Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gilberta @ 2009 07 22, 21:43)
Sveikos merginos...
Nuo rugsėjo prisijungsiu prie jūsų bigsmile.gif

Sveika 4u.gif
Smagu kad jungies prie mūsų thumbup.gif Kokią pasirinkai specialybę ir kokius dalykus? Gal kažką kartu mokysimės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 12:56)
Sveika  4u.gif
Smagu kad jungies prie mūsų  thumbup.gif Kokią pasirinkai specialybę ir kokius dalykus? Gal kažką kartu mokysimės? g.gif

Viešasis administravimas
Pasirinkai
Darbo teisė
Finansų teisė
Mokesčių teisė
Administracinė teisė (bendroji dalis),
Civilinė teisė (bendroji dalis)
Norėjau paklaust o antrą semestrą galimą bus dar kažką rinktis ar liks metams šitie dalykai? blush2.gif
Visai žalia esu doh.gif
Ką jus merginos studijuojat?
O jums kiek dar liko mokintis?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 07 23, 09:59)
Viešasis administravimas
Pasirinkai
Darbo teisė
Finansų teisė
Mokesčių teisė
Administracinė teisė (bendroji dalis),
Civilinė teisė (bendroji dalis)
Norėjau paklaust o antrą semestrą galimą bus dar kažką rinktis ar liks metams šitie dalykai? blush2.gif
Visai žalia esu doh.gif
Ką jus merginos studijuojat?
O jums kiek dar liko mokintis?

Mes irgi buvom Viešojo administarvimo, bet dabar į teisę ir valdymą perėjom. Kol kas VA nėra pilnai paruošta programa nuotolinėms studijoms, tai kiek buvo dalykų išsilaikėm kaip VA, o paskui į teisę ir valdymą, tenai yra pilnai programa paruošta. Jei nori VA pabaigti, tai paskui galėsi pereiti į neakivaizdinį ar vakarinį.
O tu bakalaurą ar magistrą? Bent jau pernai VA nebuvo tokių dalykų, kuriuos pasirinkai.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 13:08)
Mes irgi buvom Viešojo administarvimo, bet dabar į teisę ir valdymą perėjom. Kol kas VA nėra pilnai paruošta programa nuotolinėms studijoms, tai kiek buvo dalykų išsilaikėm kaip VA, o paskui į teisę ir valdymą, tenai yra pilnai programa paruošta. Jei nori VA pabaigti, tai paskui galėsi pereiti į neakivaizdinį ar vakarinį.
O tu bakalaurą ar magistrą? Bent jau pernai VA nebuvo tokių dalykų, kuriuos pasirinkai.

Bakalaurą...Aš norėsiu kitais metais į neak pereiti...Reikia per metus 24kred surinkt? Nes dabar per semestrą tik 17 pasirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 07 23, 10:17)
Bakalaurą...Aš norėsiu kitais metais į neak pereiti...Reikia per metus 24kred surinkt? Nes dabar per semestrą tik 17 pasirinkau g.gif

nebūtinai per metus, gali per vieną sesiją susirinkti. Tik kad nėra VA nuotolinėse darbo, finansų ir civilinės teisių g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 13:08)

Na aš pasirinkau VA ir man išmetė viską ką galiu rinktis...ta ir pasirinkau g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 13:31)
nebūtinai per metus, gali per vieną sesiją susirinkti. Tik kad nėra VA nuotolinėse darbo, finansų ir civilinės teisių  g.gif

Na aš pavariau biggrin.gif Pasirinkau teise doh.gif Norėjau viešajį administravimą mirksiukas.gif Na gal taip ir geriau...kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 07 23, 10:41)
Na aš pasirinkau VA ir man išmetė viską ką galiu rinktis...ta ir pasirinkau g.gif

Įdomiai kaip mastau.gif tai gal naujų dalykų įkėlė g.gif anyway, tau ne taip svarbu, svarbiausiai surinkti 24 kreditus ir perkels į neakivazdines.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 13:49)
Įdomiai kaip  mastau.gif tai gal naujų dalykų įkėlė  g.gif anyway, tau ne taip svarbu, svarbiausiai surinkti 24 kreditus ir perkels į neakivazdines.

Tai va pasirinkus aš Teisę...O galima bus vėliau pasirinkt Teisę ir valdymą?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 07 23, 10:53)
Tai va pasirinkus aš Teisę...O galima bus vėliau pasirinkt Teisę ir valdymą?

bus galima ir vėliau pasikeisti. O gali ir dabar į teisę ir valdymą pereiti, parašyk e-mailą į nuotolines metodininkei, jinai viską sutvarkys. Arba skambink, tik ne dabar, bet rugpjūčio pradžioj, atostogauja tenai dabar visi.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 18:04)
bus galima ir vėliau pasikeisti. O gali ir dabar į teisę ir valdymą pereiti, parašyk e-mailą į nuotolines metodininkei, jinai viską sutvarkys. Arba skambink, tik ne dabar, bet rugpjūčio pradžioj, atostogauja tenai dabar visi.

O kokiu nr reikia skambint?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 07 23, 15:46)
O kokiu nr reikia skambint?

Yra MRU puslapyje, kur nuotolinės studijos. Ir emailas, ir telefonas. Geriausiai su metodininke Margarita bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 23, 18:51)
Yra MRU puslapyje, kur nuotolinės studijos. Ir emailas, ir telefonas. Geriausiai su metodininke Margarita bendrauti.

Ačiū,bet manau paliksiu kol kas teisę o ten žiūrėsiu rolleyes.gif
O tu kelintus metus taip mokaisi?
Atsakyti