Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 01, 17:52)
O kodėl? Parašyk papildomai ir nusiųsk. Kaip paskui be prieigos prie logikos?

Aš turiu atsispausdinus viską, tai pagalvojau, kad nereikia g.gif nors ir iš tos medžiagos mažai naudos, reikia kad kas aiškintų realiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 01, 20:17)
Aš turiu atsispausdinus viską, tai pagalvojau, kad nereikia  g.gif nors ir iš tos medžiagos mažai naudos, reikia kad kas aiškintų realiai  unsure.gif

Atvaryk į Vilnių kada, galėsim prisėst (kol dar pamenu kažką ax.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 02, 06:56)
Atvaryk į Vilnių kada, galėsim prisėst (kol dar pamenu kažką  ax.gifbiggrin.gif

biggrin.gif reiks arba iš tavęs konsultacijų arba pas dėstytoją prašytis kartu su naujai studijuojančiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 02, 07:37)
biggrin.gif reiks arba iš tavęs konsultacijų arba pas dėstytoją prašytis kartu su naujai studijuojančiais  smile.gif

Su dėstytoju dar geriau mirksiukas.gif Jis pakankamai gerai aiškina viską ir forumuose, per konsultacijas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 09 02, 07:56)
Su dėstytoju dar geriau  mirksiukas.gif  Jis pakankamai gerai aiškina viską ir forumuose, per konsultacijas  thumbup.gif

Svarbu, kad tas pats dėstytojas būtų smile.gif

Jei kas iš naujokių tarsis su dėstytoju dėl konsultacijų, tai parašykit man ir aš prisijungti norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Ragana~ @ 2009 09 01, 19:29)
o tu ir naujoke, kaip ir as bigsmile.gif

Jo drinks_cheers.gif
Merginos jus mane gasdinat biggrin.gif su ta logika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 02, 08:55)
Jo drinks_cheers.gif
Merginos jus mane gasdinat biggrin.gif  su ta logika unsure.gif

Aš negąsdinu biggrin.gif Man tiko, patiko ir nebuvo sunku thumbup.gif
Bet reikia spręsti uždavinukus, o ne teoriją skaityti
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 01, 19:17)
Aš turiu atsispausdinus viską, tai pagalvojau, kad nereikia  g.gif nors ir iš tos medžiagos mažai naudos, reikia kad kas aiškintų realiai  unsure.gif

O kontrolinius padarius visus?
Gera Gijagi idėja thumbup.gif gaila aš ne vietoj, irgi jungčiausi prie jūsų ax.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 09 02, 07:55)
Merginos jus mane gasdinat biggrin.gif  su ta logika unsure.gif

nebijok taip iš anksto 4u.gif jeigu su matematika "draugauji", tai ir čia nebus sunku irnesakyk.gif aš vis pradedu ją ir palieku geresniems laikams.... blush2.gif tik kad tie laikai niekaip neateina hihihi.gif gal gi jau šį semestrą pasiseks jų sulaukti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 02, 12:03)
O kontrolinius padarius visus?
Gera Gijagi idėja  thumbup.gif gaila aš ne vietoj, irgi jungčiausi prie jūsų  ax.gif
nebijok taip iš anksto  4u.gif jeigu su matematika "draugauji", tai ir čia nebus sunku  irnesakyk.gif  aš vis pradedu ją  ir palieku geresniems laikams....  blush2.gif tik kad tie laikai niekaip neateina  hihihi.gif gal gi jau šį semestrą pasiseks jų sulaukti  mastau.gif

bigsmile.gif Na jei cia reikia losisko mastymo,tai nebus sunku...
Nusipirkau siek tiek teioses knygu thumbup.gif Labai esu patenkinta dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 02, 10:54)
bigsmile.gif  Na jei cia reikia losisko mastymo,tai nebus sunku...
Nusipirkau siek tiek teioses knygu thumbup.gif  Labai esu patenkinta dabar blush2.gif

Reikia tokio mąstymo. Nesigąsdink labai, dar žiūrėk, bus legviausias dalykas thumbup.gif
Jau gali palengva pradėt skaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 09 02, 14:34)
Reikia tokio mąstymo. Nesigąsdink labai, dar žiūrėk, bus legviausias dalykas  thumbup.gif
Jau gali palengva pradėt skaityt  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kazkaip as jau laukiu tos rugsejo 15d lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 02, 13:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Kazkaip as jau laukiu tos rugsejo 15d lotuliukas.gif

Aš irgi. Užtat jau baudžiamosios knygą pradėjau skaityti.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti