Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai

Visai neblogas turėtų būti Bit.el padažiukas, bet man skaniausias šitas:

Pievagrybių padažas

50 g sviesto,
mažas indelis grietinėlės,
pievagrybiai (~300 g)
šaukštas miltų,
prieskonių

Nuplautus ir supjaustytus pievagrybius apkepti svieste. Supilti grietinėlę, įdėti prieskonių, pabarstyti miltais ir kepti ant silpnos ugnies kol sutirštės. Labai skanu su makaronais ar paukštienos patiekalais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Helle* @ 2009 04 11, 12:33)
Visai neblogas turėtų būti Bit.el padažiukas, bet man skaniausias šitas:

Pievagrybių padažas

50 g sviesto,
mažas indelis grietinėlės,
pievagrybiai (~300 g)
šaukštas miltų,
prieskonių

Nuplautus ir supjaustytus pievagrybius apkepti svieste. Supilti grietinėlę, įdėti prieskonių, pabarstyti miltais ir kepti ant silpnos ugnies kol sutirštės. Labai skanu su makaronais ar paukštienos patiekalais  rolleyes.gif

As irgi padaza gaminu su grietinele - skaniau. Be to naudoju ir savus grybus. Saldytus arba vakuotus.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Turiu kažkokių "festaiola agnesi be tagliatelle" ilgų kaip aš sakau virvelinių makaronų tongue.gif

Ką būtų galima iš jų pasigamint?
Atsakyti
as tai dievinu makaronus su krevetemis smile.gif
pakepinu supjaustyta svoguna ir pora supjaustytu cesnako galvu ant sviestuko keptuveje. Kai apskrunda, tada dedu krevetes ir apkepinu. Po to ipilu 250g labai riebios grietineles ir truputi patusinu. I pati gala ipilu puse stiklines vandens maisyto su saukstu miltu, kad truputi tirstesnis padaziukas gautusi smile.gif dar truputi patusinu ir po to viska uzpilu ant virtu makaronu smile.gif niam niam niam smile.gif
Atsakyti
viskas cia gerai......bet man truksta cesnako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte mamyte @ 2009 05 10, 20:40)
viskas cia gerai......bet man truksta cesnako  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 16:41)
o as vakar isbandziau nauja makaronu recepteli - Spaghetti carbonara thumbup.gif  jau draugas apie juo buvo minejes, kad skanu, o as si recepta atradau naujai nusipirktoj kulinarijos knygoj ax.gif

RECEPTAS CIA

superinis sitas patiekalas thumbup.gif
visai seimynai labai patiko
Atsakyti
O Cannelloni makaronus pries juos idarant reikia apvirti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 06 04, 09:47)
O Cannelloni makaronus pries juos idarant reikia apvirti?  ax.gif
as juos apverdu, o kaip teisingai daryti nezinau g.gif

vakar eksperimentavom su spageti ir padazu smile.gif namuos buvo uzsilikes svogunas, pievagrybiu, paprika - supjaustem, apkepem ir sumaisem su vistiena. Pabaigoj dar grietineles supylem ir sauksta miltu tirstumui thumbup.gif prieskonius vistienai emiau, bet manau, kad galima deti, kokie po ranka yra smile.gif
supylus ant spageti raudona paprika padaze labai graziai atrode smile.gif
Atsakyti
ka as be jusu daryciau thumbup.gif
aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 06 04, 09:47)
O Cannelloni makaronus pries juos idarant reikia apvirti?  ax.gif

aš niekada neapverdu schmoll.gif ir visad skanai gaunasi mirksiukas.gif labai priklauso nuo to kaip gaminsi, aš kai darau tai makaronai visada būna iki viršaus apsemti, todėl išsitroškina ir neapvirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 06 16, 14:23)
aš niekada neapverdu  schmoll.gif  ir visad skanai gaunasi  mirksiukas.gif  labai priklauso nuo to kaip gaminsi, aš kai darau tai makaronai visada būna iki viršaus apsemti, todėl išsitroškina ir neapvirti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti