Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

o aš kaip nervinaus ten važiuodama, žinokit. tikrai galvojau, kad nu viskas bus, išlaipins, nes nu kas protingas lieptų taip elgtis? tai klausinėjau dar jo, gal ką ne taip padariau, gal mokina žiede elgtis kaip reik biggrin.gif biggrin.gif bet nu tokios durnos situacijos dar nėra buvę. o šiaip tai ten tas žiedas yra ar tik ne vienintelis toks? kiek pamenu, tai egzaminuotojas minėjo, kad išilgai miesto (pagr. gatvės - Šilutės pl., Taikos ir ten trečia ta) tai trys juostos žiede dažniausiai ir antra visur galima, o skersai miesto (kaip tas būtent žiedas) tai ir yra tokia situacija.
bet juokingas vaizdas žinokt - egzaminuotojas liepia sustot ir išsitraukia idealų piešinį to žiedo su visais ženklais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 21, 21:18)
Istisines juostos jokiu budu negalima kirsti,tada jau 100 proc. egzas neislaikytas,o kad egzaminuotojas liepia vaziuot...tai jis ir po plyta gali liepti vaziuot,ar dar kur nors kur

žinau pati kad jos kirst negalima. O tai kaip paaiškint po egazmino regitros egaminuotojo žodžius - jei būtumėt pasakiusi- kertu nes taip ir taip aš egzo nebūčiau nutraukęs blink.gif ? O jam tai sakiau, į tai nieko neatsakė..
Atsakyti
La vita:
Pasakysiu kelis svarbius dalykus - visų pirma, reikia su nervais susitvarkyti... Nes jie labiausiai pakiaulina.. Antras dalykas - neklausyti jo. Kai kurie specialiai sako sustoti, o, tarkim, prieš tai buvo ženklas - sustoti/stovėti draudžiama. Jei sustosi, pasakys, kad egzaminas baigtas. Trečias dalykas - važiavimai su instruktorium nepadės... Egzaminas yra egzaminas.. Viena kita pravažinėta valande neišgelbės... Jau ką moki - tą...

Aš tik dešimt užsiemimų turėjau ir viskas.. Ir, nepaisant, kad esu vaikinas.. Važiuoti nemokėjau visiškai...

Dar vienas dalykėlis - aš klausimų nemokėjau, bet jų ir neklausė.. O važiuodamas vis garsiai aiškindavau - kodėl tarkim persirikiavau, kodėl prieš sankirtą sustojau ir t.t., nstruktorius taip patarė daryti.

Beje, instruktorius mano nerealus buvo, tad jei kam reikia galėčiau numesti numerį.

Atsakyti
QUOTE(sportininkas @ 2009 03 21, 22:26)

nedrįsčiau taip drąsiai teigti, kad važiavimai su instruktorium nepadės... bet na tai tik mano nuomonė.
instruktoriai (gerai, kad jų turėjau du ir būtent savo privalomiems dešimčiai pravažiavimų) padarė viskam pradžią, o jei nebūčiau mėnesiuką važinėjus su tėčiu ir M-eistriuko raide, tai tikrai nebūčiau išlaikius aš to egzamino iškart po mokyklos...
Atsakyti
la vita, siaip tai egzaminuotojas neturi teises duoti nurodymus, priestaraujancius KET, Regitros puslapy oficialiai parasyta doh.gif
Labai liudna, bet nieko nepadarysi, Tavo vietoj irgi nebuciau nieko jam sakiusi ir priestaravusi unsure.gif be to tokiose situacijose blaivus protas kazkur kulnuose slepiasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2009 03 21, 22:26)
žinau pati kad jos kirst negalima. O tai kaip paaiškint po egazmino regitros egaminuotojo žodžius - jei būtumėt pasakiusi- kertu nes taip ir taip aš egzo nebūčiau nutraukęs blink.gif ? O jam tai sakiau, į tai nieko neatsakė..

Matyt,egzaminuotojas tokiais atvejais tiesiog nori zinoti,ar tu supranti kad blogai darai,ir ka darai.Man pernai laikant buvo panasi situacija,reikejo sukti i kaire sankryzoj jau i regitra griztant,o ten tokia kamsatis buvo doh.gif ,vnz.,uzsidegus zaliai spejo pravaziuoti viena masina,uz jos as buvau islindus siek tiek i sankryza(na,buciau su savo lengvuske-aisku buciau pramovus ir dar po manes fura butu pravaziavus-bet cia gi egzas) ir pradejo keistis sviesoforas,tai as ir sakau egzaminatoriui-tai man dabar ka,per raudona vaziuot? Jis sako-nevaziuok ax.gif O jei buciau gaza mynus-butu viskas smile.gif Fura uz manes buvo nepatenkinta,apipypino smile.gif
Atsakyti
sportininkas sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif

la vita žinau pati kad jos kirst negalima. O tai kaip paaiškint po egazmino regitros egaminuotojo žodžius - jei būtumėt pasakiusi- kertu nes taip ir taip aš egzo nebūčiau nutraukęs ? O jam tai sakiau, į tai nieko neatsakė..

Jis matyt apsimete kad negirdėjo, čia tas pats tau papuole egzaminuotojas kaip ir man..kaip supratau ten buvo tokia situacija kai nebuvo kur dingti ir reikėjo ta linija kirsti, tokiu atveju galima kirsti, tik pasakyti reikia jam iš anksto smile.gif

kRamTyk sutinku su tavim ten ta perėja ir tos mašinos ne vietoj... smile.gif ir dažniausiai nelaiku biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuke:): 21 kovo 2009 - 21:54
La vita, nesakau, kad nepadeda. Bet vienas ar du važiavimai tai tikrai nelabai išgelbės... Šeip reikia ant šviežių pėdų laikyti, o ne laukti mėnesį po visų važiavimų egzamino, kaip irgi kai kas daro.
Atsakyti
QUOTE(sportininkas @ 2009 03 21, 22:55)
La vita, nesakau, kad nepadeda. Bet vienas ar du važiavimai tai tikrai nelabai išgelbės... Šeip reikia ant šviežių pėdų laikyti, o ne laukti mėnesį po visų važiavimų egzamino, kaip irgi kai kas daro.

Nu, bet tikrai nepamaiso tie papildomi pravaziavimai smile.gif vis geriau negu nieko..aisku, geriausia nelaukt ir is karto viska daryt (ko as nedariau doh.gif ).
Sportininkui sveikinimai 4u.gif nelabai cia pas mus vaikinuku uzsuka ax.gif
la vita, nieko, pasiseks kita karta, tuo labiau, kad buvai nemazai nuvaziavusi ir zinai, kad gali tai padaryt smile.gif as kai prisimenu, vazinedama su instruktoriumi, megdavau istisine kirst blush2.gif tik pasakydavo, kad persirikiuot, as ir varydavau per ja doh.gif biggrin.gif o siaip, vis tiek daug kas nuo egzaminuotojo priklauso, ka norit, ta sakykit biggrin.gif kitas vat butu suprates, kad negalejai kitaip, o turejai kirst ja, o kitas matai baigia situo egzamina blush2.gif mad.gif
Atsakyti
Teisi netgi labai - egzaminatorius labai svarbu... Jis gali nuraminti, o gali sukelti stresą, gali į klaideles numoti ranka, o gali prisikabinti... Vienu žodžiu, jei geras egzaminatorius, tai šansai išlaikyti daug didesni, čia faktas.

he man rodos laikant egzą aš kartą rikiavausi per ištisinę, tik, kad jis kažkoks užsisvajojęs buvo, tai nepastebėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sportininkas @ 2009 03 21, 23:41)
Teisi netgi labai - egzaminatorius labai svarbu... Jis gali nuraminti, o gali sukelti stresą, gali į klaideles numoti ranka, o gali prisikabinti... Vienu žodžiu, jei geras egzaminatorius, tai šansai išlaikyti daug didesni, čia faktas.

he man rodos laikant egzą aš kartą rikiavausi per ištisinę, tik, kad jis kažkoks užsisvajojęs buvo, tai nepastebėjo smile.gif

Vat del sito kazkada netgi siek tiek diskutavau, kad priklauso ir nuo ju ax.gif zinoma, zmogus irgi vairuot turi moket butinai, bet vienas gali pries nezymias klaidas akis uzmerkt ir ju "nepastebet", o kitas jas fiksuot visas is kuriu bus egzamino pabaiga. Tai esme, kad nuo ju nemazai priklauso kokia bus egzamino baigtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 21 kovo 2009 - 23:15
Todėl ir nerealiai džiaugiuosi, kad per dvi dienas viską išmokau ir užteko minimalių dešimt važiavimų thumbup.gif

Egzaminatoriai irgi žmonės, tik, deja, ne visi...
Atsakyti