noriu ir as dalyvauti kulinarineje diskusijoje. ar priimsit?

mano vyras del makaronu eina is proto

taigi, nusiperku kelis pievagrybius, maza indeli grietines, indeli lydyto surio su pievagrybiais arba saliami, visada turiu zalymuny, truputi juodu pipiru, Provanso zoleliu (cia toks prieskonis, vienas mano favoritu). grybus supjaustau taip, kad isliktu grybuko forma, apkepinu, pridedu zalumynus, grietine, truputi palaikau ant nelabai stiprios ugnies, sudedu prieskonius, lygyta suri ir trumpam palieku. paskui supilu ant karstu makaronu (maniskis megsta pasikrapstyti su spageciais). labai skanu, tik gaila, kad daug kaloriju

kitas skanus padaziukas. kalmarai (as perku ne tuos didelius, o gabaliukus "Nowaco", lyg tai 200 g, apie 3 Lt, ziurint kurioj parduotuvej), mazas indelis grietines, apie trecdalis citrinos, zalumynu, pipiru, druskos. kalmarus supjaustau kubeliais, pakepinu truputi, idedu zalumynu, ipilu citrinos sulciu, patroskinu, kol skystis truputi sutirsteja, tada idedu truputi citrinos zieves, smulkiai-smulkiai supjaustytos, grietine ir patroskinu, kol suminksteja kalmarai, ir isigeria grietines ir visu kitu skoniu. irgi skanu, ir irgi turbut ne dietu besilaikancioms.

Va, tokie mano kasdienuiniai receptai. greitai ir skaniai!