Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Smeltė @ 2009 04 07, 09:26)
o tai jei eisi su nusistatymu "kaip bus taip bus", tai TIKRAI neišlaikysi,

bet išlaikiau tongue.gif
QUOTE(Nova @ 2009 04 07, 14:37)
Sveikos,
siandien neislaikiau praktikos egzo 3 karta  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tai dabar , kiek zinau, reikia dar 5 pamokas pavazinet mokykloje. O kas paskui, vel 3 kartus leidzia laikyt? Ar yra kuri nors susidurusi su tuo?

pravažiuoji pusę, o tada laikai, kol išlaikai, kurso nebereiks kartot 4u.gif

sveikinu išlaikiusias 4u.gif
GARDI, KOKIAM TU MIESTE biggrin.gif ir prašom smulkiau papasakot, kaip sekės važiuot bigsmile.gif
Atsakyti
Utenoj smile.gif aikštelėj gavau garažą, kurio norėjau, statmeną. Visur gražiai įsipaišiau smile.gif o mieste labai neskubėdama važinėjau, bandžiau kalbint egzaminuotoją, bet tas tik "į kairę", "į dešinę" ir daugiau nieko biggrin.gif ištampė po visą miestą ir parvažiavau sau smile.gif neapgavo laiminga septinta diena ir didelis noras išlaikyti smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai islaikiusioms bigsmile.gif bigsmile.gif

Nova, apmaudu, bet labai neliudekit, po papildomu pravaziavimu jau tikrai paimsit ta regitra :bigsmile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2009 04 07, 17:44)
Paėmiau Rigitrą iš pirmo sykio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir dar pas pati pikčiausią egzaminuotoją, čia tai šventė  didis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

sveikunu islaikius saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2009 04 07, 17:44)
Paėmiau Rigitrą iš pirmo sykio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir dar pas pati pikčiausią egzaminuotoją, čia tai šventė  didis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

PUIKUMĖLIS thumbup.gif

kad visiems taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif biggrin.gif Saunuoles.
P.S. as ir gavau egzaminuotoją nekalbų, bet visai del to neemiau į galvą, jis ir pasake as busiu keleivis smile.gif .Iš tiesų būtų faina jei būtų moteris egzaminuotoja smile.gif
Atsakyti
Na man taip pat buvo ax.gif
tik kad aš tų pamokų po pagrindinių pravažiavimų tiek turėjau kad man išrašė papildomą pažymėjimą ir taip blush2.gif

Bet jei jau gauni tokį lapukėlį - kad ir 17466 kartus gali laikyt, toliau apribojimų, išskyrus piniginės, nėra smile.gif sėkmės ir nenusimink, kai mažiausiai tikėsiesi, imsi ir išlaikysi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nova @ 2009 04 07, 14:37)
Sveikos,
siandien neislaikiau praktikos egzo 3 karta  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tai dabar , kiek zinau, reikia dar 5 pamokas pavazinet mokykloje. O kas paskui, vel 3 kartus leidzia laikyt? Ar yra kuri nors susidurusi su tuo?

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 08, 12:47)
Na man taip pat buvo  ax.gif 
tik kad aš  tų pamokų po pagrindinių pravažiavimų tiek turėjau kad man išrašė papildomą pažymėjimą ir taip  blush2.gif

Bet jei jau gauni tokį lapukėlį - kad ir 17466 kartus gali laikyt, toliau apribojimų, išskyrus piniginės, nėra smile.gif  sėkmės ir nenusimink, kai mažiausiai tikėsiesi, imsi ir išlaikysi  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Na as irgi turejau papildomu pasiemus, 7 berods, bet man nepasiule tokio varianto smile.gif susimkejau kaip uz kurso kartojima puse kursu sumos.

As kai ejau laikyti, tai labai jau daug galvojau apie egzamina, reikejo atsipalaiduoti. Ir stresas padare savo.
Atsakyti
Sveikos, skaitau jus ir nesupratau: o egzamine gali tekti ir benzinine masina? blink.gif Juk mum sake, kad visos dyzelines g.gif
Ir ar galima registruojantis pasiprashyt modelio mashinos? Nes anksciau budavo galima.
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2009 04 09, 03:52)
Sveikos, skaitau jus ir nesupratau: o egzamine gali tekti ir benzinine masina?  blink.gif Juk mum sake, kad visos dyzelines  g.gif
Ir ar galima registruojantis pasiprashyt modelio mashinos? Nes anksciau budavo galima.

cia manau kaip kuriam mieste bent pas mus tai yra ir dizeliu ir bendzininiu o masinos rinktis neleido kokia papuole tokia nebent jei nepatinka buvo galima atkelti egzamina doh.gif na bet juk labai jau smarkiau jos nesiskiria tik tiek kad biski benzinas jautresnis ir dar gi leidzia prasivaziuoti kad pajaustuk masina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2009 04 09, 03:52)
Sveikos, skaitau jus ir nesupratau: o egzamine gali tekti ir benzinine masina?  blink.gif Juk mum sake, kad visos dyzelines  g.gif

gali atsisakyt jeigu neaptinka masina ar jos nejauti mirksiukas.gif
tiesa pasakius net nezinau su kokia laikiau, o ir nesigilinau visai i tai blush2.gif
Atsakyti
Man irgi nesiūlė smile.gif aš įsirėmiau į šonus ir reikalavau lotuliukas.gif
QUOTE(Nova @ 2009 04 08, 21:58)
Na as irgi turejau papildomu pasiemus, 7 berods, bet man nepasiule tokio varianto smile.gif susimkejau kaip uz kurso kartojima puse kursu sumos.
As kai ejau laikyti, tai labai jau daug galvojau apie egzamina, reikejo atsipalaiduoti. Ir stresas padare savo.

Atsakyti