Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Labas šauniam mokslo kolektyvui 4u.gif
Su naujų mokslo metų pradžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 01, 12:33)
Laba diena 4u.gif
Jungiuos ir as pas jus smile.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 01, 12:49)
Logika ir mokslo metodologija, Specialybės kalba , Teisės istorija, Teisės teorija,  Konstitucinė teisė (Lietuvos), Konstitucinė teisė (lyginamoji)
Pirmieji metai mano... Ar baisiai sunku mokintis?

QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 01, 13:01)
Taip Teise ir valdymas smile.gif Na tikrai saunu thumbup.gif O cia daug besimokanciu? tai ir per egzaminus susitiksim thumbup.gif  kelintus metus jau mokotes?

Spec. kalbą ir logiką mokysimės kartu thumbup.gif gal gi dabar jau įveiksiu tą logiką doh.gif doh.gif
Per egzaminus susitikisim, jei laikysi juos paskirtą dieną. Bet galima su dėstytoju susitarti ir laikyti atskirai.
Pagal mokslo metus čia nelabai ką suprasi kas kiek mokosi. Gal geriau pagal turimus kreditus? Net nežinau. Realiai aš jau trečius būsiu (o, Dieve, kiek daug, atrodė mažiau.... doh.gif ), bet rimtai tai tik antrus metus.

QUOTE(Gijagi @ 2009 09 01, 13:06)
Kaip sykis ketinau Tavęs klausti kada logiką išsilaikei  ax.gif  Ar moodlėj matai? Aš tai prie Tavo dalykų nematau..  unsure.gif  (šiek tiek palandžiojau tyrinėdama kas dar liko kartu mokytis  blush2.gif )

Nematau moodlej dar nieko savo, tik admin. teisės bendrą dalį. Ir tai nuo šiandien. Matyt jie ten pilnu tempu viską tvarko. Man Margarita parašė, kad laukti žinių iš jų rugsėjo 15 d.
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 01, 13:29)
Logika ir as mokinsiuosi thumbup.gif
O ar bus pirmos akivaizdzios paskaitos? g.gif

O, kiek čia logikos daug šį kartą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kartais būna vienas susitikimas MRU patalpose pačioj pradžioj, bet ne visi dėstytojai tokius susitikimus daro ax.gif
Atsakyti
Nematau moodlej dar nieko savo, tik admin. teisės bendrą dalį. Ir tai nuo šiandien. Matyt jie ten pilnu tempu viską tvarko. Man Margarita parašė, kad laukti žinių iš jų rugsėjo 15 d.
[/quote]

Ja ja! Ir aš jau Tave ten matau thumbup.gif (bet pala, o neišsilaikei dar jos? unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 01, 13:42)
Ja ja! Ir aš jau Tave ten matau  thumbup.gif  (bet pala, o neišsilaikei dar jos?  unsure.gif )

Oficialiai dar ne schmoll.gif surinkau 49% iš reikalingų 50% blush2.gif tai reikėjo dar vieną darbą parašyt (na, aš prieš tai iš 3 parašiau tik 1 blush2.gif ), tai darbą pristačiau, bet per vasarą dėstytoja nei karto nebuvo prisijungus. Tai ir nežinau kaip čia bus.
Atsakyti
O kur jus ten žiūrite?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 01, 13:54)
O kur jus ten žiūrite?

Mus prijungia su mūsų senais slaptažodžiais, o tau reikės palaukti ax.gif Atsiunčia į paštą prisijungimo vardą ir slaptažodį, tada galėsi prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 01, 16:57)
Mus prijungia su mūsų senais slaptažodžiais, o tau reikės palaukti  ax.gif Atsiunčia į paštą prisijungimo vardą ir slaptažodį, tada galėsi prisijungti  ax.gif

Aaaa..ok... Ar perkat kokiu knygu? Ar uztenka info kur yra moodle?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 01, 14:40)
Aaaa..ok... Ar perkat kokiu knygu? Ar uztenka info kur yra moodle?

praktiškai konspektai visai neblogi duodami, medžiagos kaip ir užtenka, o dar internete kiek visko..... Vasara kodeksų įvairių priripirkau, prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 01, 14:06)
Kaip sykis ketinau Tavęs klausti kada logiką išsilaikei  ax.gif  Ar moodlėj matai? Aš tai prie Tavo dalykų nematau..  unsure.gif  (šiek tiek palandžiojau tyrinėdama kas dar liko kartu mokytis  blush2.gif )

Neišsilaikiau, matomai nėra dėl to, kad jau 2 kartus laikiau g.gif
kažkaip reiktų važiuoti konsultacijoms, nes kitaip nieko nebus su ta logika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 01, 16:03)
Neišsilaikiau, matomai nėra dėl to, kad jau 2 kartus laikiau  g.gif
kažkaip reiktų važiuoti konsultacijoms, nes kitaip nieko nebus su ta logika  doh.gif

Dar tikriausiai tvarko ir tik sudeda visiems jų dalyklus, todėl ir nematai. Palauk, tikrai turėtų būti, juk prašymą tai rašei.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 01, 16:40)

o tu ir naujoke, kaip ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 01, 17:20)
Dar tikriausiai tvarko ir tik sudeda visiems jų dalyklus, todėl ir nematai. Palauk, tikrai turėtų būti, juk prašymą tai rašei.

Logikai nerašiau net...
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 01, 16:47)
Logikai nerašiau net...

O kodėl? Parašyk papildomai ir nusiųsk. Kaip paskui be prieigos prie logikos?
Atsakyti