Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Sveikos 4u.gif

QUOTE(laimikė @ 2009 03 18, 23:08)
labas

kas esat darius projektuka su ALNO ,man kazko neleidzia  net  pradeti ,meta kazkokia lentele  doh.gif

Pas mane ir meta tik pradedu spinteles detis doh.gif O pas jus vista ?Galvoju gal cia Vista grybauja...
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 19, 12:59)
Mergaites, turiu problemele kuria niekaip neissprendziu. Nu pataisiau savo projekta, spinteles, nu bet niekaip neisnesa galva kokiu budu ta kriaukle atitraukti toliau nuo lango?!

GaL kam kils kokiu ideju, ar kas susidurete su taip pat  g.gif
user posted image

Bijai buti priskirta prie vargsu kategorijos, kaip teige viena forumiete lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju zinoma biggrin.gif Nepyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 19, 14:35)
Mano stilius ,mano virtuve....Man ji super  wub.gif Rankeneles yleidziamos atrodo super, super tvarkingai  drinks_cheers.gif
  Gal galite pademonstruoti kaip atrodo virsuje kampine spintele? 4u.gif
  Koks aukstis pakabinamu spinteliu?

ačiū ax.gif vakare pamatuosiu ir parašysiu, kampinę nufotkinsiu taip pat vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 19, 13:21)
Perkelt kardo krepšį prie pat lango, tai ir plautuvė pasislinks  4u.gif
O man į akis krito sala.... kas ten pas jus bus už jos? čia vientisa erdvė (turiu omeny su valgomuoju, ar svetaine)? Nenorit jos atitraukt nuo sienos, ir daryt laisvai apeinamą iš abiejų pusių? Man rodos taip daug patogiau.... ie nenorit jos daryt ilgesnės, kad tilptų 4 pusbario kėdės?

user posted image

saloj noriu spinteliu. valgomasis stalas bus atskirai priesais virtuve, o praejimas i svetaine tarp sios virtuves ir valgomojo

cia ilgis 1.80m. kokia ta ilgesne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(deimi @ 2009 03 19, 14:32)
Bijai buti priskirta prie vargsu kategorijos, kaip teige viena forumiete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Juokauju zinoma  biggrin.gif  Nepyk  4u.gif

girdejau ta jouka smile.gif

a tep a tep esu is vargsu.... vargu ar ta kas bepakeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 19, 17:40)
user posted image

saloj noriu spinteliu. valgomasis stalas bus atskirai priesais virtuve, o praejimas i svetaine tarp sios virtuves ir valgomojo
cia ilgis 1.80m. kokia ta ilgesne?  g.gif

siūlyčiau daryti ne 3, o 2 stalčius ilgesnius...
Atsakyti
Na, visai ormaliai ta kriaukle prie lango.O,neiseina viska truputy patraukt link saldytuvo?As nedeciau cargo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 19 kovo 2009 - 19:31
QUOTE(uogute @ 2009 03 19, 18:40)
user posted image

cia ilgis 1.80m. kokia ta ilgesne?  g.gif

Spintelių ar stalčių? Aš asmeniškai dedu du po 1200cm stačių blokus, tai gaunasi jau 2400cm (užtenka 4 žmonėms prisėst). Aišku čia priklauso nuo viso ilgio (gal ten pas jus neužtenka vietos ilgesniai salai (nors pagal planiuką matyt kad erdvės daug)), bet manau patogiau daryt prisėdimą 4 žmonėms.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 19, 19:37)
Spintelių ar stalčių? Aš asmeniškai dedu du po 1200cm stačių blokus, tai gaunasi jau 2400cm (užtenka 4 žmonėms prisėst). Aišku čia priklauso nuo viso ilgio (gal ten pas jus neužtenka vietos ilgesniai salai (nors pagal planiuką matyt kad erdvės daug)), bet manau patogiau daryt prisėdimą 4 žmonėms....  ax.gif

stalciu smile.gif

to ilgio uztenka ten virtuves ilgis 4,5m seip.... kazin koks minimaliai reikalingas 4kedziu prisedimui ilgis g.gif

Atsakyti
Viešpatie, kokios Jūsų virtuvės didelės unsure.gif maniškė tik 8 kv.m. doh.gif jau greir reikės projektuotis virtuvę
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 03 19, 15:06)
įdomu kokia nuomonė apie natūraliu lukštu dengtą medžio drožlių plokštę? kaip suprantu ji prastesnė negu masyvas, bet geresnė negu pvz LMDP?

gera nuomonė. tik lukštas tinka modernui dažniausiai.
Atsakyti
del uogutes virtuves :
o man labiau patiko eskizas su ta paaukstinta spintele, o aplink kaip stalas - ir sedeti patogu, ir grazu...
ir ko gero i savo virtuvyte nusikopijuosiu ta ideja...
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 03 19, 11:59)
Mergaites, turiu problemele kuria niekaip neissprendziu. Nu pataisiau savo projekta, spinteles, nu bet niekaip neisnesa galva kokiu budu ta kriaukle atitraukti toliau nuo lango?!

GaL kam kils kokiu ideju, ar kas susidurete su taip pat  g.gif
user posted image

O koks atstumas nuo sienos kur kabo spinteles iki to praejimo i kambari? Jei uztektu vietos, as saldytuva ir orkaites spintele statyciau ten uzsuktai. Taip ir darbastalio tau padaugetu, ir tada butu galima plautuve patraukti nuo lango.
Atsakyti