Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Celeste @ 2009 03 15, 13:11)
o po tu perlaikytu puses valandu,laikymu skaicius neribojamas?

Nu, kad kaip ir snekejo cia paneles, lyg ir taip, paskui jau neberibojamas laikymu skaicius..bet cia jau tiksliau is kokio instruktoriaus galetum susizinot.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 03 15, 11:31)
na pas mus tai visiems paaiskina kaip nusireguliuoti veidrodzius nes kadangi kai mokiausi tai buvo pole ranka reguliuojami o regitros masinos visos su elektriniais tad tik ilipus paaiskino  4u.gif

tačiau tai nėra pareiga smile.gif
Atsakyti
Reikia ir man tą regitrą pagaliau paimti unsure.gif rugpjūčio mėnesį neišlaikiau egzo kartą ir nuleidau rankas verysad.gif Dabar kažkaip lyg ir susiėmiau, bet bijau nerealiai.
Gerai kad tokia tema yra, tai pasiskaitinėjau ir tuo pačiu nemažai sužinojau. Ale supratau kad mano instruktorius negerai mokina aikštelėj - susukt vairą mašinai stovint doh.gif Kaip supratau taip negalima? Nu ... tai dabar teks iš naujo mokytis. O šeštadienį egzui užsirašius bijau.gif
O kaip yra su teorijos egzo galiojimu. Išlaikiau pernai balandžio mėnesį, bet jei nutarimas 2008 rugsėjo mėn., tai maniškis ir galios iki rugsėjo ar iki balandžio visgi?
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2009 03 15, 16:51)
Reikia ir man tą regitrą pagaliau paimti unsure.gif rugpjūčio mėnesį neišlaikiau egzo kartą ir nuleidau rankas verysad.gif Dabar kažkaip lyg ir susiėmiau, bet bijau nerealiai.
Gerai kad tokia tema yra, tai pasiskaitinėjau ir tuo pačiu nemažai sužinojau. Ale supratau kad mano instruktorius negerai mokina aikštelėj - susukt vairą mašinai stovint doh.gif Kaip supratau taip negalima? Nu ... tai dabar teks iš naujo mokytis. O šeštadienį egzui užsirašius  bijau.gif
O kaip yra su teorijos egzo galiojimu. Išlaikiau pernai balandžio mėnesį, bet jei nutarimas 2008 rugsėjo mėn., tai maniškis ir galios iki rugsėjo ar iki balandžio visgi?

atsiminkit vieną dalyką (auksinė taisyklė sakydavo instruktorius) - mašiną vairuojame, o ne sukinėjam vairą ax.gif vairuot galim tik važiuojančią mašiną rolleyes.gif ji turi bent truputuką judėti ir tada galit sukt vairą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 15, 15:57)
atsiminkit vieną dalyką (auksinė taisyklė sakydavo instruktorius) - mašiną vairuojame, o ne sukinėjam vairą  ax.gif vairuot galim tik važiuojančią mašiną  rolleyes.gif ji turi bent truputuką judėti ir tada galit sukt vairą  4u.gif

ačiū, pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
aš dabar kai pagalvoju, tai kaip dabar vairuoju, ir kaip važinėjau prieš regitrą (nu taisyklių laikymasis ir panašiai), tai man kraupu darosi - kaip greit visi regitriniai reikalavimai pasimiršta biggrin.gif biggrin.gif
ir per egzaminą su sankaba stabdžiau iš įpročio jau, bet užkalbėjau dantis egzaminuotojui ir nepyko ax.gif
o šiaip tai juk pavasaris, merginos - nebijokit ir šturmuokit regitrą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2009 03 15, 17:51)
Gerai kad tokia tema yra, tai pasiskaitinėjau ir tuo pačiu nemažai sužinojau. Ale supratau kad mano instruktorius negerai mokina aikštelėj - susukt vairą mašinai stovint doh.gif Kaip supratau taip negalima? Nu ... tai dabar teks iš naujo mokytis. O šeštadienį egzui užsirašius  bijau.gif

Mane mokino stovint sukineti vaira, taip ir dariau visa laika ir niekas man nieko nesake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 16, 01:37)
Mane mokino stovint sukineti vaira, taip ir dariau visa laika ir niekas man nieko nesake 4u.gif

Man irgi pastabu nedare. Taip suprantu parkavimuose tikrai galima sukioti vaira stovint- kaip gi kitaip? blink.gif Cia jeigu sankryzoje dar stovint is anksto vaira i norima puse pasuki, tai cia jau blogai blush2.gif
Atsakyti
per egzamina sukinejau vaira stovint vietoje, ir jokiu pastabu nesulaukiau smile.gif
Atsakyti
Cia naujas pakeitimas del vairo susukimo vietoje. dabar galima tik 3 kartus susukt vietoj.
Reik paieskot to pakeitimo, kad visu neklaidinti g.gif
Atsakyti
Nu, siaip tai pamenu man visada instruktorius sakydavo, kad vairo sukti stovint vietoje NEGALIMA ax.gif o kad tik 3 kartus galima, irgi neminejo..manau, tiesiog nereikia sito daryti ir viskas. Man net tas garsas, kai suki vaira stovint vietoje ir toks negrazus girdisi, padanga bruzinama taip, nepatinka biggrin.gif girdisi kartais toks blush2.gif
Atsakyti
o kai as mokiausi tai instruktorius liepdavo vaira sukti tik tada kai masina pajuda ax.gif kazkaip man tai ir paciai patogiau ji susikti nei stovint vietoje prireikia siek tiek pastangu kol susuki biggrin.gif
Atsakyti