Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 14, 21:56)
gal būtų galima konkrečiau, kas, kaip ir kodėl?  unsure.gif

susiveliau ziede verysad.gif ivaziavau is tilzes g. i zieda ir nepraleidau masinos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 03 14, 22:06)
susiveliau ziede  verysad.gif  ivaziavau is tilzes g. i zieda ir nepraleidau masinos verysad.gif

verysad.gif
na, sekantį kartą gal pasiseks 4u.gif
o kaip egzaminuotojas mirksiukas.gif kaip aikštelėj sekės smile.gif
Atsakyti
Instruktorius nekoks,tik isedes jau pradejo bumbeti,kai paklausiau kaip nusireguliuoja veidrodeliai,tipo : turite zinoti... doh.gif
poto labai daug sykiu kartojo : stabdziai nauji,smarkiai nespauskit blink.gif tai leiskit paklaust kaip tada?jei vos prilietus masina stoja vietoj kaip kuolas blink.gif
gatvej pora kartu ciupo uz vairo,kad aplenktu duobes....siaip tai jis man trukde labai susikaupti savo barbenimu i papkyte, ir bumbejimu...
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 03 14, 23:50)
Instruktorius nekoks,tik isedes jau pradejo bumbeti,kai paklausiau kaip nusireguliuoja veidrodeliai,tipo : turite zinoti... doh.gif
poto labai daug sykiu kartojo : stabdziai nauji,smarkiai nespauskit blink.gif  tai leiskit paklaust kaip tada?jei vos prilietus masina stoja vietoj kaip kuolas  blink.gif
gatvej pora kartu ciupo uz vairo,kad aplenktu duobes....siaip tai jis man trukde labai susikaupti savo barbenimu i papkyte, ir bumbejimu...

Pagal profilį spėju, kad Kaune laikei,ar ne? Kokia mašina papuolė?Kokio maždaug amžiaus egzaminuotojas?
Pagal tuos veidrodėlius ir stabdžius tai įtariu, kad mano egzaminuotojas papuolė doh.gif Mane irgi aprėkė dėl veidrodėlių,kad nežinojau kur nusireguliuot(buvau gavus golfą) ir dėl stabdžių vis burbėjo ir leido tokius nepasitenkinimo garsus sulyg kiekvienu stabtelėjimu laugh.gif doh.gif
Dabar taip užmečiau tas teises, vis nėr kada pasivažinėt su instruktorium doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 kovo 2009 - 23:53
QUOTE(tuktuk @ 2009 03 14, 23:53)
Pagal profilį spėju, kad Kaune laikei,ar ne? Kokia mašina papuolė?Kokio maždaug amžiaus egzaminuotojas?
Pagal tuos veidrodėlius ir stabdžius tai įtariu, kad mano egzaminuotojas papuolė doh.gif Mane irgi aprėkė dėl veidrodėlių,kad nežinojau kur nusireguliuot(buvau gavus golfą) ir dėl stabdžių vis burbėjo ir leido tokius nepasitenkinimo garsus sulyg kiekvienu stabtelėjimu laugh.gif doh.gif
Dabar taip užmečiau tas teises, vis nėr kada pasivažinėt su instruktorium doh.gif

nu cia dabar juk ju pareiga yra paaiskinti kaip nusireguliuoti veidrodelius man pvz tik isedus i masina paaiskino kaip nusireguliuoti kaip atbuline pavar jungiasi o cia matau kad gana keistas tau egzaminatorius papuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 03 14, 21:48)
Sveikos merginos  4u.gif
Na ką,nutraukiau aš jūsų sėkmės seriją...Man nepasisekė  verysad.gif  verysad.gif
Sustabdė mane pravažiavus gatvėje daugiau negu pusę kelio  verysad.gif

Nu, va..nieko, gal kita karta pasiseks 4u.gif vat todel as ir manau, kad daug kas nuo egzaminuotojo priklauso..tokie tik sukelia dar didesni jauduli ir baime, vietoj to, kad nuramint laikantyji doh.gif siaip is tikruju, jis turi parodyti ir kaip veidrodeliai reguliuojasi, ir kaip atbuline, ir visa kita ax.gif nenusimink, ir tikek, kad kita karta pavyks smile.gif pirmas kartas buvo?
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 03 15, 10:22)
nu cia dabar juk ju pareiga yra paaiskinti kaip nusireguliuoti veidrodelius man pvz tik isedus i masina paaiskino kaip nusireguliuoti kaip atbuline pavar jungiasi o cia matau kad gana keistas tau egzaminatorius papuole  doh.gif

nėra jų pareiga aiškinti kaip valdyti mašiną, tai reikia žinoti. jų pareiga leisti išbandyti jei pageidauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2009 03 15, 00:53)

aha,laikiau kaune...egzaminuotojas gan aukstas,apie 45-50 metu,vaziavau su astra,numeriai 719 ...

QUOTE(klik @ 2009 03 15, 11:47)
Nu, va..nieko, gal kita karta pasiseks 4u.gif vat todel as ir manau, kad daug kas nuo egzaminuotojo priklauso..tokie tik sukelia dar didesni jauduli ir baime, vietoj to, kad nuramint laikantyji doh.gif siaip is tikruju, jis turi parodyti ir kaip veidrodeliai reguliuojasi, ir kaip atbuline, ir visa kita ax.gif nenusimink, ir tikek, kad kita karta pavyks smile.gif pirmas kartas buvo?

ne,buvo 3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 15 kovo 2009 - 11:27
QUOTE(l'eau @ 2009 03 15, 11:09)
nėra jų pareiga aiškinti kaip valdyti mašiną, tai reikia žinoti. jų pareiga leisti išbandyti jei pageidauji smile.gif

na pas mus tai visiems paaiskina kaip nusireguliuoti veidrodzius nes kadangi kai mokiausi tai buvo pole ranka reguliuojami o regitros masinos visos su elektriniais tad tik ilipus paaiskino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 15 kovo 2009 - 11:32
QUOTE(Celeste @ 2009 03 15, 12:26)
ne,buvo 3...

na, manau, jog paguoda čia nebelabai padės. nebent į priekį ves tik ta mintis, jog dabar, po papildomų tų pravažiavimų, kuriuos reikia pasiimt, galėsit laikyt bet kiek kartų 4u.gif
o šiaip tai nežinau, labai nemalonu, kai neišlaikai, bet ar dėl to verta pasiduot? schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad dabar viskas bus kitaip, kai zinosi, nebera ribotas laikymu skaicius..visai kitaip gal i taip ziuresi g.gif bent jau ramiau, nebus minciu, kad va, sis kartas paskutinis..o nuleisti ranku ir viska mesti bet kokiu atveju nereiketu schmoll.gif del egzaminuotoju paaiskinimu, neprivalo, bet jei jau laikantysis paklausia, negali nepadet. Tuo labiau, kad vienur veidrodeliai reguliuojasi su ranka sukiojant, kitur automatiskai.. ax.gif
Atsakyti
o po tu perlaikytu puses valandu,laikymu skaicius neribojamas?
Atsakyti