Keptuvėje iškepti svogūnus. Krabų lazdeles ir sūrį supjaustyti kubeliais. Išvirti makaronus (būna tokie su kiaušiniu lb neblogi nelietuviški). Viską sumaišyti ir niam niam kol neatšalo. Tik nepagailėkit krabų ir sūrio
Pasiūlysiu tokį patiekaliuką:
Keptuvėje iškepti svogūnus. Krabų lazdeles ir sūrį supjaustyti kubeliais. Išvirti makaronus (būna tokie su kiaušiniu lb neblogi nelietuviški). Viską sumaišyti ir niam niam kol neatšalo. Tik nepagailėkit krabų ir sūrio
... Su marinuotais agurkėliais...
Keptuvėje iškepti svogūnus. Krabų lazdeles ir sūrį supjaustyti kubeliais. Išvirti makaronus (būna tokie su kiaušiniu lb neblogi nelietuviški). Viską sumaišyti ir niam niam kol neatšalo. Tik nepagailėkit krabų ir sūrio
Makaronai su pievagrybiais:
Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Skanaus
Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Skanaus
Ups, netikslią nuorodą įdėjau, bet mano avartarą matote.
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką
Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam...
Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
QUOTE(Apia @ 2006 01 20, 20:00)
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką
Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam...
Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
Idomiai cia
QUOTE(Apia @ 2006 01 20, 21:00)
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką
Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam...
Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
Taigi:
makaronai (sraigtiniai),
kukurūzai (konservuoti),
pievagrybiai (konservuoti),
ananasai (konservuoti),
bananai 1-2,
majonezas (aš visur naudoju HELMANS).
Išmaišom ir valgom
kaip idomu, atrodo kad nesuderinami produktai....
QUOTE(Ieva S @ 2006 01 18, 16:16)
Makaronai su pievagrybiais:
Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Skanaus
Reikės:
Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Skanaus
O nereikia nei grietines nei grietineles?
QUOTE(Nerytė @ 2006 01 24, 18:10)
O nereikia nei grietines nei grietineles?
as visada dedu grietines, o jei turiu tai geriau grietineles uzpilu
Nebloga idėja.
Pabandysiu
Makaronai su špinatais ir varškės sūriu
Makaronus pasirenkame pagal norą.
Padažui pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnakus, įdėti supjaustytus špinatus ir patroškinti (aš naudoju šaldytus kai ne sezonas). Pasūdyti, įberti pipirų. Įdėti gabalėlį sviesto (jis duoda švelnų skonį ir gerą konsistensiją
) ir kubeliais supjaustytą varškės sūrį. Dar truputį pašildyti, bet ne per ilgai, kad sūris nepradėtų lydytis. Kol karšta dėti ant į lėkštes sudėtų makaronų. Skanaus!
Makaronus pasirenkame pagal norą.
Padažui pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnakus, įdėti supjaustytus špinatus ir patroškinti (aš naudoju šaldytus kai ne sezonas). Pasūdyti, įberti pipirų. Įdėti gabalėlį sviesto (jis duoda švelnų skonį ir gerą konsistensiją
QUOTE(Ieva S @ 2006 01 26, 16:53)
Na štai, šiandien per pietus įmečiau grietinės į tą pievagrybių masę. Skanu!









