Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

ingauk, sveikinu 4u.gif

QUOTE(Gardee @ 2009 03 20, 16:20)
vajetau, aš čia pagalvojau, kad net nepastebiu jokių gestų iš kitų mašinų  biggrin.gif dar matyt, ne tokią gerą reakciją turiu, nes į kelią žiūriu, ar spidometrą, ar veidrodėlius ir net nėr kada į kitų auto vairuotojus dairytis  biggrin.gif  biggrin.gif gal jie irgi juokiasi iš mano važiavimo  g.gif  biggrin.gif

mandagus vairuotojo gestas- tai ne sypsena ar kazkoks ten pamojavimas, o siaip kulturingas elgesys.
kai mane praleidzia pvz, ar distancijos laikosi, kantriai laukia, kol prisiparkuosiu, dar kas nors...Labai tai vertinu ax.gif
Nors as visai ne pries ir i kitus vairuotojus pasizvalgyt tongue.gif
Atsakyti
ingauk, sveikinu thumbup.gif
Prasom issamiau viska ax.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 03 20, 10:08)
Butent drinks_cheers.gif Ir tie neuzsiklijave paprastai tokias kvailystes mieste krecia... doh.gif Nesilaiko nei normu,nei ket,nei paprasciausio padorumo kitu atzvilgiu,na,tik isivaizduoja,kad gerai vairuoja doh.gif Tie su klevukais paprastai vaziuoja geriau,matyt,tie zmones,kurie taisykliu laikosi,ir atsakomybes jausma didesni turi,pagarba jiems 4u.gif

schmoll.gif visiskai su situo teiginiu nesutinku biggrin.gif na, as pvz irgi vazineju, be klevo lapo, bet vairuoju pakankamai gerai, nuo pat pirmos dienos, kai gavau teises, pradejau vazinetis viena. Na, kadangi neturiu nuosavos masinytes dar, tai vazineju su namiskiu ir todel ju nesiklijuoju, o tik padedu smile.gif Ir nemanau, kad pradeciau geriau ar blogiau vazinetis, jeigu juos prisiklijuociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 20, 16:15)
ingauk, sveikinu  4u.gif
mandagus vairuotojo gestas- tai ne sypsena ar kazkoks ten pamojavimas, o siaip kulturingas elgesys.
kai mane praleidzia pvz, ar distancijos laikosi, kantriai laukia, kol prisiparkuosiu, dar kas nors...Labai tai vertinu ax.gif
Nors as visai ne pries ir i kitus vairuotojus pasizvalgyt  tongue.gif

na taip suprantu, bet aš kalbėjau apie šypsenas ir panašiai, grynai iš pačio vairuotojo.

o šiaip ir aš susiduriu su kultūringais, praleidžiančiais ir kantriais vairuotojais smile.gif bet būna ir tokių, kad nė už ką neužleis, nors jam tai nieko nereiškia, tiesiog principo reikalas..
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 03 20, 17:22)
na taip suprantu, bet aš kalbėjau apie šypsenas ir panašiai, grynai iš pačio vairuotojo.

o šiaip ir aš susiduriu su kultūringais, praleidžiančiais ir kantriais vairuotojais  smile.gif bet būna ir tokių, kad nė už ką neužleis, nors jam tai nieko nereiškia, tiesiog principo reikalas..

Na kartais ir sypsenas pamatom juk, ane mirksiukas.gif

Nemandagiu irgi buna, deja unsure.gif ir butent "principingu", ir "klevukams" isbandymus rengianciu verysad.gif pazistami daznai pasakoja, kaip kiti megsta mieste "klevams" uzpakalius pakist, va...
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 03 20, 17:17)
ingauk, sveikinu thumbup.gif
Prasom issamiau viska ax.gif

na po vakarykscio vaziavimo su instruktorium galvojau kad tikrai dar nelaikas man jas laikyt ir norejau pasikeisti data, bet regitros psl neatidare smile.gif egzas turejo prasidet 9, bet mane pasiime 8.30 tik pasake koks parkavimas, marsrutas ir isejom, mat pas mus kai kurie duoda perzvelgt dar marsruta, o cia tik davai i prieki ir viskas doh.gif gal ir gerai g.gif gavau sonini parkavima, nors minute pries galvojau tik tik ne jis doh.gif aikstelej dar pries bandant vaziuoti uzgesau doh.gif nu galvoju bus sakes si karta blush2.gif bet nieko, jokiu klaidu nepadariau ir isvaziavau i miesta, o ten sirdis vos ne soksta lauk kazko blink.gif sugebejau dar uzgesti pries sviesafora, bet laimei buvo dar pries ji kelios masinos, taigi ne sankryzoj smile.gif , ir dar viena klaida kad per arti kitos masinos vaziavau, tipo per mazas saugus atstumas blush2.gif ai, dar sankaba per ilgai myniau, o galim tik 3 sekundes doh.gif teorijos nieko neklause, bet uz tai klausinejo apie sankryzas, o as pamirsau net kaip pagrindiniai zenklai vadinas blink.gif ir nieko nepasakes is lipo is masinos, tai sugebejau paprasyt lapo kur zymi viska, nes galvojau tikrai neislaikiau unsure.gif
Atsakyti
Regitra - didziausia pelna matyt gaunanti imone biggrin.gif prisipirko masinyciu papigiai bet nauju, sujungia viska ir visaip "stengiasi", kad egzaminas nepavyktu biggrin.gif bent jau mano tokia patirtis..
Atsakyti
4u.gif Sveikos.

Na noreciau ir as prisijungti prie jusu.
Jau seniai vis paskaitineju jusu temas, ir vis svajoju apieteises blush2.gif Teorija islaikiau dar balandzo men, o va su praktika vis tempiau guma ... is pradziu buvo baisu, paskui vis neprisiruosdavau, na o dabar vyras isplaukes i jura dave uzduoti iki jo sugrizimo islakyt teises (kitaip sako isvarysiu is namu lotuliukas.gif ) na uzsirasiau pas instruktoriaus, kad prisiminti viska (siaip vaziuodavau su vyru su M raide, bet puikiai suprantat koks tas vazinejimas... na tik tiek kad praktikos igyji, bet nelabai ten viska darai pagal tai kaip regitroje reikalauja ) Taigi jau nuo pirmadienio kasdien vazinejau, is pradziu skesi siek tiek nekaip blush2.gif pridarydavau zioplu klaidu, nepasiziuredavau i zenklus ir pan. bet jau siandien visai graziai pravaziavau thumbup.gif net instruktorius pasake kad mieste vaziuoju gerai, tik kartais jei kokia sudetingesne situacija pradedu be reikalo panikuoti ir padarau kokia nesamone doh.gif kaip jis pavadino neuztikrintas vairavimas. Instruktorius siaip labai saunus sturmuoja mane kaip reikiant, pries tai turejau toki kuris neaiskines ka reik daryt spausdavo uz mane pedalus griebdavo vaira ir pan. doh.gif o sis kaip ir regitroj sako vaziuojam ir paskui tik duoda nurodymus kur pasukti, apsisukti ir pan. Ir nespaudzia pedalus, tesiog jei mat kad darau ka netaip, tai paaiskina ka ir kodel reikia padaryt ir paaiskina klaidas ... zodziu savo darba jis atlieka gerai, dabar viskas priklauso nuo manes, ar sugebesiu isisavinti viska ka man sako ar nepakis man kojos jaudulys ir t.t. Pirmadieni paskutinis ispirktas pravaziavimas, treciadieni bandysiu laikytis ekzo, ziuresiu kaip seksi paskutine pamoka, jei dar kazko truks tai pasiimsiu dar 2 pamokas pries sturmujant regitra ... na kol kas nuteikiu save taip kad ne pasaulio pabaiga jei ir nepavyks islaikyt... turiu laiko iki rugsejo men. sakau eisiu pas juos nors ir 20 kartu lotuliukas.gif kol pavyks... juk visvien kada nors islaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 20 kovo 2009 - 20:12
Laba 4u.gif

Na ka- zvaigzdes man padejo- ISLAIKIAU clap.gif clap.gif Paemiau Regitraaa viska is pirmo karto yess.gif Negaliu dar patiketi jog jau kita sav turesiu teises yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

P.S. veliau papasakosiu issamiau bigsmile.gif

QUOTE(ingauk @ 2009 03 20, 15:56)
na ka, mergaites, paimiau as ta nelemta regitra  smile.gif nors ir is antro karto bet vi smile.gif stiek laimingai  biggrin.gif  nors iki tos laimes buvo oi kaip baisu, net vakar norejau dar pasikeisti laika egzo, nes jau kaip grybavau tai oi  blush2.gif  doh.gif

Sveikinui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 03 20, 21:55)
Laba  4u.gif

Na ka- zvaigzdes man padejo- ISLAIKIAU  clap.gif  clap.gif Paemiau Regitraaa viska is pirmo karto  yess.gif  Negaliu dar patiketi jog jau kita sav turesiu teises yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

P.S. veliau papasakosiu issamiau  bigsmile.gif
Sveikinui  thumbup.gif

aciu uz sveikinimus ir sveikinu tave su siuo zydarbiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dabar lauksim tavo istorijos kai atsigausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 03 20, 21:00)
aciu uz sveikinimus ir sveikinu tave su siuo zydarbiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dabar lauksim tavo istorijos kai atsigausi  ax.gif

O tu gal vilniuj laikei?
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 03 20, 22:04)
O tu gal vilniuj laikei?