Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

QUOTE(Dovis @ 2009 03 08, 19:53)
O pajuokaut negalima? schmoll.gif  O isstaciau savo projekta,kad gauciau naudingos info. Is tavo puses sulaukiau, tik kazkokiu sapalioniu. Prasiau pagristi, ka tu ten apie tas kriaukles zinai. Juk rasei,kad domejaisi. As specialiai visa diena zurnalus ir interjero knygas vartau. Nu ir ka, Europieciai kazkokie keistuoliai, daugumoje virtuviu, kriaukles prie lango ir nesvarbu ar blizganti, prabangi ar dar kokia kitokia ta virtuve. Cia as ne apie rusu interjerus kalbu.Issakei savo nuomone, bet,kad nerandi konkretesniu argumentu , tai savo nuomonei apginti. O ir ne man vienai cia tie tavo svaisciojimai uzkliuvo. Suprasciau, jei sakytum,kad kriaukle prie lango nepatogu, nes langas nusitasko.
Gyvenk ir daryk kaip tau reikia. O as darysiu, taip kaip man patinka.

Kam pyktis merginos? Gyvenkim draugiskai 4u.gif
Siaip Europoj(isskyrus jungtine karalyste) as daug kur buvusi, bet prie lango niekur nemaciau plautuves smile.gif .
Atsakyti
dovis, ne tik europoje kriaukles daug kur deda prie lango, bet ir kiek teko lankytis jav pas pasiturincius zmones maciau ne viena kriaukle palei langa. todel ir savo name to noriu.

Subjektyvi, nu ir susakei net juokas paeme apie tuos nepasiturincius su kriauklem prie langu lotuliukas.gif lotuliukas.gif susirenka cia tokie vargsai su minimaliais atlyginimais ir deda kriaukles prie langu lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei is rimto sneki bele kad sneket ir nejauti kaip nusisneki mirksiukas.gif nepavadinciau zmoniu kuriu namai kainuoja milijonus vargsais (cia aisku as is savo boksto , jei tu milijardiere gal tau kitaip atrodo mirksiukas.gif )
Atsakyti
Tai nėra sapalionės ar nusišnekėjimai, jūsų nežinojimas taip pat gali būti traktuojamas kaip nusišnekėjimas 4u.gif Jau rašiau, kad kiekvieno reikalas, kaip tą virtuvę įsirenginėti, bet kriauklės prie langų pasiturinčių namuose neįrenginėjamos. Bet tai dar nereiškia, kad darant projektus reikia orientuotis tik į turčius ar prabangą. Galbūt iš tiesų ne vienos šeimininkės gyvenimo svajonė plauti indus ir žiūrėti pro langą, ji to trokšta ir be to veiksmo neįsivaizduoja plovimo. Jei tai suteikia laimės, tai kodėl gi ne? Tai kam tos indaplovės, jei tiek sureikšminate kriaukles ir plovimo procesą prie langų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 08, 20:56)
Tai nėra sapalionės ar nusišnekėjimai, jūsų nežinojimas taip pat gali būti traktuojamas kaip nusišnekėjimas 4u.gif  Jau rašiau, kad kiekvieno reikalas, kaip tą virtuvę įsirenginėti, bet kriauklės prie langų pasiturinčių namuose neįrenginėjamos. Bet tai dar nereiškia, kad darant projektus reikia orientuotis tik į turčius ar prabangą. Galbūt iš tiesų ne vienos šeimininkės gyvenimo svajonė plauti indus ir žiūrėti pro langą, ji to trokšta ir be to veiksmo neįsivaizduoja plovimo. Jei tai suteikia laimės, tai kodėl gi ne? Tai kam tos indaplovės, jei tiek sureikšminate kriaukles ir plovimo procesą prie langų?  g.gif

Kam taip kategoriskai teigti doh.gif frusty.gif ?! Kazkaip kvailai, Subjektyvi, jusu postai atrodo, kad plautuves neirenginejamos pasiturinciu zmoniu namuose prie lango. Pati labai domiuosi interjero klausimais, skaitau daug literaturos, bet tokiu teiginiu dar niekur neteko isgirsti, pamatyti ar perskaityti. Man isvis cia skamba kaip tikru tikriausias absurdas doh.gif tongue.gif . Ir, isvis, pirma karta girdziu tokia klasifikacija kokioje vietoje irengiamos plautuves pasiturinciu ir vargsu, kaip jus juos pavadinote, namuose swoon.gif.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 07, 19:18)
Kaip zadejau ikeliu foto. Na bet as nefotografe ax.gif . Bandziau visaip. Bet nelabai ten matosi. Ir matosi to nuolidzio dalis kur arciau sienos. Bet manau suprasi smile.gif .
Darbastalis prie plautuves

aha labai dėkui, pricipą supratau. o šį nuolydį išnaudojate porai įrankių išdžiovinti, plautoms daržovėms, ar ne? nepasigendate griovelių? įsivaizduoju, kad ant paviršiaus su grioveliais gal geriau nulaša? g.gif

QUOTE(vasara77 @ 2009 03 08, 12:05)
Sveikos, turiu klausima ismananciom merginom, gal kas pades susiorientuoti.
Apie stalvirsius noriu paklausti... Jei ne naturalus akmuo ir ne dirbtinis, tai kas tada geriau? Ka rinktis? Gal galit pakomentuot kokybe, kainas, didziausius privalumus ir trukumus.

yra tokia temulė, kur apie tai diskutuoja: stalviršiai
kiekvienas žinoma pasirenka pagal savo prioritetus, bet man kažkodėl labiau imponuoja tikras akmuo, t.y. granitas (pgl grožį rinkčiausi marmurą žinoma, bet jis netinakmas virtuvei). tas lietas, dirbtinis akmuo man toks netikras. žinoma, labai patogu, kai kriauklė ir pvz sienelė tarp spintelių eina išvien, tikrai gerai, ale... kaina atitinka tikrą natūralų akmenį, o tada kažkodėl noriu to tikrumo. nors mano atveju būtų dvi siūlės...
viską lems finansai, labai gali būti, kad galiausiai po visų remontų liks pinigėlių paprastam laminatui. na ir ok, yra ten ir gražių spalvų ir faktūrų.

QUOTE(jblmami @ 2009 03 08, 18:53)
Tie plautuve padeklai siaip sau nesukinejami. Cia priklauso nuo to ar tu kairiarankis ar desiniarankis

o geras, niekad nesusimąsčiau. dabar turiu tuos rievelius kairėje, o planuoju dėti dešinėje. aš dešiniarankė. o kaip turi būti? aš dėlioju pgl virtuvės išplanavimą...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 08, 22:56)
Tai nėra sapalionės ar nusišnekėjimai, jūsų nežinojimas taip pat gali būti traktuojamas kaip nusišnekėjimas 4u.gif  Jau rašiau, kad kiekvieno reikalas, kaip tą virtuvę įsirenginėti, bet kriauklės prie langų pasiturinčių namuose neįrenginėjamos. Bet tai dar nereiškia, kad darant projektus reikia orientuotis tik į turčius ar prabangą. Galbūt iš tiesų ne vienos šeimininkės gyvenimo svajonė plauti indus ir žiūrėti pro langą, ji to trokšta ir be to veiksmo neįsivaizduoja plovimo. Jei tai suteikia laimės, tai kodėl gi ne? Tai kam tos indaplovės, jei tiek sureikšminate kriaukles ir plovimo procesą prie langų?  g.gif

irenginejamos ir dar kaip - atverkit akis placiau, arba apsilankykite pas labai pasiturincius zmones mirksiukas.gif

nesuprantu kam jus cia kisat pastoviai ta indaplove prie tos kriaukles. juk kriaukleje ne tik plaunami indai - jei nezinojot tongue.gif juk ruosiant maista kriaukle taip pat daznai naudojames mirksiukas.gif
Atsakyti
čia kitoje temoje radau foto, tai pasiskolinu:
user posted image
tai va, šie irgi matyt vargšai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 08 kovo 2009 - 22:19
Galima surasti kiek tik nori įvairiausių nuotraukų - pavyzdžių, kaip ir kitokių nuotraukų. Apie tai, kokių turtuolių namus esu asmeniškai mačiusi nekomentuosiu, nes ne apie tai tema ir būtų neetiška minėti. Esmė apie tai, kokia tos kriauklės paskirtis namuose ir kokios tendencijos. Jei su sureikšminama, tai žinoma, ją reikia įrenginėti matomiausioje vietoje. Beje, ir kitos merginos pritaria, ką ir minėjau. Ačiū 4u.gif

Kaip ir kt. momentai. Pvz. įsirengia šeima ar viengungiai virtuvę su visais privalumais, prietaisais, nes madinga, bet realiai tais prietaisais nesinaudoja, nes nemėgsta gaminti. Arba namuose valgo tik pusryčius: kava ir jogurtas ar pan. Tokie žmonės visų pirma turėtų suprasti savo asmeninius poreikius, ką jie ten veiks, po to paišyti projektukus.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 03 08, 20:06)
dovis, ne tik europoje kriaukles daug kur deda prie lango, bet ir kiek teko lankytis jav pas pasiturincius zmones maciau ne viena kriaukle palei langa. todel ir savo name to noriu.

Subjektyvi, nu ir susakei net juokas paeme apie tuos nepasiturincius su kriauklem prie langu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  susirenka cia tokie vargsai su minimaliais atlyginimais ir deda kriaukles prie langu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei is rimto sneki bele kad sneket ir nejauti kaip nusisneki  mirksiukas.gif nepavadinciau zmoniu kuriu namai kainuoja milijonus vargsais (cia aisku as is savo boksto , jei tu milijardiere gal tau kitaip atrodo mirksiukas.gif )

QUOTE(jova @ 2009 03 08, 21:56)
irenginejamos ir dar kaip - atverkit akis placiau, arba apsilankykite pas labai pasiturincius zmones  mirksiukas.gif

nesuprantu kam jus cia kisat pastoviai ta indaplove prie tos kriaukles. juk kriaukleje ne tik plaunami indai - jei nezinojot  tongue.gif juk ruosiant maista kriaukle taip pat daznai naudojames  mirksiukas.gif

Kekvienas cia gali issakyti savo nuomone. Kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif .
O apie savo milijonus cia reikstis, tai jau parodo kai ka....
Cia gal ir kaip jusu lankyti JAV pasiturinciu namai, kurie dauguma uz banko pinigus? g.gif
Siaip turtingi zmones nesuka sau galvos su tokiais dalykais, bet samdosi labai brangius interjero dizainerius mirksiukas.gif .
Na truksta gero tono. Aiskiai.
Atsiprasau, kad ne i tema, bet tokie issisokimai tai jau tikrai erzina.
O kokioj europos saly konkreciai pas "labai pasiturincius"(jusu zodziai) matet plautuve ties langu?

QUOTE(Žanė @ 2009 03 08, 21:28)
aha labai dėkui, pricipą supratau. o šį nuolydį išnaudojate porai įrankių išdžiovinti, plautoms daržovėms, ar ne? nepasigendate griovelių? įsivaizduoju, kad ant paviršiaus su grioveliais gal geriau nulaša?  g.gif
yra tokia temulė, kur apie tai diskutuoja: stalviršiai
kiekvienas žinoma pasirenka pagal savo prioritetus, bet man kažkodėl labiau imponuoja tikras akmuo, t.y. granitas (pgl grožį rinkčiausi marmurą žinoma, bet jis netinakmas virtuvei). tas lietas, dirbtinis akmuo man toks netikras. žinoma, labai patogu, kai kriauklė ir pvz sienelė tarp spintelių eina išvien, tikrai gerai, ale... kaina atitinka tikrą natūralų akmenį, o tada kažkodėl noriu to tikrumo. nors mano atveju būtų dvi siūlės...
viską lems finansai, labai gali būti, kad galiausiai po visų remontų liks pinigėlių paprastam laminatui. na ir ok, yra ten ir gražių spalvų ir faktūrų.
o geras, niekad nesusimąsčiau. dabar turiu tuos rievelius kairėje, o planuoju dėti dešinėje. aš dešiniarankė. o kaip turi būti? aš dėlioju pgl virtuvės išplanavimą...

Man akmenskaldys patare be grioveliu, nes paskui daugiau problemu tuos tarpelius valyti. Ir dabar pastebiu, kad tuos krastelius reik daugiau patrinti, nei visa plokstuma. Bet kai pas mane tik du, tai baika mirksiukas.gif .
O patogumo tikrai uztenka. As stengiuos ten indu nelaikyti. Jei jau ka plaunu, tai stengius iskarto susluostyti. Nes pas mus niekada nezinai kas uzeis. Todel nesinori netvarkingos virtuves. O siaip ruosiant valgi(plaunant darzoves, ar koki iranki) tai labai man praktiska. As ant to nuolidzio ir mesa padauzau. Tad paskui tik nubraukiu viska i plautuve.
As tikrai stengciaus(aisku, jei imanoma proto ribose) granita deti. Tik vienintelis jo trukumas. Jei kas jau nukrito, tai tikrai sudus. Na bet nera blogo, kas neiseitu i gera. Bus galimybe nauja nusipirkti thumbup.gif .
Jei tu desiniaranke, tai tie rieveliai ir turi likti kairej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 08 kovo 2009 - 23:07
QUOTE(Diija @ 2009 03 08, 18:58)
Man tai į akis krenta tos lentynėlės atviros  ax.gif  Tikrai nenorit spinte;lės vietoj jų?

Ir sala... kad skirtingi aukščiai (kur sėdimos vietos)... Aš daryčiau (ir darysiu) vienodo aukščio salą...

Tai va kad ten labai mazas tarpas iki lango, spintele graziai atrodytu jei tas tarpas butu didesnis. o dabar turbut nera iseities verysad.gif

Del stalo dar abejoju tarp siu kuri rinktis. Atskirai valgomasis stalas irgi bus.
Tai va nezinau....

Seip jei visai lygus stalo aukstis mano manymu nelabai... nes kazkoks kad ir menkas pakilimas kaip ir atskiria virtuve nuo bendros erdves (pas mane priesais valgomasis ir praejimas i svetaine)

user posted image

user posted image

cia daugiau reiketu apsispresti ar kedes barines daryti ar ne g.gif kazi prie kurio smagiau uzkandziauti g.gif
Atsakyti
Uogute, mano nuomone, graziau atrodytu lygus pusbaris su pusbario kedem. O jei tavo duotuoju atveju, tai II variantas.
Papildyta:
Gal kam pravers geros idejos:)
Stalciai po kriaukle.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
uogute, o jums būtinas tas dirbtinis nepatogus atskyrimas? Jei yra šeima, tai patogiau sėdėti prie normalaus kokybiško stalo su patogiomis kėdėmis, o tas pakilimas jums akis badys. Prie baro sėdėti nepatogu, kaip ant laktų. Jūsų vietoje daryčiau platų lygų stalą, ir tiek, iš virtuvės pusės padaryčiau spinteles ar stalčius, pgl poreikį. Ir tiek. Pagalvokit ir apie paprastesnį variantą. 4u.gif Tokiu atveju jūs išlošiate praktiškumu, jei bus svečių. Išsitrauksite sulankstomas kėdes ir susėsite 7 - 8 žmonės.
Atsakyti