Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Sveikinimai visiems išlaikiusiems - šaunuoliai 4u.gif
La vita, apsikabinkim- neverta nusiminti, kitas kartas bus tikrai sėkmingas. Kaip kažkokiam filme berods sakė - svarbu atsipalaiduoti ir gerai maitintis lotuliukas.gif
O dėl veidrodėlių reguliavimo - tai aš asmeniškai juos reguliavau laaaabai ilgai, mačiau, kad ir savo "malonųjį"egzaminuotoją buvau užknisus, bet man vistiek buvo - svarbu, kad viskas man matytųsi. aikštelėj reguliavau taip. kad matytusi linijos, bet tikrai ne iki pat galo veidrodėlį leidau, o mieste - kad per veidrodėlį matyčiau galinių durelių rankeną ir kas dedasi už jos(na maždaug taip, kitaip paaiškinti nemoku). taip mane instruktorius mokė. padariau kaip liepė, bet mieste vistiek reikėjo taisyti vieną veidrodėlį, nes aš nevisiškai atsirėmus jį taisiau, tai truputį ne taip nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2009 03 22, 20:14)
Visų pirma, sveikinu visus išlaikiusius drinks_cheers.gif
O dabar noriu paklausti Sportininko(berods Kaune laikė)- kokį maršrutą gavai? smile.gif  Ir, ar dabar yra kaip nors pakoreaguoti maršrutai, ryšium su tuo, kad Raudondvario tiltą suremontavo? Pastebėjau, kad šiuo metu kažkaip nedaug kauniečių laiko arba nelabai apsireiškia čia rolleyes.gif

raudondvario tiltas neitraukiamas i marsrutus,ir niekad nebuvo itrauktas
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 22, 20:10)

la vita, apsikabinkim - nesijaudinkit, nosytes aukščiau, ragiukus priekin ir "padarykit" tą velnio Regitrą  4u.gif Man pačiai tik ketvirtą kartą pavyko - bet jau kai pavyko..  thumbup.gif
Svarbiausia nenusivilkit ir nepraraskit ryžto - o visa kita susidėlios savaime  mirksiukas.gif

Kur jau dėtis, "velnio Regitra"... biggrin.gif Tik skirtingą pragaro ratų skaičių pravažiuojame. biggrin.gif

Atsakyti
kažkodėl mane vis dar priverčia nuosijuokt frazės apie pravažiuotus ratus... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif čia turbūt įspūdis visam gyvenimui bus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
kRamTyk, tau tai čia ypač tinka lotuliukas.gif

QUOTE(apsikabinkim @ 2009 03 22, 21:51)
Kur jau dėtis, "velnio Regitra"... biggrin.gif Tik skirtingą pragaro ratų skaičių pravažiuojame. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 23, 08:46)
kRamTyk, tau tai čia ypač tinka  lotuliukas.gif

as kaip papasakojau apie tuos ratus kur kRamTyk, suko savo MB tai tais kai pradejo juoktis lotuliukas.gif tai jai cia labiausiai tie velnuo ratai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Na ir as prie jusu prisidesiu turbut-sestadieni teorija eksternu issilaikiau, na o siandien einu i vairavimo mokykla praktiniam vaziavimui uzsirasyt ir tikiuosi jau balandzio pabaigoj gal sturmuot regitra-ziuresim kaip su masina "draugaut" seksis per ta laika biggrin.gif Kiek jums uztruko mokykloje tie 10 pravaziavimu, kiek kartu i savaite leisdavo vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 03 23, 10:28)
Sveikos visos smile.gif  Na ir as prie jusu prisidesiu turbut-sestadieni teorija eksternu issilaikiau, na o siandien einu i vairavimo mokykla praktiniam vaziavimui uzsirasyt ir tikiuosi jau balandzio pabaigoj gal sturmuot regitra-ziuresim kaip su masina "draugaut" seksis per ta laika biggrin.gif  Kiek jums uztruko mokykloje tie 10 pravaziavimu, kiek kartu i savaite leisdavo vaziuot?

Nuo instruktoriaus uzimtumo priklauso turbut, ir nuo Tavo pageidavimu, na vidutiniskai 2- 3 k. per sav. iseina smile.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 03 23, 10:28)
Sveikos visos smile.gif  Na ir as prie jusu prisidesiu turbut-sestadieni teorija eksternu issilaikiau, na o siandien einu i vairavimo mokykla praktiniam vaziavimui uzsirasyt ir tikiuosi jau balandzio pabaigoj gal sturmuot regitra-ziuresim kaip su masina "draugaut" seksis per ta laika biggrin.gif  Kiek jums uztruko mokykloje tie 10 pravaziavimu, kiek kartu i savaite leisdavo vaziuot?

smile.gif smile.gif Per dvi savaites turėjau 7 pravažiavimus. Gan vargina, ypač jei 7 valandą ryto "pasimatymas" su instruktoriumi, bet jaučiasi rezultatas, kad jau kiekvieną kartą važiuoji vis geriau ir geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 23, 09:38)
Nuo instruktoriaus uzimtumo priklauso turbut, ir nuo Tavo pageidavimu, na vidutiniskai 2- 3 k. per sav. iseina smile.gif Sekmes  smile.gif

as kai vazinejau tai kas diena vaziuodavau nes ir pats instruktorius patare geriau be jokiu pertrauku apsiskaiciavau kad baigsiu pravaziavimus ir registravausi i regitra kad nebutu jokiu tarpu tarp vazinejimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 03 23, 11:35)
as kai vazinejau tai kas diena vaziuodavau nes ir pats instruktorius patare geriau be jokiu pertrauku apsiskaiciavau kad baigsiu pravaziavimus ir registravausi i regitra kad nebutu jokiu tarpu tarp vazinejimu  4u.gif

drinks_cheers.gif va ir as pritariu kad geriau vazineti kasdien, ir netempus gumos iskarto eit laikyt ekzamino. Kadangi pati is to pasimokiau blush2.gif vis tempiau tempiau ir galiu pasakyt maza to kad uzsimirsta viskas, bet ir pinigu isleidau daug daugau. Nes vis imdavau papildomu pamoku noredama atsiminti tai ko ismokau. o jei buciau iskart tik baigusi mokykla ejus laikyt tai manu jau seniai buciau turejus teises g.gif ir dabar nereiketu vaiksciuoti pas instruktoriu ir moketi pinigelius verysad.gif
Ech.... bet kaip sakant mokomes is savo klaidu
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 03 23, 12:35)
as kai vazinejau tai kas diena vaziuodavau nes ir pats instruktorius patare geriau be jokiu pertrauku apsiskaiciavau kad baigsiu pravaziavimus ir registravausi i regitra kad nebutu jokiu tarpu tarp vazinejimu  4u.gif

Na ir kaip, uzteko tu 10 pravaziavimu? nes as tai visai "zalia" prie vairo, tai speju aiksteleje kokias bent 5 pamokas pravazinet teks biggrin.gif
Atsakyti