Įkraunama...
Įkraunama...

Makaronai

Pasiūlysiu tokį patiekaliuką:

Keptuvėje iškepti svogūnus. Krabų lazdeles ir sūrį supjaustyti kubeliais. Išvirti makaronus (būna tokie su kiaušiniu lb neblogi nelietuviški). Viską sumaišyti ir niam niam kol neatšalo. Tik nepagailėkit krabų ir sūrio thumbup.gif ... Su marinuotais agurkėliais... thumbup.gif
Atsakyti
Makaronai su pievagrybiais:

Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų

Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva S: 18 sausio 2006 - 15:19
Makaronų salotos:

padažas
makaronai
raudonasis svogūnas
kiniškas kopūstas
pomidorai
saliamio dešra

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Ups, netikslią nuorodą įdėjau, bet mano avartarą matote. biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką 4u.gif Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam... thumbup.gif Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus biggrin.gif

Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2006 01 20, 20:00)
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką 4u.gif Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam... thumbup.gif  Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus biggrin.gif

Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,

Idomiai cia g.gif Reiks pamegint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2006 01 20, 21:00)
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką 4u.gif Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam... thumbup.gif  Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus biggrin.gif

Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,

kaip idomu, atrodo kad nesuderinami produktai....
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2006 01 18, 16:16)
Makaronai su pievagrybiais:

Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų

Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.

Skanaus 4u.gif

O nereikia nei grietines nei grietineles? unsure.gif as visada dedu grietines, o jei turiu tai geriau grietineles uzpilu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 01 24, 18:10)
O nereikia nei grietines nei grietineles?  unsure.gif  as visada dedu grietines, o jei turiu tai geriau grietineles uzpilu

Nebloga idėja.
Pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkur buvo receptas su tuno padazu.liuks!!!!! labai labai skanu!!!!
Atsakyti
Makaronai su špinatais ir varškės sūriu

Makaronus pasirenkame pagal norą.
Padažui pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnakus, įdėti supjaustytus špinatus ir patroškinti (aš naudoju šaldytus kai ne sezonas). Pasūdyti, įberti pipirų. Įdėti gabalėlį sviesto (jis duoda švelnų skonį ir gerą konsistensiją mirksiukas.gif ) ir kubeliais supjaustytą varškės sūrį. Dar truputį pašildyti, bet ne per ilgai, kad sūris nepradėtų lydytis. Kol karšta dėti ant į lėkštes sudėtų makaronų. Skanaus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2006 01 26, 16:53)
Nebloga idėja.
Pabandysiu mirksiukas.gif

Na štai, šiandien per pietus įmečiau grietinės į tą pievagrybių masę. Skanu!
Atsakyti