Aš tai nesuprantu dėl ko čia tas triukšmas, aš makaronus ruošiu iš visko ką randu šaldytuve

. Pvz. vakar ruošiau taip:
pakepinau pusę raudono svogūno, gabaliukais supjaustyto kumpio ir užpyliau pusę indelio kapotų pomidorų, patroškinau kol išgaravo skystis ir sudėjau pjaustytus šampinjonus dar patroškinau porą minučių

gavosi.
(Beje taip labai skanu su pakepintu faršu, o kartais kai neturiu pomidorų pilu grietinėlė ir įberiu truputį džiūvėsių ir troškinu kol padažą sutraukia, tada gaunasi makaronai su baltu padažu

Beje aš niekad nemaišau su makaronais padažo, o užpilu ant viršaus, jeigu sumaišai tai visas kumpis į apačia sukrenta
O iš likusių makaronų padariau salotas vyrui į darbą:
Makaronai (jei verdu spiralinius ar vamzdelius visad perpjaunu per puse), poras supjaustytas skridinėliais, raudonos pupelės (tos kur tokiame gličiame skystyje būna, tik prieš vartojant aš jas nuplaunu ir pakaitinu virš garų, kad kietesnės būtu) truputis kubeliais pjaustyto kumpio, ir majonezas, bei pipiriukai

Manasis net indelį išlaižė
O sau pusryčiams pasidariau salotu su makaronais plėšytu kinišku kopūstu, pjaustytais svogūnų laiškais, porais, agurku ir krabų lazdelėmis, o užpyliau viską citrinų, garstyčių ir aliejaus padažu,
Šiaip tikrai nesuprantu ko tas malkas skaldot

karta šaldytuve buvo tik kiaušinių ir svogūnas, tai išviriau kiaušinius susmulkinau sumaišiau su smulkintu svogūnu, majonezu ir padaviau savajam, suvalgė nė nemirktelėjąs, gal labai alkanas buvo, o gal visai nieko gavosi?