Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

aisku. Aciu 4u.gif

Gal kuri laikete kaip pati pasiruosusi teorija? Neprisiskambinu i Regitra ir nerandu info kaip ten su tuo atestatu ax.gif Uztenka ji atsinesti ir jau gali eiti egzo laikyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 12:01)
aisku. Aciu  4u.gif

Gal kuri laikete kaip pati pasiruosusi teorija? Neprisiskambinu i Regitra ir nerandu info kaip ten su tuo atestatu  ax.gif Uztenka ji atsinesti ir jau gali eiti egzo laikyti?  g.gif

laukiau ax.gif
nusinesiau ir atestata ir diploma
uzteko diplomo nes padare isvada kad tam kad ji gauti turejau tureti ir atestata
bet siaip uztenka atestato plius kitu reikalingu dok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 17 kovo 2009 - 11:07
QUOTE(comep @ 2009 03 17, 12:07)
laukiau  ax.gif
nusinesiau ir atestata ir diploma
uzteko diplomo nes padare isvada kad tam kad ji gauti turejau tureti ir atestata
bet siaip uztenka atestato plius kitu reikalingu dok

aciu 4u.gif
pagaliau prisiskambinau tai ta pati pasake, bet tokiu tonu doh.gif , kad kita karta bijosiu skambinti. Nesuprantu kokio velnio dirbti prie telefono, jei nemoki normaliai bendrauti doh.gif
Daba atestato ieskau. Gal ketvirtadieni vaziuosiu laikyti egzamino. Gana laika tempti blush2.gif
Atsakyti
po keliu kartu neislaikius regitroj reikia grysti atgal i mokykla ir kiek ten reikia moket, cia apie vaziavima g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 03 17, 11:15)
po keliu kartu neislaikius regitroj reikia grysti atgal i mokykla ir kiek ten reikia moket, cia apie vaziavima  g.gif

Po 3 kartu ir reikia pirktis puse pravaziavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 12:13)
aciu  4u.gif
pagaliau prisiskambinau tai ta pati pasake, bet tokiu tonu  doh.gif , kad kita karta bijosiu skambinti. Nesuprantu kokio velnio dirbti prie telefono, jei nemoki normaliai bendrauti  doh.gif
Daba atestato ieskau. Gal ketvirtadieni vaziuosiu laikyti egzamino. Gana laika tempti  blush2.gif

gal? g.gif
tai dar nesi uzsiregistravusi?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 03 17, 12:29)
Po 3 kartu ir reikia pirktis puse pravaziavimu smile.gif

o kiek mazdaug kainuoja g.gif
Atsakyti
Sveikos gerbiamos vairuotojos 4u.gif Aš gal ir nelalabai į temą blush2.gif , bet būčiau labai dėkinga už sugaištas kelias minutes pildant anketą
http://www.publika.l...b0e33c6f8c.html aciuks.gif
Atsakyti
As taip pat po ilgos pertraukos zadu laime bandyti vel regitroje.Teorija issilaikiau birzely,o vairavimo egzamina laikiausi tik viena karta spaly.Bet dabar jau primirsus esu doh.gif Reikia susiimti ir islaikyti iki rugsejo,nes jau ilgai man uzsitesi viskas.
O kiek dabar kainuoja vienas pravaziavimas apytiksliai?Turbut bus apie 100lt taip galvoju g.gif O man reikes kokiu penkiu kartu tai tikrai..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 03 17, 13:05)
As taip pat po ilgos pertraukos zadu laime bandyti vel regitroje.Teorija issilaikiau birzely,o vairavimo egzamina laikiausi tik viena karta spaly.Bet dabar jau primirsus esu doh.gif Reikia susiimti ir islaikyti iki rugsejo,nes jau ilgai man uzsitesi viskas.
O kiek dabar kainuoja vienas pravaziavimas apytiksliai?Turbut bus apie 100lt taip galvoju g.gif O man reikes kokiu penkiu kartu tai tikrai..

as moku 70 kaip ir rudeni buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 03 17, 13:10)
as moku 70 kaip ir rudeni buvo  ax.gif

O kuriame mieste?Nes as tai kaune.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 03 17, 12:05)

cia panevezyje po 70lt 4u.gif
Atsakyti