Sveikinimai
varliuke
As gi dar skolinga istoriją. Dar ir dabar negaliu patikėti jog jau turiu teises! Teoriją išlaikiau savarankiškai pati pasiruošusi rugsėjį, o vairavimo pamokas baigiau prieš gruodį, bet mačiau jog dar negaliu laikyti, maniau pasimokysiu su vyru, bet bijojau žiemos

Taigi laikui einant draugės privertė iki gimtadienio išsilaikyt . Vienos draugės draugas yra instruktorius, labai šaunus jaunas vaikinukas, pora metu tik dirba, nesugadintų nervų ir kantrybės

Ėjau pas jį papildomai mokytis. Tikrai išmokė savimi pasitikėti kelyje. O be to pirmasis instruktorius aikštelėj išmokino stovint susukiot vaira, taigi teko vėl išnaujo mokytis be sustojimų įvažiuot i užduotis. Žinokit užteko poros pamokų pas jį ir viskas puikiai sekėsi aikštutėj.
Labai bijojau egzamino, bet tikėjau savimi ir savo jėgomis, nes tikrai buvau pilnai pasiruošusi.
Taigi pora dienų prieš egzą dingo apetitas, egzamino rytą(egzas 10h) atsibudau 5val ryto su skaudančiu skrandžiu

Taaaaip lėtai slinko laikas. Prieš išeinant i tašę isimetu tušo- maža ką, dar nepasiseks, grįšiu i darbą visa juoda
Atvykom i Regitra valanda ankščiau, susimokėjau, susitvarkiau dokumentus ir ... ir laukiau

Veide šypsena ir baimės šiurpuliukai kūne. Ateidavo tokie pikti dėdės egzaminuotojai kviestis mokinukų, o aš vis sakiau tik ne man tik ne man.
kai pakvietė mane, žinokit vos atsistojau
Bet pasitaikė toks malonus vyrukas, nusivedė i mašiną, gavau opel astrą (su tokia važinėjau papildomus važiavimus), aprodė visus pratimus aikštelėj, pasakė jog galiu vieną kartą pasitaisyt suklydus. Leido apsukt ratą prie aikštelės, išbandyt mašiną

Taigi aikštelėj neužgesau nė karto, gavau šoninį parkavimą, pastačiau per toli nuo krašto, nes iš drebuliuko nemačiau linujų

Taigi išvažiavus vėl iš naujo, pavyko puikiai. Kol laukiau paskutinio pratimo T sankryžos, prieš mane vaikinukas jaunas važiavo ir užvažiavo išvažiuodamas ant linijos. Baigėsi jam egzaminas
Miestas! Davė pažiurėt į maršrutą- gavau patį lengviausią - iš regitros pro gariūnus ir po lazdynų rajoną apsukom ratuką. Kai išriedėjom i miestą baimė baigėsi, atsipalaidavau, nes labai bijojau neišvažiuot iš aikštelės. Viskas sekėsi puikiai, mašinų nebuvo, visus ženklus mintinai ten žinojau, beveik visi šviesoforai žali degė. Tik grįžtant nespėjau persirikiuot i pirmą juostą (sukom i dešinę), tai antroj prie ištisinės stabtelėjau ir palaukiau kol praleis mane

Egzaminuotojas kažką pasižymėjo. Ir aikštelėj pora kartų kažką pažymėjo papkėj savo.
Ir štai pagaliau grįžtam i regitrą, sustojus klausiu- "Na?"

O jis- "Eikite susimokėti", aš- "jėgaaa, išlaikiau

" Egzaminuotojas

- " Palaukit, susimokėt galima ir už sekantį egzamina"

Tada jis- "Juokauju, juokauju"
Tada aš jam padėkoju už smagų pasivažinėjimą, dar kažką norėjau gražaus pasakyti, bet tik spėjau paspaust ranką ir bėgau nes ašaros iš laimės pradėjo riedėti, susipainiojau kurioj pusėj mokėt už pažymėjimą

Ištikrųjjų pasitaikė geras egzaminuotojas, pakalbinau aš jį gražiai, sakė jog aš antroji laikau pas jį šiandien ir pirma mergina išlaikė. Ir dar kai važiavom vidurį maršruto, egzaminuotojas sako man jog dabar tipo vyras turės man mašiną nupirkti

eina sau tada jau iš vis smagu buvo ir tikėjau jog sėkmingai grįšiu.
Štai ir viskas!
P.S.
Kol laukiau egzaminuotojo, tai i džinsų kišenes isidėjau 400lt atskirų kupiūrų po 100lt
Na maža ką