ačiū, labai ačiū už receptus, vakar gaminau, laaaaaaaaabai skanuuuuuuuuuuuuuuuu, visi valgėme ir dukrai ir vyrui ir man pačiai laaaabai patiko
Tik aš apibendrinsiu jūsų receptus. Kaip aš dariau:
Įdaryti makaronai Reikalingi produktai: Tuščiaviduriai piršto storio makaronai vamzdeliai (1 pakelis), 0,6 kg kiaulienos faršo, prieskoniai mėsai (maltai), 2-4 česnako skiltelės (pagal dydį), 2-4 kiaušiniai; (padažui) 50 gr sviesto, 900 ml. pieno, 50 gr. miltų.
Gamybos procesas : Į faršą įmaišome sukapotą česnaką, prieskonius bei kiaušinius. Tuomet imame makaronus ir pirštais kemšame į juos mėsą. Jau įdarytus makaronus dedame į viena prie kito į skardą. Gausiai apipilame baltu padažu (bešamelio) ir pabarstome sūriu. Kepame orkaitėj 35-40 min.
Padažas: Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Keletą minučių pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
-Девушка, а можно вас?
-A можно не вы!