Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(eglute1990 @ 2009 04 03, 15:08)
Taip pagaliau islaikiau...Ne is pirmo karto bet nieko tokio smile.gif Sekes gan neblogai aikštelėj nepadariau klaidų, mieste irgi ne.Siaip ir egzaminuotojas lb fainas biggrin.gif O kai pirmą kart laikiau tai jau egzaminuotojas piktas buvo, niekas jam neitiko ką padariau  doh.gif  Siaip visom linkiu sekmes, tikrai suprantu, ką reiskia tos kankynės su egzaminais bet tikrai tikiu kad visoms pavyks rolleyes.gif

niu tai saunuole sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu lb už sveikinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 03, 08:13)
Norejau paklaust kaip realiai yra regitroj su tuo isibegejimo pratimu, nes mano instruktorius patikino kad tikrai nereikia antros pavaros jungti g.gif

Vilniuj ir pirmos uztenka mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif sveikinu išlaikusias vairavimo egzaminą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš dar mokausi, bet jau reikia pradėti galvoti apie egzaminą g.gif Norėjau paklausti laikiusiųjų, ar važinėdamos su instruktoriumi jau užtikrintai jautėtės už vairo ar ne? blush2.gif man tai kažkaip tai tas baisu, tai tas, nors jau daugiau nei pusę pravažiavimų padariau, tai sakau nežinau kada pasiryšiu eiti į regitrą blush2.gif O kaip jūs nusprendėt, kad jau laikyti galite? O dėl pavaros, mano instruktorius tai liepia į antrą jungtis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 04 04, 12:51)
Sveikos 4u.gif sveikinu išlaikusias vairavimo egzaminą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš dar mokausi, bet jau reikia pradėti galvoti apie egzaminą g.gif Norėjau paklausti laikiusiųjų, ar važinėdamos su instruktoriumi jau užtikrintai jautėtės už vairo ar ne? blush2.gif man tai kažkaip tai tas baisu, tai tas, nors jau daugiau nei pusę pravažiavimų padariau, tai sakau nežinau kada pasiryšiu eiti į regitrą blush2.gif O kaip jūs nusprendėt, kad jau laikyti galite? O dėl pavaros, mano instruktorius tai liepia į antrą jungtis mirksiukas.gif .

užtikrintai nesijaučiau, bet mano instruktorius buvo laaabai ramus ir tas šiek tiek atpalaiduodavo už vairo. o sprendė, kada laikyt, labiausiai jis pats, sakydavo, kad jau registruočiaus, nes, jo manymu, viską mokėjau, kad išlaikyt.

bet, manau, geriau eiti tada, kai pati jauti, kad jau viską moki, ką reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 04 04, 13:51)
Sveikos 4u.gif sveikinu išlaikusias vairavimo egzaminą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš dar mokausi, bet jau reikia pradėti galvoti apie egzaminą g.gif Norėjau paklausti laikiusiųjų, ar važinėdamos su instruktoriumi jau užtikrintai jautėtės už vairo ar ne? blush2.gif man tai kažkaip tai tas baisu, tai tas, nors jau daugiau nei pusę pravažiavimų padariau, tai sakau nežinau kada pasiryšiu eiti į regitrą blush2.gif O kaip jūs nusprendėt, kad jau laikyti galite? O dėl pavaros, mano instruktorius tai liepia į antrą jungtis mirksiukas.gif .

kadangi retkarčiais pavažinėdavau su draugu, tai mokėjau bent pavaras persijungt ir pirmo važiavimo metu važinėjau mieste... su pirmu instruktorium šešis pravažiavimus pravažinėjau, klaidų darydavau ir sau pati jausdavaus normaliai. po dviejų mėnesių pertraukos, kai grįžau padaryt likusius keturis, su nauju instruktorium jaučiaus dar labiau thumbup.gif thumbup.gif
bet egzaminą susiėmiau laikyt tik tada, kai praėjo mėnuo nuo praktikos kartu su tėčiu, nes būtent ta praktika man pasirodė pati naudingiausia, labiausiai stresinga, pati atsakingiausia ir pati geriausia ax.gif 4u.gif
o egzaminą kada laikyt, tai net nežinau, nes na vieni gerai labai pasiruošia ir su instruktoriais, o aš siūlyčiau, jei yra galimybė, žinant visus reikalavimus egzaminui, pavažinėt su šeimos nariu. aš taip ne tik pati praktikavausi, bet ir pasijuokdavau su tečių iš kokių nors kvailų ir niekaip sveiku protu nepaaiškinamų reikalavimų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 04 04, 13:51)

Aš tai jaučiausi pakankamai užtikrinai už vairo, tik pati labai jautri esu, tai labiau nervinausi, kad nervai pakiš koją. Taip ir buvo. O instruktorius tai neklausė, kada noriu laikyt. Nuvežė į Regitrą ir liepė nubėgt užsiregistruot biggrin.gif Nes jo tokia taktika buvo kasdien važinėt ir iš karto egzaminą laikyt. Bet ir pats matė, kad gerai važiuoju. Tik va tie nervai. O įsibėgėjime tai tikrai nebūtina jungt antros. Tik, aišku, čia jau kaip egzaminutojas. Jeigu blogos nuotaikos arba koks surūgėlis, tai gali prisikabint. Na, bet jei be problemų su antra, tai daryk su antra. Dar gali paklaust egzaminuotojo, ar reikia junt antrą.

Beje, sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif Labai gerai prisimenu tą jausmą thumbup.gif Jau seniai čia ir buvau po išlaikymo, daug naujų vairuotojų matau atsirado thumbup.gif
Atsakyti
As tai jauciausi pakankamai uztikrinta, bet aisku jaudulys daro savo.O siaip geriausia eiti laikyti, tuomet kai jau nebijai eismo, masinu, nepasimeti kelyje.Tada tikrai viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad reikia eiti tuomet, kai jau tvirtai jautiesi ir eismo nebijai, o dar svarbiau, kai nebepasimeti kelyje blink.gif Vadinasi, dar reikia savo įgūdžius lavinti. Kartais atrodo, kad jau viskas normaliai, o kartais imu ir kokią nesąmonę padarau doh.gif O jaudulys dabar mane pradeda imti, kai apie egzaminą pagalvoju. doh.gif Tik dar viena problema, kad man daugiausia per savaitę išeina tik porą kartų pravažiavumus daryt, tai sakyčiau mažoka, ir kai po savaitės ateinu, tai ir būna visokių kliurkų. g.gif na bet gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 04 05, 13:23)
Aš irgi manau, kad reikia eiti tuomet, kai jau tvirtai jautiesi ir eismo nebijai, o dar svarbiau, kai nebepasimeti kelyje blink.gif Vadinasi, dar reikia savo įgūdžius lavinti. Kartais atrodo, kad jau viskas normaliai, o kartais imu ir kokią nesąmonę padarau doh.gif O jaudulys dabar mane pradeda imti, kai apie egzaminą pagalvoju. doh.gif Tik dar viena problema, kad man daugiausia per savaitę išeina tik porą kartų pravažiavumus daryt, tai sakyčiau mažoka, ir kai po savaitės ateinu, tai ir būna visokių kliurkų. g.gif na bet gal kaip nors  smile.gif

o su šeimos nariu nėra galimybės pasivažinėt? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai labai reikia jusu pagalbos. Reikalingas vairavimo instruktorius su benzinine masinyte, gal galite rekomenduoti. Butu didelis aciu!!
Atsakyti
QUOTE(baltija666 @ 2009 04 05, 19:30)
Sveikutes, labai labai reikia jusu pagalbos. Reikalingas vairavimo instruktorius su benzinine masinyte, gal galite rekomenduoti. Butu didelis aciu!!

o kokiam mieste jo ieskai g.gif
Atsakyti