Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 26, 06:51)
Blogyte, kaip admin.proceso teisė?  g.gif

Sveikinimai thumbup.gif ar sunkus klausimai buvo? Neatidaro man to failo kur rezultatai APT doh.gif Gal kas gali pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 26, 08:36)
Sveikinimai  thumbup.gif  ar sunkus klausimai buvo? Neatidaro man to failo kur rezultatai APT  doh.gif  Gal kas gali pabandyti  4u.gif

nesunkūs, vėliau parašysiu ax.gif Davė tris klausimus, atsakyti reikėjo į du.

Man taip pat neatidaro schmoll.gif parašyk forume, gal dėstytoja pakeis arba kas kitas įkels g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 26, 07:39)
nesunkūs, vėliau parašysiu  ax.gif  Davė tris klausimus, atsakyti reikėjo į du.

Man taip pat neatidaro  schmoll.gif parašyk forume, gal dėstytoja pakeis arba kas kitas įkels  g.gif

O aš maniau, kad testas bus smile.gif jau parašiau. Kaip supratau nieks nesikeičia su teise ir valdymu? Kaip dėl rusų kalbos? Gal kąnors sužinojai iš Margaritos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 26, 08:44)
O aš maniau, kad testas bus  smile.gif  jau parašiau. Kaip supratau nieks nesikeičia su teise ir valdymu? Kaip dėl rusų kalbos? Gal kąnors sužinojai iš Margaritos? g.gif

Rusų kalbos nebus, buvo svarstoma dėl dėstymo rusų kalba, o ne dėl rusų kalbos kaip užsienio kalbos.
O programos jau yra? Jei niekas nesikeičia, tada reikės pradėti rinktis ax.gif Nors aš gal kiek palauksiu, grįšiu po atostogų, tada skaičiuosiu kaip su pinigais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 26, 11:48)
Rusų kalbos nebus, buvo svarstoma dėl dėstymo rusų kalba, o ne dėl rusų kalbos kaip užsienio kalbos.
O programos jau yra? Jei niekas nesikeičia, tada reikės pradėti rinktis  ax.gif Nors aš gal kiek palauksiu, grįšiu po atostogų, tada skaičiuosiu kaip su pinigais...  ax.gif

Na sakė, kad registruotis 25d.jau galima, pakeitimų nematau, bet aš irgi palauksiu dar g.gif
Atsakyti
Jei jau metamės kitur, tai gal verta ir registruotis nuosekliai? Pradedant nuo pirmo kurso skirtumų.. rolleyes.gif Kaip manot? bigsmile.gif
MamaEgle, SVEIKYJIMAI!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 26, 13:09)
Jei jau metamės kitur, tai gal verta ir registruotis nuosekliai? Pradedant nuo pirmo kurso skirtumų..  rolleyes.gif  Kaip manot?  bigsmile.gif
MamaEgle, SVEIKYJIMAI!!!  4u.gif  4u.gif

Aš taip ir darysiu, jamsiu 1kurso 1-2 semestro dalykus, kurių neturiu smile.gif
Šiandien rašysiu prašymą dėl atidedamų dalykų blush2.gif
Atsakyti
Nus tai kai ir gaunasis užsienio kalba, specialybės kalba, lotynų kalba, teisės istorija.. doh.gif Ir taip žiauriai daug, už sumą 830 lituoklių..
Atsakyti
Beveik kaip filologijos mokslai biggrin.gif vien kalbos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 26, 13:46)
Beveik kaip filologijos mokslai  biggrin.gif vien kalbos  hihihi.gif

Nu dar paivairinus reikalus skolomis, ne be vien kalbos ir gaunas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 26 birželio 2009 - 14:03
Išlaikiau ir APT ohmy.gif net nesitiki blink.gif

Lieka rudeniui 5 skolos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 06 29, 08:26)