Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Atsakymas:
"jokio prašymo dėl programos pakeitimo rašyti nereikia. Išlaikytus dalykus Jums įskaitytų Strateginio valdymo ir politikos fakultete, į kurį būtumėte pervesta prieš baigiamuosius egzaminus. Jei kai kurių dalykų apimtis kreditais mažesnė nei Jūs turite (pvz., politologija), turėtų būti įskaityta tiek, kiek priklauso teisės ir valdymo programai. tačiau dabar negaliu atsakyti dėl tų dalykų kurių apimtis viešojo administravimo programoje buvo mažesnė nei teisėje ir valdyme. Dėl to reikės pakalbėti su Strateginio valdymo ir politikos fakulteto metodininke, kuri atsakinga už įskaitymus. Tikrai aišku, kad Jums reikės laikyti kita konstitucinės teisės dalį.

Kalbant apie praktiką, tai ją reikės atlikti, kai prieš baigimą būsite pervesta į neakivaizdines studijas. Paprastai studentai ją atlieka savo darbovietėse smile.gif Bet jei Jusm nepavykstų, yra atsakingi dėstytojai, kurie kuruoja praktikos reikalus."

Jei reikės galėsiu paklausimą parašyti, bet manau aišku turėtų būti smile.gif
Atsakyti
Kaip ir viskas aišku. Dar vis tiek vasara būsim, reikės tiksliau pasiklausti, bet kiek supratau nuo rudens galėsim rinktis naujus dalykus iš teisės ir valdymo specialybės ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 06, 13:45)
Kaip ir viskas aišku. Dar vis tiek vasara būsim, reikės tiksliau pasiklausti, bet kiek supratau nuo rudens galėsim rinktis naujus dalykus iš teisės ir valdymo specialybės ir viskas.

Taip galima bus rinktis ir viskas smile.gif
Atsakyti
Gijagi, ar jungsies prie mūsų ar eisi į neakivaizdinį? VA vien apie matematiką pagalvojus man silpna darosi doh.gif būtų dar viena logika doh.gif nes ją man gal nuo kokios 9-tos klasės kurso reiktų kartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 07, 19:59)
Gijagi, ar jungsies prie mūsų ar eisi į neakivaizdinį?  VA vien apie matematiką pagalvojus man silpna darosi  doh.gif būtų dar viena logika  doh.gif nes ją man gal nuo kokios 9-tos klasės kurso reiktų kartoti  blush2.gif

Aš pažiūrėjau, kad teisėj nėra matkės, tai galima sakyti apsisprendžiau į teisę eiti (kai rašysiu teisė, tai žinokit, kad kalbu apie teisę ir valdymą) ax.gif bandžiau rasti ką rašo apie teisę, ar sunku ir pan.,bet nelabai daug info unsure.gif
Atsakyti
MRU zubrylos tema dabar, tai tenai pagrinde iš teisės ir valdymo panos sėdi. Nu nelengva nelengva, ir dėstytojų visokių yra, bet mokytis galima (ypač jei pradedama nuo pat pradžių, kas ne man blush2.gif ) Gal gi ištempsim mastau.gif
Atsakyti
Labai baisu man tos teisės visos, bijau kad galva nepatemps. Bet matematika tai dar labiau bijau.gif
O mes neturime išsilaikę to ko nėra teisėj, o yra VA?
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 05 08, 08:00)
Labai baisu man tos teisės visos, bijau kad galva nepatemps. Bet matematika tai dar labiau  bijau.gif
O mes neturime išsilaikę to ko nėra teisėj, o yra VA?

Turime- soc.paslaugų administravimas.
Atsakyti
Pradėjau skaityti ATP ir kažkaip sudėtingai man ten viskas atrodo doh.gif na tikiuosi, kad tik pradžioje taip ax.gif net neįsivaizduoju kaip reiks namų darbus atlikti doh.gif
Atsakyti
O admin. teisės bendrą dalį skaitei? Irgi ne ką geriau..... doh.gif
Matei, buvo dėstytoja prisijungus pagaliau, atsakė į klausimus. Tai jinai nesuprato koks gali būti skirtumas tarp teisės ir valdymo bei VA....
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 05 09, 13:04)
O admin. teisės bendrą dalį skaitei? Irgi ne ką geriau.....  doh.gif
Matei, buvo dėstytoja prisijungus pagaliau, atsakė į klausimus. Tai jinai nesuprato koks gali būti skirtumas tarp teisės ir valdymo bei VA....

Na, kai buvo KT, tai skyrėsi bent egzaminų klausimai mums nuo teisininkų, reiks taip parašyti, bet dar palauksiu, nes į kitą jos užduotą klausimą nežinau atsakymo blush2.gif
Neskaičiau dar AT blush2.gif
Atsakyti
O gal jau neuždavinėk klausimų mastau.gif juk jei pereiti į teisę ir valdymą, tai mums jokio skirtumo tada g.gif
Atsakyti