Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 07 08, 15:26)
Smagu kad pamačijo  thumbup.gif Ir neblogas toks, ane?  mirksiukas.gif
Tai, manau reikia ir išsiaiškinti kiek laiko galima tempt su apmokėjimu  rolleyes.gif  doh.gif
Ir jau pasiplanuot mokslus  bigsmile.gif
Jamam lotynų kalbą? Ir specialybės kalbą, ir znglų kalbą, ir gal dar TI ar TT  mirksiukas.gif

Lotynų tai neimsiu, kol kas pagrindinius norisi pasiimti, o paskui žiūrėsiu, kiek trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 07 08, 16:26)
Smagu kad pamačijo  thumbup.gif Ir neblogas toks, ane?  mirksiukas.gif
Tai, manau reikia ir išsiaiškinti kiek laiko galima tempt su apmokėjimu  rolleyes.gif  doh.gif
Ir jau pasiplanuot mokslus  bigsmile.gif
Jamam lotynų kalbą? Ir specialybės kalbą, ir znglų kalbą, ir gal dar TI ar TT  mirksiukas.gif

Neblogas iš tiesų thumbup.gif Svarbiausiai bus ateičiai geras meistras thumbup.gif

Imsiu lotynų, specialybės ir paskui dar kelias teises ax.gif siu teisės istorija ir teorija dar palauksiu ax.gif baisoka man su jom blush2.gif
Atsakyti
Man tokia mintis pokštelėjo, kad lotynų pradžioje duodama neveltui. Juk daug terminų turi sužinoti, kad paskui viską kitką lengviau būtų.. rolleyes.gif
Aš tai jamsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 07 09, 09:01)
Man tokia mintis pokštelėjo, kad lotynų pradžioje duodama neveltui. Juk daug terminų turi sužinoti, kad paskui viską kitką lengviau būtų..  rolleyes.gif
Aš tai jamsiu  bigsmile.gif

O man atrodo, kad čia laisvai pasirenkamas dalykas, juk gali ir informatiką imti vietoj lotynų g.gif gal ne taip supratau, kai turėsiu laiko programą peržiūrėsiu smile.gif nuo ryt atostogauju, tai nesuksiu sau galvos bigsmile.gif
Atsakyti
Lotynų laisvai pasirenkamas, nėra būtinas jisai. Bet sako nelabai sunku, o vat kaip su informatika tai ne visai aišku.
Atsiuntė man pažymą apie išlaikytus dalykus, dviejų dalykų neįrašė, matyt neapsižiūrėjo. Reikės rašyti, klausti.
Atsakyti
Merginos, kam reikalingas antras turas, ar galima vel pateikti prasyma i nauja specialybe. as siemet istojau i magistra mru, bet dabar pagalvojau, kad gal mieliau bandyciau i kita specialybe, ar dar yra galimybe ten bandyti (butent per ta antra tura?) g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 10, 16:54)
Merginos, kam reikalingas antras turas, ar galima vel pateikti prasyma i nauja specialybe. as siemet istojau i magistra mru, bet dabar pagalvojau, kad gal mieliau bandyciau i kita specialybe, ar dar yra galimybe ten bandyti (butent per ta antra tura?)  g.gif  blush2.gif

pasiklausk čia http://www.supermama...;#entry28430300 gal kas geriau žinos
Atsakyti
Laba diena,
noreciau Jusu planuoju bandyti mokytis ir labai noreciau Jusu paklausti, iek mazdaug iseina uz metus moketi ? Ir ar labai sunu mokytis? noriu stot i bakalaura
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 07 12, 19:47)
Laba diena,
noreciau Jusu planuoju bandyti mokytis ir labai noreciau Jusu paklausti, iek mazdaug iseina uz metus moketi ? Ir ar labai sunu mokytis? noriu stot i bakalaura

Sveika 4u.gif
Mokėti reikia už tiek, kiek pasirenki kreditų. Dabar vienas kreditas kainuoja 83 Lt. Vienas pasirenkamas dalykas turi 2-10 kreditų. Pasirinkti dalykų gali kiek nori, bet reikia žiūrėti, kad paskui spėtum mokytis. Geriausiai imti kokius 4-6 dalykus. Tada ir kainą galima skaičiuoti.
Mokytis beveik tas pats kas neakivaizdiniame. Daug darbo pačiam, tik kad nėra paskaitų MRU, o konsuktacijos vyksta internetu. Visa kita savarankiškas darbas.
Atsakyti
Aciu
dar turiu klausyma, as uzsiregistravau i pshologija tai pasirinkau ten visus dalykus kiek buvo, ir nesuprantu ar ju visu reik , iek bandau paskambinti duotu telefonu niekas neqatsako. gal kas turit telefona pasiteiravimui?
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 07 14, 11:14)
Aciu
dar turiu klausyma, as uzsiregistravau i pshologija tai pasirinkau ten visus dalykus kiek buvo, ir nesuprantu ar ju visu reik , iek bandau paskambinti duotu telefonu niekas neqatsako. gal kas turit telefona pasiteiravimui?

reikia visų, juk norint gauti bakalaurą, reikia surinkti 160 kreditų. Programą reiktų pasitikslinti kurie dalykai pagrindiniai, kurie alternatyviai pasirenkami.
Dabar atostogos, tai greičiausiai todėl ir nekelia.
Atsakyti
Sveikos merginos...
Nuo rugsėjo prisijungsiu prie jūsų bigsmile.gif
Atsakyti