Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2009 04 03, 14:35)
SV dėstytoja pasirodė  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet ir uždavė  mega_shok.gif  mega_shok.gif

Nesigasdink, vysks ten normaliai biggrin.gif Gi parašė, kad tikisi jog skaitėm, tai prikūrė temų, kad kilusius klausimus ir pastebėjimus rašytume prie atitinkamos temos biggrin.gif
Reiks peržiūrėt dar kartą ir imtis pildyt rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip sekasi? biggrin.gif ar jau siuntėte dokumentalistikos darbus?
Atsakyti
Kažkaip užleidau mokslus, nėr kada žiauriai.. g.gif Nors jau ojj kaip laikas susirūpinti! blink.gif
O Tu gal jau siuntei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 04 16, 14:08)
Kažkaip užleidau mokslus, nėr kada žiauriai..  g.gif  Nors jau ojj kaip laikas susirūpinti!  blink.gif
O Tu gal jau siuntei?  bigsmile.gif

Noriu jau siųsti, tik adreso neradau, na tiksliau kaip adresuoti, bet jau radau, manau ryt jei spėsiu išsiųsiu.
Reikia kažkaip mokslus griebti blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as tai va labai su logika vargstu,niekaip nesuprantu .....gal kurios jau perejot logika,laiket egzamina?gal galetumete patarti kaip mokintis ir nuo ko pradeti...na gal durnas klausimas,bet man ta logika zalias miskas... unsure.gif
Atsakyti
Raportuoju pioneer.gif :
darbų dar neparašiau, vis ruošiuosi. Dokumentalistiką perskaičiau, varau mokesčius ir visai patinka, strateginis taip pat kažkiek patiko, nes net supratau daugiau apie ką skaitau mastau.gif hihihi.gif
QUOTE(lauryte21 @ 2009 04 16, 19:18)
sveikos 4u.gif as tai va labai su logika vargstu,niekaip nesuprantu .....gal kurios jau perejot logika,laiket egzamina?gal galetumete patarti kaip mokintis ir nuo ko pradeti...na gal durnas klausimas,bet man ta logika zalias miskas... unsure.gif

bėda su ta logika irnesakyk.gif doh.gif ir nežinau ką daryti mastau.gif tikriausiai paliksiu dar vienam semestrui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2009 04 16, 19:18)

Spręsk uždavinius, tik tiek biggrin.gif Yra pakankamai daug pavyzdžių, ieškok panašumų, taip tikrai bus paprasčiau įsikirsti biggrin.gif
Atsakyti
LABAS VISOM. LABAI PRASAU PAAISKINKITE APIE NUOTOLINES STUDIJAS MRU, NIEKAIP MAN NEDAEINA I GALVA. NORIU STUDIJUOTI FINANSU EKONOMIKA. PAAISKINKITE NUO A IKI Z, KA DARET IR T..T.. LABAI ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2009 04 22, 19:29)
LABAS VISOM. LABAI PRASAU PAAISKINKITE APIE NUOTOLINES STUDIJAS MRU, NIEKAIP MAN NEDAEINA I GALVA. NORIU STUDIJUOTI FINANSU EKONOMIKA. PAAISKINKITE NUO A IKI Z, KA DARET IR T..T.. LABAI ACIU smile.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2009 03 04, 18:52)
Kaip viskas prasidėjo
Nuotolinės studijos
tęsinys
MRU nuotolinės studijos 1 tema
MRU nuotolinės studijos 2 tema

Daugiau informacijos apie studijas MRU nuotoliniu būdu
MRUNI nuotolinės studijos

pasiskaityk pradžiai visas tas temas, o jei paskui bus klausimų paaiškinsim 4u.gif
Atsakyti
Kaip su mokslais sekasi? g.gif
Šiandien rašiau dėl nuotolinių studijų 2009-2010 metais, atsakymas buvo štai toks:
"Laba diena,

2009-2010 m. m. numatoma parengti tik du viešojo administravimo
pagrindinių studijų dalykus: Užsienio kalbą (anglų ir prancūzų) ir ES
institucijas ir valdymą"
Atsakyti
Sveikos,
šiaip sektis galėtų ir geriau ax.gif sunkiai prisiverčiu blush2.gif
mąstau apie perėjimą į teisę ir valdymą ax.gif laukti nesinori kol paruoš visus dalykus, o važinėti į neakivaizdines nelabai galiu..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 05, 19:22)
Sveikos,
šiaip sektis galėtų ir geriau  ax.gif sunkiai prisiverčiu  blush2.gif
mąstau apie perėjimą į teisę ir valdymą  ax.gif laukti nesinori kol paruoš visus dalykus, o važinėti į neakivaizdines nelabai galiu.....  verysad.gif

Aš ir galvoju ką čia daryti, eičiau į neakivaizdines, bet neturėčiau galimybių važinėti į sesijas doh.gif
Kąnors iš namų darbų paruošei?
Atsakyti