QUOTE(Diija @ 2009 03 20, 10:16)
..........aš darau salą 2.4m, o gal net ir 2.7m darysiu, jei tikrai sugalvosiu, kad man iš vieno salos šono reikia vyninės

4 žmonėms užtenka 2.4metro
hm... dideles tos jusu salos
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2009 03 20, 10:16)
oi, niiiiii

nesižiūri visai . tegul lieka pirmaisi variantas, tik su didesnė sala
dekui uz nuomone
Papildyta:
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 20, 10:05)
turiu klausima: ar daznai naudojate ta bara pavalgyti pietus pvz, ir isvis kam ji naudojate,ar daznai?
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2009 03 20, 12:37)
ir dar toks klausimas - o jums sioje virtuveje butina daryti pusbari arba stala, prijungta prie salos?

o nenorit pasvarstyt apie toki varianta, jei pastatytumet tiesiog uz salos laisvai pastatoma ir neprijungta normalu pietu stala su kedutemis? tuomet jis galetu buti ir padidinamas (tuo atveju, jei butu daugiau sveciu, galima ir i svetaine ji nusinest), ir pastatomas tiek isilgai tiek skersai, na, nebent pas jus yra numatytas visiskai atskiras valgomojo stalas ir cia norite tik nedidelio kasdienio prisedimo
nu velnias kad pas mumis tuoj pat priesais sia virtuve yra valgomasis o cia norisi kazko prisedimui...
zinot, as gyvenu ne LT bet pas mus virtuvej yra bariuko stalas su 2kedem, tai mudu su vyru visada tik ant ju... kazkaip paprate... o gal delto kad nera daugiau paprasto 4 kojom

na nezinau, bet kazkaip man galvojasi kad tie aukstesni stalai su aukstesnem kedem turetu buti patogu
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2009 03 20, 12:37)
del virtuves isplanavimo - variantas, jeigu butu galima patraukti ventiliacine anga - is desines i kaire - saldytuvas, 600 stalciu spintele, virykle, 600 stalciu spintele, 600 stalciu spintele, plautuves spintele, indaplove ir kas lieka - ar konteineriukas, ar ranksluostine?.. tokiu atveju, patrauktumete plautuve nuo lango, ir liktu tas pats patogus 1200 mm darbastalis
galima bet tada virykle nebelieka ties centru
ventiliacine anga dar nepadaryta
nu rebusas ta mano virtuve