
Makaronai su karališkom krevetėm
Reikės:
- makaronų (man skaniausia su šviežiais fettucini arba tagliatelle

- didelių krevečių (bandžiau ir su mažom, bet visiškai ne tas skonis gaunas - didžiosios daug sultingesnės)
- 3-4 česnako didesnės skiltelės
- druska, pipirai (man patinka česnakiniai

- alyvuogių aliejus (man skaniausia su "Anira" - neišskiria to specifinio kvapo kepant, o ir nebrangus).
Padažiukas gaminimas taip: į nedidelę keptuvę įpilti nemažai alyvuogių aliejaus (koks pusė cm nuo dugno), palaukti, kol užkais. Suberti stambokom riekelėm pjaustytas česnako skilteles (stambios geriau, nes nesudegs). Pakepinti kokia minutę-kitą, kad kiek suminkštėtų, ir tada dėti atšildytas krevetes. Paprieskoninti ir pakepinti viską kokias 3-4 min.
Viskas

