Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

SUPER! thumbup.gif
O prašymus atidėti rašyt visiems likusiems nelaikytiems dalykams? Kaži, kiek kartų galima atidėti? rolleyes.gif (aš čia turiu omeny SV mirksiukas.gif )
MamEgle, o Tu rašai? Gal, jei reik nuvežt originalus, galėčiau Tau perduot.. Aišku, jei važiuosi dar.. Nes aš tai jau tikrai nebeištrūksiu į MRU.. Paštu nebespės.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 06 29, 10:08)
SUPER!  thumbup.gif
O prašymus atidėti rašyt visiems likusiems nelaikytiems dalykams? Kaži, kiek kartų galima atidėti?  rolleyes.gif (aš čia turiu omeny SV  mirksiukas.gif )
MamEgle, o Tu rašai? Gal, jei reik nuvežt originalus, galėčiau Tau perduot.. Aišku, jei važiuosi dar.. Nes aš tai jau tikrai nebeištrūksiu į MRU.. Paštu nebespės..  blink.gif

Rašysiu ir aš, tik man atideti reikia kitai sesijai doh.gif aš rugsėjį neplanuoju grįžti... Galėčiau perduoti, nuvežčiau, bus laiko.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 29, 09:29)
Rašysiu ir aš, tik man atideti reikia kitai sesijai  doh.gif aš rugsėjį neplanuoju grįžti... Galėčiau perduoti, nuvežčiau, bus laiko.

Labai gerai, tada susikambysim ir susitarsim dėl susitikimo biggrin.gif
Atsakyti
Gijagi, iki kada rašysi, kad pratęstų? Aš iki 12.31 rašiau, manau užteks g.gif
Atsakyti
Būt gerai jei užtektų rolleyes.gif Kiek galima skoloj tupėt g.gif
Atsakyti
Blogyte, mokesčių teisės klausimai:
1. Mokesčių administrtoriaus sąvoka ir rūšys.
2. Mokesčio apskaičiavimo ir sumokėjimo tikrinimas (kokie yra patikrinimai).
3. Gyventojų pajamų mokestis.
tai iš šitų trijų reikėjo į du atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 01, 07:03)
Blogyte, mokesčių teisės klausimai:
1. Mokesčių administrtoriaus sąvoka ir rūšys.
2. Mokesčio apskaičiavimo ir sumokėjimo tikrinimas (kokie yra patikrinimai).
3. Gyventojų pajamų mokestis.
tai iš šitų trijų reikėjo į du atsakyti.

Dėkui, reiks išsisaugoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 07 01, 09:16)
Dėkui, reiks išsisaugoti  smile.gif

Čia gal daugiau kaip pavyzdinio pobūdžio gali būti, nes šiaip tai jis eksprontu galvojo klausimus.
Atsakyti
Tai gal jau laikas pradėt apie rudenį galvot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 07 01, 09:55)
Tai gal jau laikas pradėt apie rudenį galvot?  rolleyes.gif

Aš palauksiu atostogų pabaigos ax.gif žiūrėsiu kaip su pinigais bus blush2.gif gal reikės kiek pasitaupyti iki rugpjūčio.... doh.gif
Atsakyti
Atnaujinimai
MRU
Atsakyti
Nuo ryto suku galvą ir sudarinėju kito semestro mokymosi planus rolleyes.gif kiek visko daug.... visų pirma nežinau kaip reikės susimokėti už visa tai, jau nekalbant kaip reikės išmokti..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti