QUOTE(Jomato @ 2009 03 09, 17:31)
Aš įsirengsiu kriauklę po langu. Matyt esu vargšė ubagė

Plausiu sau salotas, ridikėlius ir prisiminsiu tai
Tema juk apie virtuves, o ne apie vargsus
QUOTE(vitulia_g @ 2009 03 09, 19:15)
Na, kaip sheima taip savos tradicijos, tarkim pas mus namie tas baras, labai vartojamas, ash gaminu drauges sedi ten kartu su manim (jei uzhbego pietu metu), vaikuchiu neturim todel sh MV dazhnai ten ir vakarieniaujam, tiesiog dviese prie stalo tuchia, ish 8 kedziu tik dvi uzhimtos

tai vat prie to baro mums kaip tik, be te nereikia ir su lekshtem keliauti iki valgomojo, viskas vietoj
Na pas mus ner jau taip toli nueiti iki stalo. O kai mano drauges pas mane ir reikia gaminti tai jos ir man padeda, nes sala is visu pusiu prieinama:P . O jei jau taip toli jom , tai gali kede pasistatyti(bet nei viena iki siol to nepadare). Jokiu problemu. Tik issivalyti man tenka paciai

. O siaip tokie pasitupejimai ir uzkandziavimai man netinka. Nes noriu, kad sveikai vaikai mastytu apie maitinimasi(tada ir nereikes joms ateity visokiu dietu laikytis). O ne maisto kisimasi. Todel valgom su pilnu stalo padengimu ir su servetelem. Plius MB as jokiu budu negaleciau pasodinti ant tu laktu

. Grizta zmogus po darbo pavarges ir dar ant ju balansuoti

. O jo kolegos manes nesuprastu, jei as pasiulyciau ant tokiu atsisesti

.
Nu cia kiekvienam savo, plius gal pagal amziu

.
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 22:02)
dėkui už atsakymą.
pas mus dabar irgi indai iškart suplaunami, stalas blizga. mb pedantas

bet va ruos rievelius tai vistiek dešinėn dėsiu, nes kitaip susivalgys man brangus darbastalis, labai nėr vietos

bijau, kad pagrindinė problema yra dėl maišytuvo padėties ar ne? kas jis iš dešinės bus, o ne iš kairės? tada gal jį dėti per plautuvės dubens vidurį?
------------
man baro kėdės virtuvėje nepatinka. pas draugę tokios yra, tai nei sėdi, nei nesėdi. jei esi pavargęs, ant jų sėdėti sunku, vistiek nepasiilsi, eini į fotelį. jei žvalus, tai svečiuose tiesiog stoviniuoji.
esu mačiusi pusbario kėdes, pusiau vos paaukštintas, tai ant tokių kiek geriau.
MB taip pat pedantas

.
Daroma kairej ne del maisytuvo. O del patogumo. Juk plaunat su desine, o daiktus laikot su kaire.Padarykit kokia savaite eksperimenta. Viska ka plausit dekit i desine(pasidekit stora ranksluosti, ar koki padekla ar bliudeli) ir pamatysit ar tai jums tinka

. Gal kartais patogumas daug svarbiau? Na bet cia jums nuspresti

.