiaviduriai piršto storio makaronai vamzdeliai (1 pakelis), 0,6 kg kiaulienos faršo, prieskoniai mėsai (maltai), 2-4 česnako skiltelės (pagal dydį), 2-4 kiaušiniai; (padažui) 50 gr sviesto, 900 ml. pieno, 50 gr. miltų.
Gamybos procesas : Į faršą įmaišome sukapotą česnaką, prieskonius bei kiaušinius. Tuomet imame makaronus ir pirštais kemšame į juos mėsą. Jau įdarytus makaronus dedame į viena prie kito į skardą. Gausiai apipilame baltu padažu (bešamelio) ir pabarstome sūriu. Kepame orkaitėj 35-40 min.
Padažas: Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Keletą minučių pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
Šiandien gaminau įdarytus makaronus pagal Mamos_Tanios receptą

Tik dėjau ne kiaulienos, o kalakutienos faršą. Į faršą drukos, pipiriukų, kiaušinį, išvirtų morkų kūbelių, bandelę išmirkytą piene, kepinto česnako ir svogūno ir raudonųjų paprikų miltelių

Labai skanu, ir tas padažiukas super
