Keptuvėje iškepti svogūnus. Krabų lazdeles ir sūrį supjaustyti kubeliais. Išvirti makaronus (būna tokie su kiaušiniu lb neblogi nelietuviški). Viską sumaišyti ir niam niam kol neatšalo. Tik nepagailėkit krabų ir sūrio ... Su marinuotais agurkėliais...
Reikės: Pievagrybių Makaronų Svogūno Miltų Aliejaus Druskos Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam... Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus
Galiu pasakyti tokį vieną makaroninių salotyčių receptuką Kai pirmą kartą paragavau, buvo keistokos.... bet vėliau matyt įsiragavau ir dabar man niam niam niam... Patiktų tiems, kas mėgsta neįprastus patiekalus
Reikės: Pievagrybių
Makaronų
Svogūno
Miltų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
Svogūną susmulkiname, pievagrybius nuplauname ir pasmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepiname svogūną, sudedame pievagrybius, uždengiame ir troškiname, kol pievagrybiai išleidžia sultis. Tada įdedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir dar truputį patroškiname, kol sutirštės. Įdedame druskos, pipirų. Šitą "makaliūzę" sudedame ant išvirtų makaronų.
Makaronus pasirenkame pagal norą. Padažui pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnakus, įdėti supjaustytus špinatus ir patroškinti (aš naudoju šaldytus kai ne sezonas). Pasūdyti, įberti pipirų. Įdėti gabalėlį sviesto (jis duoda švelnų skonį ir gerą konsistensiją ) ir kubeliais supjaustytą varškės sūrį. Dar truputį pašildyti, bet ne per ilgai, kad sūris nepradėtų lydytis. Kol karšta dėti ant į lėkštes sudėtų makaronų. Skanaus!