Instruktoriaus ieskau klaipedoje. Praeita savaite laikiau vairavimo egzamina ir neislaikiau, nes kelis kart uzgesau ant kalniuko gavau benzinine masinyte ir sakes. O iki siol mokiausi vairuoti su dyzeline. Sia savaite vel noriu laikyti egza, todel reikia keletos pamoku su benzinine masinyte. Padekite jei galite, butu gerai kad parasytumete kokio instruktoriaus tel. nr. Butu labai didelis aciu!!!
QUOTE(baltija666 @ 2009 04 06, 12:27)
Instruktoriaus ieskau klaipedoje. Praeita savaite laikiau vairavimo egzamina ir neislaikiau, nes kelis kart uzgesau ant kalniuko gavau benzinine masinyte ir sakes. O iki siol mokiausi vairuoti su dyzeline. Sia savaite vel noriu laikyti egza, todel reikia keletos pamoku su benzinine masinyte. Padekite jei galite, butu gerai kad parasytumete kokio instruktoriaus tel. nr. Butu labai didelis aciu!!!
man paciai teko mokitis su dizeliu o laikyti egza su bendzinu taip pat buvau uzgesusi pora kartu bet nieko paskui perpratau ja ir pasiseke islaikiau

QUOTE(eglute1990 @ 2009 04 03, 13:58)
As kaip tik siandien kauno regitroj laikiau ir tikrai nereikejo jungti 2 pavaros
Užteko ir pirmos 

SVEIKINIMAI

kuo daugiau išlaikančiųjų tuo geriau

Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2009 04 02, 19:03)
Sveikos,
As irgi bandau pravaziuoti
Pirma kata islaikyti praktikos nepavyko
Antra karta meginsiu gal po Velyku
Mokinuosi, vazinejuosi po Vilniu su M raide...
Jau kazkiek pramokau ir laisviau jauciuosi, gal pavyks ia antro... 
As irgi bandau pravaziuoti

tikrai pavyks

svarbiausia eiti su ta mintim, kad 100 % išlaikysi ir eisi teises darytis

sėkmės

Aš pagaliau išlaikiau teorijos egzaminą Regitroje... Tarsi akmuo nuo širdies nusirito. Iš pirmo karto beje, tačiau per plaukelį. Padariau šešias klaidas

QUOTE(baltija666 @ 2009 04 06, 12:27)
aš nežinau ar galima siūlyti mokyklos instruktorių, bet bent jau maniškis iš
mokyklos tai klasiškas

labai kantrus, išmoko tikrai gerai, nors iš pradžių atrodo, kad nieko nemoko,
bet štai rezultatas mano išlaikytas egzas iš PIRMO KARTO

na jei numerio reikia prašom į a.ž.

QUOTE(Smeltė @ 2009 04 06, 19:05)
na čia tai jau nesutinku

juk per TV rodė, kad net vienas žmogus infarktą gavo, kai neišlaikė ir mirė lyg

QUOTE(Erdnija @ 2009 04 06, 21:02)
Aš pagaliau išlaikiau teorijos egzaminą Regitroje... Tarsi akmuo nuo širdies nusirito. Iš pirmo karto beje, tačiau per plaukelį. Padariau šešias klaidas 

sveikinu islaikius teorija kada praktini laikysi

Papildyta:
QUOTE(Smeltė @ 2009 04 06, 19:05)
as tokiam nusiteikimui ir nepritariu nes paskui labai skaudu jei neislaikai

QUOTE(Levander @ 2009 04 06, 23:22)
na čia tai jau nesutinku
gi koks nusivylimas bus, jei neišlaikysi
aš tai išvis negalvodavau apie tai, ar išlaikysiu, ar ne
eidavau su ta mintim: kaip bus taip, gi ne pasaulio pabaiga

o tai jei eisi su nusistatymu "kaip bus taip bus", "ai turbūt neišlaikysiu" tai TIKRAI neišlaikysi, nes jaudinsies daug labiau ir tai pakiš koją...juk mintys, sakoma, įgauna pavidalą

kokia nesąmonė eiti ir negalvoti, kad išlaikysi, juk save galima ( ir reikia ) nuteikti geriausiam

juk čia TIK egzas, gyvenime dar ne tiek buvo ir bus, čia tik jaudulys gali sutrukdyti, nes jeigu moki važiuoti, tai ir pravažiuosi

aš irgi ėjau, man kojos, rankos drebėjo ( vėl gi JAUDULYS ), maniau, "kaip aš pedalus paspausiu ir vairą nulaikysiu

o įsėdau, pravažiavau aikštelę be klaidų ir tiek pasitikėjimo atsirado

na reikia eiti kaip į eilinį egzaminą ir per daug nesijaudinti, o jei jaudulys vistiek yra, bent jau neparodyti to egzaminuotojui

Papildyta:
QUOTE(Erdnija @ 2009 04 06, 21:02)

SVEIKINIMAI

o kada praktinis?
jaudinaus, parodžiau ir pasakiau egzaminuotojui, kalbinau iš tų nervų ir streso jį, prajuokinau kelis kartus, sapaliojau beleką, kad tik netylėt, ėjau su mintim "Bus kaip bus - ne pasaulio pabaiga, jeigu ką", iš paskos važiavo tėtis ir draugas visą laiką mane stebėdami ir tai dar labiau varė stresiuko, bet išlaikiau ir vairuoju laiminga

QUOTE(*Evut @ 2009 04 07, 09:27)
jaudinaus, parodžiau ir pasakiau egzaminuotojui, kalbinau iš tų nervų ir streso jį, prajuokinau kelis kartus, sapaliojau beleką, kad tik netylėt, ėjau su mintim "Bus kaip bus - ne pasaulio pabaiga, jeigu ką", iš paskos važiavo tėtis ir draugas visą laiką mane stebėdami ir tai dar labiau varė stresiuko, bet išlaikiau ir vairuoju laiminga

na tai dar kartą parodo, kad kiekvienas žmogus yra individualus ir vienam netiks
tai, kas tiko kitam, todėl bendro patarimo visiems nebus

bet pavyzdžiui, mano draugė siaubingai jaudinosi ir tą pamatė egzaminuotojas ir
sako,:" aha, tai ką nepasitikit savimi? reiškiasi nemokat??? " ir ką
rezultatas: neišlaikytas pirmas kartas

taigi svarbu dar "ant kokio egzaminuotojo pataikysi", nors jie turėtų dirbti savo
darbą ir vertinti OBJEKTYVIAI, be jokių išankstinių nusistatymų, deja tai dar pas
mus neretai pasitaiko...
Sveiki visiems! Na ka as irgi skaitinejau si skyreli ir pries savaite laikiau praktika taciau neislaikiau bet siandien kai ejau su jusu patarimais sakiau sau kad islaikysiu 100% ir viskas bus gerai
Nors baime ir buvo taciau egzamina islaikiau
ir instruktorius net nesizymejo klaidu nezinau ar as ju nedariau ar jo gera notaika buvo nes kai pirma karta laikiau tai rase ir rase...
Na o galiausiai kai isgirdau kad suksim ten pat kur ir isvaziavom ty i regitra tada isviso laimes pilnos kelnes buvo bet sustojau ir dar sako: kaip reikia taisyklingai pripusi padangas? Su kuo matuojamas protektorius? Koks turi buti protektoriaus rasto gylis .. Nors teorija regitroj ivariau 100% ir situs klausimus zinojau bet is to jaudulio negalejau nieko tikslaii jam pasakyti
o jis sako nu tiek to eik susimoket uz teises

QUOTE(animal @ 2009 04 07, 10:41)
dideliausi sveikinimai

Papildyta:
QUOTE(Smeltė @ 2009 04 07, 10:37)
taip, apie egzaminuotojo požiūrį buvo diskutuota ir čia, pasakiau savo nuomonę. ir taip, pati važiavau tikrai tikrai ne idealiai egzaminui, tiesiog nežinau, galbūt turiu Dievo dovaną užkalbinėt dantis ir daugumą trūkumų paslėpt liežuvio malimu