Aš beveik visus padažus darau su grietinėle. Va vakar dariau įdarytus lietinius su pievagrybių padažu. Bet be svogūno ir česnako. Tiesiog svieste pakepinau pjaustytus pievagrybius, tada užpyliau grietinėle, įdėjau šviežio baziliko lapelių, parmezano, prieskonių ir patroškinau viską grietinėlėj, kol sutirštėjo. Ir vsio.
Skamba labai skaniai.
Tik, va, idomu, ar uzvalgius siu makaronu su pievagrybiu padazu uz 10min vel nereikia kisti nosies i saldytuva?
Man cia labiau kaip garnyras. Kazkokios mesytes vistiek dar norisi
Tik, va, idomu, ar uzvalgius siu makaronu su pievagrybiu padazu uz 10min vel nereikia kisti nosies i saldytuva?
Man cia labiau kaip garnyras. Kazkokios mesytes vistiek dar norisi

QUOTE(snoopy @ 2005 01 20, 12:03)
Oi matau makaronu skyrelis mirsta,niekas cia neuzsuka-bandysiu gelbeti.Keletas receptuku:
Makaronai su lasisa
reikes tik lasisos smulkiai pjaustytu gabaleliu, truputi juodo pipiriuko ir grietineles-visa tai i keptuve ir ant mazos ugnies mazuma pakaitinti.Isvirti makaronus ir uzpilti viskuo is keptuves.Ir prasau ant stalo:skanu greita ir sveika:)
Vietoj lasisos mes labai megstam su pievagrybiais arba su vistienos gabaliukais.Tik pievagrybius arba vistiena is pradziu reikia kiek pakepinti keptuveje o grietinele veliau:)
Skanaus!
As kaip tik galvojau, kad noriu rasti receptuka makaronu su lasisa, o sitas labai jau paprastas Makaronai su lasisa
reikes tik lasisos smulkiai pjaustytu gabaleliu, truputi juodo pipiriuko ir grietineles-visa tai i keptuve ir ant mazos ugnies mazuma pakaitinti.Isvirti makaronus ir uzpilti viskuo is keptuves.Ir prasau ant stalo:skanu greita ir sveika:)
Vietoj lasisos mes labai megstam su pievagrybiais arba su vistienos gabaliukais.Tik pievagrybius arba vistiena is pradziu reikia kiek pakepinti keptuveje o grietinele veliau:)
Skanaus!

Nu va, padariau as tuos makaronus, dar tik dadejau zirneliu (nes atsimenu restorane kazkada taip valgiau), dar petrazoliu imaisiau ir biski biski ciles (nes norejosi siek tiek astrumo) ir istikro niam niam gavosi, nors man lasisa ir nelabai siaip..
O jau kaip greitai, per 20min viskas pasigamino..

Stai ka as siandien pagaminau
Spagetti su vistiena ir paprikomis
Isverdame spagecius. Kol verda makaronai pasidarome padaza: pakepiname viena vistienos krutinele kartu su svogunu, morka, paprikomis (raudona, geltona, zalia)ir skiltele cesnako. Kai vistiena ir darzoves apkeps, suverciame puse indelio konservuotu ssmulkintu pomidoru savo sultyse. Dar siek tiek patroskiname. Tuomet idedame priskonius druska, pipirai, bazilikai, cili milteliai. Idedame pora saukstu grietines. Pakaitiname. Nukostus makaronus sudedame I keptuve su padazu ir pakaitiname 3 min. Patiekiame apibarste suriu. Skanaus!
P.s: makaronai gavosi lb astrus, jei kas nemegstate nedekite cili milteliu.

Isverdame spagecius. Kol verda makaronai pasidarome padaza: pakepiname viena vistienos krutinele kartu su svogunu, morka, paprikomis (raudona, geltona, zalia)ir skiltele cesnako. Kai vistiena ir darzoves apkeps, suverciame puse indelio konservuotu ssmulkintu pomidoru savo sultyse. Dar siek tiek patroskiname. Tuomet idedame priskonius druska, pipirai, bazilikai, cili milteliai. Idedame pora saukstu grietines. Pakaitiname. Nukostus makaronus sudedame I keptuve su padazu ir pakaitiname 3 min. Patiekiame apibarste suriu. Skanaus!
P.s: makaronai gavosi lb astrus, jei kas nemegstate nedekite cili milteliu.

[quote=*VaniLLa Sky*,2009 11 16, 21:14]
*VaniLLaSky*-
-Nuostabus receptukas,jisman patiko

*VaniLLaSky*-

ar čia tik man makaronai atrodo mėlynoki

Regna - aciu
Na, nezinau, man tai normaliai rodo, kai dejau irgi taip pat rode is kur tas melynumas matosi, neisivaizduoju
turbut per nakti pastoveje pamelynavo

Na, nezinau, man tai normaliai rodo, kai dejau irgi taip pat rode is kur tas melynumas matosi, neisivaizduoju

QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2009 11 17, 13:04)
Regna - aciu

nera ten jokio melynumo

QUOTE(Reff @ 2009 11 17, 14:11)
nera ten jokio melynumo
viskas gerai. tik nuotrauka mazoka. bet recpetukas skamba skaniai 

Receptas skamba skaniai, nes megstu astriai, bet man ir rodo melynus makaronus

Nu kas cia db per bajeris - mano makaronai melyni

Sveikos,
O gal yra tema apie pačių makaronų darymą? Per paiešką neradau. Gal pasigaminat ir pačios naminių makaronų, galima prisigaminti įvairių spalvų ir formų.
Ieškojau pirkti makaronų mašinėlę, tai kainos
O gal yra tema apie pačių makaronų darymą? Per paiešką neradau. Gal pasigaminat ir pačios naminių makaronų, galima prisigaminti įvairių spalvų ir formų.
Ieškojau pirkti makaronų mašinėlę, tai kainos