Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

QUOTE(uogute @ 2009 03 09, 19:08)
o su pazeminimu tai kaip jis atrodo?  blush2.gif  ar cia tas mano antrasis pvz?  g.gif

Tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2009 03 09, 17:31)
Aš įsirengsiu kriauklę po langu. Matyt esu vargšė ubagė  doh.gif Plausiu sau salotas, ridikėlius ir prisiminsiu tai  lotuliukas.gif

Tema juk apie virtuves, o ne apie vargsus 4u.gif

QUOTE(vitulia_g @ 2009 03 09, 19:15)
Na, kaip sheima taip savos tradicijos, tarkim pas mus namie tas baras, labai vartojamas, ash gaminu drauges sedi ten kartu su manim (jei uzhbego pietu metu),  vaikuchiu neturim todel sh MV dazhnai ten ir vakarieniaujam, tiesiog dviese prie stalo tuchia, ish 8 kedziu tik dvi uzhimtos doh.gif  tai vat prie to baro mums kaip tik, be te nereikia ir su lekshtem keliauti iki valgomojo, viskas vietoj smile.gif

Na pas mus ner jau taip toli nueiti iki stalo. O kai mano drauges pas mane ir reikia gaminti tai jos ir man padeda, nes sala is visu pusiu prieinama:P . O jei jau taip toli jom , tai gali kede pasistatyti(bet nei viena iki siol to nepadare). Jokiu problemu. Tik issivalyti man tenka paciai doh.gif . O siaip tokie pasitupejimai ir uzkandziavimai man netinka. Nes noriu, kad sveikai vaikai mastytu apie maitinimasi(tada ir nereikes joms ateity visokiu dietu laikytis). O ne maisto kisimasi. Todel valgom su pilnu stalo padengimu ir su servetelem. Plius MB as jokiu budu negaleciau pasodinti ant tu laktu lotuliukas.gif . Grizta zmogus po darbo pavarges ir dar ant ju balansuoti doh.gif . O jo kolegos manes nesuprastu, jei as pasiulyciau ant tokiu atsisesti mirksiukas.gif .
Nu cia kiekvienam savo, plius gal pagal amziu 4u.gif .

QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 22:02)
dėkui už atsakymą.
pas mus dabar irgi indai iškart suplaunami, stalas blizga. mb pedantas biggrin.gif
bet va ruos rievelius tai vistiek dešinėn dėsiu, nes kitaip susivalgys man brangus darbastalis, labai nėr vietos sad.gif bijau, kad pagrindinė problema yra dėl maišytuvo padėties ar ne? kas jis iš dešinės bus, o ne iš kairės? tada gal jį dėti per plautuvės dubens vidurį?
------------
man baro kėdės virtuvėje nepatinka. pas draugę tokios yra, tai nei sėdi, nei nesėdi. jei esi pavargęs, ant jų sėdėti sunku, vistiek nepasiilsi, eini į fotelį. jei žvalus, tai svečiuose tiesiog stoviniuoji.
esu mačiusi pusbario kėdes, pusiau vos paaukštintas, tai ant tokių kiek geriau.

MB taip pat pedantas drinks_cheers.gif .
Daroma kairej ne del maisytuvo. O del patogumo. Juk plaunat su desine, o daiktus laikot su kaire.Padarykit kokia savaite eksperimenta. Viska ka plausit dekit i desine(pasidekit stora ranksluosti, ar koki padekla ar bliudeli) ir pamatysit ar tai jums tinka mirksiukas.gif . Gal kartais patogumas daug svarbiau? Na bet cia jums nuspresti smile.gif .
Atsakyti
O ka darot su kampinem spintelem? Pas mane tokia viena bus. Ir dureles darau is sono, nes tos tipo dvigubos, kur per kampa, tai gretai isklysta ar kas ten jom atsitinka. Tai mano atveju tada karusele neiseina. Lentynu nenoriu, tai kas belieka? Tie vadinami "inkstukai"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 10 kovo 2009 - 11:57
QUOTE(jblmami @ 2009 03 10, 10:03)
Daroma kairej ne del maisytuvo. O del patogumo. Juk plaunat su desine, o daiktus laikot su kaire.Padarykit kokia savaite eksperimenta. Viska ka plausit dekit i desine(pasidekit stora ranksluosti, ar koki padekla ar bliudeli) ir pamatysit ar tai jums tinka mirksiukas.gif . Gal kartais patogumas daug svarbiau? Na bet cia jums nuspresti smile.gif .

geras paratimas, pabandysiu smile.gif

kol kas manau, kad darbastalis, kurio ir taip realiai trūksta, pagal patogumo prioritetus svarbiau.
kita vertus, bus indaplovė (ko dabar nėra), tai mažu ne tokia didelė krūva kaupsis...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 09, 22:02)
man baro kėdės virtuvėje nepatinka. pas draugę tokios yra, tai nei sėdi, nei nesėdi. jei esi pavargęs, ant jų sėdėti sunku, vistiek nepasiilsi, eini į fotelį. jei žvalus, tai svečiuose tiesiog stoviniuoji.

drinks_cheers.gif Pas mus baro virtuvėje nebus, o jei kur nuėjus virtuvėje reikia pasėdėt ant baro kėdžių, tai malonumo jokio nejaučiu biggrin.gif , norisi patogumo daugiau, pastoviu geriau.

QUOTE(jblmami @ 2009 03 10, 10:03)
Padarykit kokia savaite eksperimenta. Viska ka plausit dekit i desine(pasidekit stora ranksluosti, ar koki padekla ar bliudeli) ir pamatysit ar tai jums tinka mirksiukas.gif

Atrodo smulkmena į kurią pusę geriau viską dėti nuvarvėjimui, bet užtat kokia svarbi. Dabar viską dedu kaire ranka į kairę pusę ir labai patogu, o name bus nubėgimas dešinėje ir tikrai bus nebe taip patogu unsure.gif Raminuos tuo, kad bus indaplovė ir mažai ką reikės ten dėti biggrin.gif
Pažiūrėjau jūsų įdėtą stalviršio nuolydžio foto... nukopijuosiu, kai gamins mums blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 03 10, 14:16)
Atrodo smulkmena į kurią pusę geriau viską dėti nuvarvėjimui, bet užtat kokia svarbi. Dabar viską dedu kaire ranka į kairę pusę ir labai patogu, o name bus nubėgimas dešinėje ir tikrai bus nebe taip patogu  unsure.gif  Raminuos tuo, kad bus indaplovė ir mažai ką reikės ten dėti  biggrin.gif

cia is tikruju yra iprocio reikalas smile.gif va pakeiciau ir per 4 metus pripratau naudotis desineje puseje esanciu, ir tikrai nepatogumo nejauciu. plautuves padeklas i kaire ar i desine daromas nebutinai del kairiarankiu ar desiniarankiu, tai daugiau virtuves isdestymo atzvilgiu..
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 03 10, 11:52)
O ka darot su kampinem spintelem? Pas mane tokia viena bus. Ir dureles darau is sono, nes tos tipo dvigubos, kur per kampa, tai gretai isklysta ar kas ten jom atsitinka. Tai mano atveju tada karusele neiseina. Lentynu nenoriu, tai kas belieka? Tie vadinami "inkstukai"?

"inkstukai" - turi omenyje Lemance karusele? is tikruju tai bet kas patogiau, nei lentynos, nes labai jau nepatogu i ta kampa uzlyst ir jei ka pasidejai tai ir pamirsk.. is principo, nei viena kampine spintele nera itin patogi, tiesiog tos karuseles yra budas pasirinkti mazesne blogybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 10, 15:26)
cia is tikruju yra iprocio reikalas smile.gif va pakeiciau ir per 4 metus pripratau naudotis desineje puseje esanciu, ir tikrai nepatogumo nejauciu. plautuves padeklas i kaire ar i desine daromas nebutinai del kairiarankiu ar desiniarankiu, tai daugiau virtuves isdestymo atzvilgiu..
Papildyta:

Geri projektuotojai projektuojant virtuve, iskarto klausia ar tu kairiarankis. Cia kaip kairiarankiui rasyti su desine ir atvirksciai. Nieko bendro su iprociais. Aisku, turint indaplove truputi lengviau. Bet tik truputi.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 10, 17:29)
Geri projektuotojai projektuojant virtuve, iskarto klausia ar tu kairiarankis.  Cia kaip kairiarankiui rasyti su desine ir atvirksciai. Nieko bendro su iprociais.  Aisku, turint indaplove truputi lengviau. Bet tik truputi.

na, tikriausiai as bloga projektuotoja, ka gi dabar darysi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 10, 19:07)
na, tikriausiai as bloga projektuotoja, ka gi dabar darysi..  ax.gif

O kas cia jusu kompetencija abejoja g.gif ?
Atsiprasau, kad ne i virtuviu tema.
Atsakyti
baigiu suderinti savo virtuves projekta, liko smulkmenos bigsmile.gif
Sakykit gal kas susidure, kokiu budu geriau jungti stalvirsi kampu : su aliuminio juostele, ar be jos tik silikonuojant? Graziau man be aliuminio juosteles, bet kazin ar patvaru g.gif
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2009 03 12, 12:27)
Sakykit gal kas susidure, kokiu budu geriau jungti stalvirsi kampu : su aliuminio juostele, ar be jos tik silikonuojant? Graziau man be aliuminio juosteles, bet kazin ar patvaru g.gif

Man irgi nepatinka tos juosteles. Kiek man aiskino, anksciau darydavo be juosteles, tiesiog suklijuodavo. Dabar taip nebedaro, nes atseit nepatvaru, gali nusilupti krastai, t.t. Vokeje paaiskino, kad galima sujungti be juosteles tik tuo atveju, jei kampas sudaro lygiai 90 laipsniu. Lyg tai nevisada tobulai lygios sienos ir jei net nezymus skirtumas, jau neiseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 10, 18:29)
Geri projektuotojai projektuojant virtuve, iskarto klausia ar tu kairiarankis.  Cia kaip kairiarankiui rasyti su desine ir atvirksciai. Nieko bendro su iprociais.  Aisku, turint indaplove truputi lengviau. Bet tik truputi.

Aš esu dešniarankė, o buvusioje virtuvėje kriauklės liežuvis buvo dešinėje nes kitos galimybės nebuvo, tikrai greit pripratau. O dabar kriauklė be liežuvio, tai išplautus daiktus galiu dėti abiejose pusėse, bet visgi juos toliau dedu dešinėje smile.gif taigi pripratimas mirksiukas.gif
Atsakyti