Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Turiu irankiu stalciuka virs orkaites. taip dareme tik todel, kad buvo stalciu blokas, visgi nepavyko apsieiti be orkaites ir teko aukoti stalcius, kad atsirastu vietos orkaitei. Taip, irankiai telpa, bet... irankiai ikaista, garuoja dregme, o plokste, kaip zinom, labai jautri dregmei. Kepdama orkaiteje, visada isimu stalciu su irankiais, tai nera labai patogu, bet mes neturejom kitos iseities, o visoms, kas ruosiasi taip daryti, patarciau pasitarti su savo baldininkais.
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 18:48)
niu Lillitos komentarai tiktai naudingi tai ikelsiu ir savo projekteli, gal ka ir man pakomentuosi. tik kad cia tokioj mazoj virtuvytej nalabai ka isgalvoti eina.
user posted image

trumpai pakomentuosiu vir saldytuvo spinteleje bus paslepta mikre.
taliau
kriaukle, indaplove, kampine spintele . orkaite ir stalciai.

del virsutiniu spinteliu kampe? idomu kaip atrodytu jei jos butu ne 90 laipniu o 45?

spinteles darysiu iki lubu.

gal galima pavyzdziu kriaukliu ileidziamu i stalvirsi.

zinok, as tavo virtuvytes nematau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 18:58)
klausykit, aš dar dėl kriauklių paklausiu....

visos sios po stalvirsiu ileistos ir imontuotos plautuves tikrai yra nepaprastai patogus ir higieniskas dalykas, jau rasiau keliais postais auksciau ir kelias rekomendavau, dar vienas dalykas toms, kas nori tureti tuos vadinamus "latakelius", juos puikiausiai galima akmenyje ar akmens maseje isfrezuoti, tik butinai paklauskite savo gamintoju, kurie jums gamins, atrodo panasiai kaip:
http://www.baltijosm....lt/image_2.htm
http://www.baltijosm....lt/image_2.htm (cia dar mano pacios ir projektas, pasirodo, seniai darytas mazytei virtuvelei tongue.gif)

jei kartais neatsidarytu - http://www.baltijosm...lt/virtuves.htm

kazkas klause del paprasto stalvirsio (laminuoto) ir tokios plautuves - tokios i paprasta ileisti, deja, negalima, stalvirsis turi buti maksimaliai atsparus vandeniui.. nebent sugalvosite kaip ji izoliuoti nuo dregmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 05 kovo 2009 - 21:55
QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 21:53)
kas nori tureti tuos vadinamus "latakelius", juos puikiausiai galima akmenyje ar akmens maseje isfrezuoti, tik butinai paklauskite savo gamintoju, kurie jums gamins, atrodo panasiai kaip:
http://www.baltijosm....lt/image_2.htm
http://www.baltijosm....lt/image_2.htm (cia dar mano pacios ir projektas, pasirodo, seniai darytas mazytei virtuvelei tongue.gif)

jei kartais neatsidarytu - http://www.baltijosm...lt/virtuves.htm

bet čia jau lietas (sintetinis) akmuo, o man jis nepatinka sad.gif

nu gal tikrame granite gali išskaptuot biggrin.gif reikės užklaust
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 22:20)

tikrai gali smile.gif gi rasiau, kad atrodys panasiai kaip akmens mases stalvirsyje smile.gif idejau tam, kad parodyciau kaip atrodytu..
dar vienas patarimas toms, kas ruosiasi montuoti naturalaus ar dirbtinio akmens stalvirsius - juose galime ifrezuoti ir tokius griovelius, i kuriuos galima butu ideti metalinius apvalius pagaliukus, puodams pasideti, tokiu atveju puodu dugnai nebraizys stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 23:26)
tikrai gali smile.gif gi rasiau, kad atrodys panasiai kaip akmens mases stalvirsyje smile.gif idejau tam, kad parodyciau kaip atrodytu..
dar vienas patarimas toms, kas ruosiasi montuoti naturalaus ar dirbtinio akmens stalvirsius - juose galime ifrezuoti ir tokius griovelius, i kuriuos galima butu ideti metalinius apvalius pagaliukus, puodams pasideti, tokiu atveju puodu dugnai nebraizys stalvirsio.

aš daugmaž įsivaizduoju, bet gal turi foto?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 18:58)
klausykit, aš dar dėl kriauklių paklausiu. žiūriu, niekas neplanuojate kriauklės tokios su džiovykle, na tu tokia plokščia dalimi šalia, kur nubėgimo latakėliai yra.
man tai toks nepamainomas dalykas... išplauni porą šaukštelių, padedi, nuvarva, tada dedi į stalčių. arba išplauni įrankius, tada suplauni likusias lėkštes, per tą laiką buna nuvarvėję ir sudedi į stalčių.
taip pat ten dedu nuvarvėt ir plautas daržves.

labai lengva nušluostyt nuo lašų paskui.

o kaip jūs darot, kurios neturit?  g.gif  na ok, su įrankiais dar suprantu, nors daugumą gerų peilių negalima plaut indplovėje, bet kaip su daržovėm, vaisiais, uogom? smile.gif

klausiu, nes naują virtuvę planuoju, mačiau, kad su granitiniais stalviršiais dažniau dedama palendanti po stalvirčiu kriauklė. kaip ir patogiau, bet nuvarvėjimo nėra. o štai lieto akmens nenoriu, man jis toks netikras  blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(Žanė @ 2009 03 05, 22:20)

Turiu granite isfrezuota nuolidi i plautuve thumbup.gif . Bet ne griovelius, nes juos priziureti yra sudetingiau. Ta prasme kampelius iskrapstyti reikia doh.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 23:26)

Na granito jokie puodu dugnai nesubraizys schmoll.gif . O per tuos papildomus metalinius pagaliukus bus papildoma galimybe bakterijom ir purvam rinktis schmoll.gif . Ir papildomas laikas ju valymui. As ant savo darbastalio ir pjaustau ir mesa dauzau. Ir jokiu problemu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 05, 21:27)
Turiu irankiu stalciuka virs orkaites. taip dareme tik todel, kad buvo stalciu blokas, visgi nepavyko apsieiti be orkaites ir teko aukoti stalcius, kad atsirastu vietos orkaitei. Taip, irankiai telpa, bet... irankiai ikaista, garuoja dregme, o plokste, kaip zinom, labai jautri dregmei. Kepdama orkaiteje, visada isimu stalciu su irankiais, tai nera labai patogu, bet mes neturejom kitos iseities, o visoms, kas ruosiasi taip daryti, patarciau pasitarti su savo baldininkais.

labai aciu uz atsakyma,
teks atsisakyti sios minties o tai visa vakara jau svaigau smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 18:48)
niu Lillitos komentarai tiktai naudingi tai ikelsiu ir savo projekteli, gal ka ir man pakomentuosi. tik kad cia tokioj mazoj virtuvytej nalabai ka isgalvoti eina.

user posted image

trumpai pakomentuosiu vir saldytuvo spinteleje bus paslepta mikre.
taliau
kriaukle, indaplove, kampine spintele . orkaite ir stalciai.

del virsutiniu spinteliu kampe? idomu kaip atrodytu jei jos butu ne 90 laipniu o 45?

spinteles darysiu iki lubu.

gal galima pavyzdziu kriaukliu ileidziamu i stalvirsi.

Db turetu matytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 03 06, 00:26)

Nu ir idėjų bigsmile.gif reiks sužinot kiek papildomai kainuotų tie grioveliai...

O aš irgi esu girdėjus kad ne taip jaulengva tą granitą ar kvarcą subraižyt... labai kieti akmenys jie... g.gif O gamintojai pasakoja, kad tas kvarcas dar tvirtesnis už granitą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 05, 23:39)
Turiu granite isfrezuota nuolidi i plautuve thumbup.gif . Bet ne griovelius, nes juos priziureti yra sudetingiau. Ta prasme kampelius iskrapstyti reikia doh.gif
Na granito jokie puodu dugnai nesubraizys schmoll.gif . O per tuos papildomus metalinius pagaliukus bus papildoma galimybe bakterijom ir purvam rinktis schmoll.gif .  Ir papildomas laikas ju valymui. As ant savo darbastalio ir pjaustau ir mesa dauzau. Ir jokiu problemu thumbup.gif .

o gal turit foto, kaip nuolydis atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 05, 19:04)
Ir kas tau čia taip keistai juokinga? Ar iš nežinojimo, ar kt. priežastis? Savo laiku domėjausi įvairiais dalykais, šį momentą kaip tik prisimenu. Pasidomėkit, jei bus aktualu, kad nereikėtų stebėtis 4u.gif

juokinga, tai kad nesamone.. cia tik jusu nuomone ir tiek ir nereikia jos pirsti mirksiukas.gif
va iejau i google ir pirma pasitaikiusi psl atidariau. ismeta tikrai "vargetu" virtuves su kriauklem prie lango doh.gif

http://images.google...ttp...sa=N&um=1
Atsakyti

Labai padėjot apsispręsti ir man, ačiū 4u.gif

QUOTE(giedre.v @ 2009 03 06, 10:40)
va iejau i google ir pirma pasitaikiusi psl atidariau. ismeta tikrai "vargetu" virtuves su kriauklem prie lango  doh.gif

http://images.google...ttp...sa=N&um=1

thumbup.gif hihihi.gif Skaičiau tuos visus postus apie vargšų virtuves ir galvojau apie savo vyro šefo prabangią virtuvę su plautuve prie lango biggrin.gif Daug tokių "vargšų" yra SE, teko sutikti per keletą metų ir pamatyt jų virtuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 21:05)
o kokio gylio tas stalciukas gaunasi? sakykim jei  deti samcius ir visokius kitokius irankius nekliuna? nes juk vistiek reikia kazkoki dekla isideti saukstams? tai ir sunaudojama siek tiek aukscio?

gaunasi iki 10 cm, viduje įdėtos tos blum dėžutės. Samčių ten nelaikau, laikau paprastus stalo įrankius bei pagrindinius dažniausiai naudojamus gaminimui - lopetėles, medinius šaukštus.

turbūt Jūsų baldininkai kažką blogai padarė, kadangi nei kaista, nei garuoja. Tikrai viskas labai gerai
Atsakyti