Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 24, 11:50)
Išlaikaiu... !!!!!!:super  thumbup.gif  thumbup.gif
Negaliu patikėti , lekiau ant sparnų namo thumbup.gif  thumbup.gif
Gavau penkta maršruta Klaipėdoje, mieste nepadariau nė vienos klaidos, o aikštelėje viena karta taisiausi gavusi įstriža įvažiavima...
Ketvirtadieni jau teises turėsiu thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu istojus i klevuku gretas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai, varliukei 4u.gif Sveika istojus i zaliuju (lapeliu) gretas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 24, 10:50)
Gavau penkta maršruta Klaipėdoje, mieste nepadariau nė vienos klaidos, o aikštelėje viena karta taisiausi gavusi įstriža įvažiavima...

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mirksiukas.gif o teorijos klausinėjo? ax.gif
Įtariu kad naudinga važinėt vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 24, 10:50)

didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kaip saunu kad tau jau viskas baigesi wub.gif o as rytoj einu unsure.gif sakes sidis siandien visa diena makaluojasi kazkaip netikiu jog pavyks verysad.gif
Na bet daugiau atideliot negalima ... rytoj nepavyks eisiu poryt... bet kazkaip niekaip apsiramint negaliu, vakar paskutini pravaziavima turejau, tai nezinau... nelabai dar idealiai vaziuoju g.gif kazkaip kai susijaudinu pradedu makaluotis ir nesamones daryt doh.gif oi mergaites bijau ziauriai... jauciu reiks si vakara raminamuju ikalt
Atsakyti
ačiū 4u.gif Nors papuole tas pats instruktorius,bet nebeklause papildomu klausimu biggrin.gif beje ir nebėra to isibėgėjimo...matyt ta kart tik buvo, nes keturios mašinos iš eilės darė ta pratima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2009 03 24, 14:55)
didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip saunu kad tau jau viskas baigesi  wub.gif o as rytoj einu  unsure.gif sakes sidis siandien visa diena makaluojasi kazkaip netikiu jog pavyks  verysad.gif
Na bet daugiau atideliot negalima ... rytoj nepavyks eisiu poryt... bet kazkaip niekaip apsiramint negaliu, vakar paskutini pravaziavima turejau, tai nezinau... nelabai dar idealiai vaziuoju  g.gif kazkaip kai susijaudinu pradedu makaluotis ir nesamones daryt  doh.gif oi mergaites bijau ziauriai... jauciu reiks si vakara raminamuju ikalt

kaip man instruktorius sake tai visada paskutini vaziavima visi grybauja doh.gif

QUOTE(varliuke:) @ 2009 03 24, 16:04)
ačiū  4u.gif Nors papuole tas pats instruktorius,bet nebeklause papildomu klausimu biggrin.gif beje ir nebėra to isibėgėjimo...matyt ta kart tik buvo, nes keturios mašinos iš eilės darė ta pratima ax.gif

kaip idomiai kad nera, bet tai dar geriau juk ax.gif
Atsakyti

Sveikinimai 4u.gif
Jeigu sitaip vazineji be klaidu, tai kokiu dar tau klausimu galejo kilt, kad gali ir neislaikyt? g.gif biggrin.gif prasom placiau apie pati egzamina smile.gif
Atsakyti
Tai , kad nuvilsiu bet nera ka pasakoti, blush2.gif tiesiog nuejau, pravaziavau ir vsio...be jokiu netiketumu ar kurjozu biggrin.gif
Atsakyti

SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai, varliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
važinėjimai pačiai nenuvylė tikrai, jei mieste nei vienos klaidos thumbup.gif
o aš vis dar pasinervinu, kai prisimenu savo savarankiškas kančias aikštelėj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2009 03 24, 13:55)
Kaip saunu kad tau jau viskas baigesi  wub.gif o as rytoj einu  unsure.gif sakes sidis siandien visa diena makaluojasi kazkaip netikiu jog pavyks  verysad.gif

viskas bus gerai, atsisėsi už vairo, prisisegsi diržą ir nusiraminsi 4u.gif manęs ir tas pats laukia dar kartelį doh.gif ir vėl nervinuosi ir jei atvirai, nežinau kaip reiks važiuoti jei paklius tas pats maršrutas doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai varliuke thumbup.gif

As gi dar skolinga istoriją. Dar ir dabar negaliu patikėti jog jau turiu teises! Teoriją išlaikiau savarankiškai pati pasiruošusi rugsėjį, o vairavimo pamokas baigiau prieš gruodį, bet mačiau jog dar negaliu laikyti, maniau pasimokysiu su vyru, bet bijojau žiemos doh.gif Taigi laikui einant draugės privertė iki gimtadienio išsilaikyt . Vienos draugės draugas yra instruktorius, labai šaunus jaunas vaikinukas, pora metu tik dirba, nesugadintų nervų ir kantrybės biggrin.gif Ėjau pas jį papildomai mokytis. Tikrai išmokė savimi pasitikėti kelyje. O be to pirmasis instruktorius aikštelėj išmokino stovint susukiot vaira, taigi teko vėl išnaujo mokytis be sustojimų įvažiuot i užduotis. Žinokit užteko poros pamokų pas jį ir viskas puikiai sekėsi aikštutėj.
Labai bijojau egzamino, bet tikėjau savimi ir savo jėgomis, nes tikrai buvau pilnai pasiruošusi.
Taigi pora dienų prieš egzą dingo apetitas, egzamino rytą(egzas 10h) atsibudau 5val ryto su skaudančiu skrandžiu doh.gif Taaaaip lėtai slinko laikas. Prieš išeinant i tašę isimetu tušo- maža ką, dar nepasiseks, grįšiu i darbą visa juoda unsure.gif
Atvykom i Regitra valanda ankščiau, susimokėjau, susitvarkiau dokumentus ir ... ir laukiau unsure.gif Veide šypsena ir baimės šiurpuliukai kūne. Ateidavo tokie pikti dėdės egzaminuotojai kviestis mokinukų, o aš vis sakiau tik ne man tik ne man.
kai pakvietė mane, žinokit vos atsistojau lotuliukas.gif
Bet pasitaikė toks malonus vyrukas, nusivedė i mašiną, gavau opel astrą (su tokia važinėjau papildomus važiavimus), aprodė visus pratimus aikštelėj, pasakė jog galiu vieną kartą pasitaisyt suklydus. Leido apsukt ratą prie aikštelės, išbandyt mašiną thumbup.gif Taigi aikštelėj neužgesau nė karto, gavau šoninį parkavimą, pastačiau per toli nuo krašto, nes iš drebuliuko nemačiau linujų doh.gif Taigi išvažiavus vėl iš naujo, pavyko puikiai. Kol laukiau paskutinio pratimo T sankryžos, prieš mane vaikinukas jaunas važiavo ir užvažiavo išvažiuodamas ant linijos. Baigėsi jam egzaminas verysad.gif
Miestas! Davė pažiurėt į maršrutą- gavau patį lengviausią - iš regitros pro gariūnus ir po lazdynų rajoną apsukom ratuką. Kai išriedėjom i miestą baimė baigėsi, atsipalaidavau, nes labai bijojau neišvažiuot iš aikštelės. Viskas sekėsi puikiai, mašinų nebuvo, visus ženklus mintinai ten žinojau, beveik visi šviesoforai žali degė. Tik grįžtant nespėjau persirikiuot i pirmą juostą (sukom i dešinę), tai antroj prie ištisinės stabtelėjau ir palaukiau kol praleis mane blush2.gif Egzaminuotojas kažką pasižymėjo. Ir aikštelėj pora kartų kažką pažymėjo papkėj savo.
Ir štai pagaliau grįžtam i regitrą, sustojus klausiu- "Na?" bigsmile.gif O jis- "Eikite susimokėti", aš- "jėgaaa, išlaikiau thumbup.gif " Egzaminuotojas blink.gif - " Palaukit, susimokėt galima ir už sekantį egzamina" swoon.gif Tada jis- "Juokauju, juokauju" karsta.gif
Tada aš jam padėkoju už smagų pasivažinėjimą, dar kažką norėjau gražaus pasakyti, bet tik spėjau paspaust ranką ir bėgau nes ašaros iš laimės pradėjo riedėti, susipainiojau kurioj pusėj mokėt už pažymėjimą lotuliukas.gif Ištikrųjjų pasitaikė geras egzaminuotojas, pakalbinau aš jį gražiai, sakė jog aš antroji laikau pas jį šiandien ir pirma mergina išlaikė. Ir dar kai važiavom vidurį maršruto, egzaminuotojas sako man jog dabar tipo vyras turės man mašiną nupirkti bigsmile.gif eina sau tada jau iš vis smagu buvo ir tikėjau jog sėkmingai grįšiu.
Štai ir viskas!

P.S. Kol laukiau egzaminuotojo, tai i džinsų kišenes isidėjau 400lt atskirų kupiūrų po 100lt blush2.gif Na maža ką tongue.gif
Atsakyti