Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Ir as noreciau ideti virtuves projekta, bet nemoku ikelti nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akcija @ 2009 04 13, 15:34)

Pabandyk per www.radikal.ru Per ten labai lengva, rusiskai surasyta kuria eilute kopijuoti ir kelti i zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip man sudetinga
Atsakyti
QUOTE(Akcija @ 2009 04 13, 16:34)

stai cia lietuviska talpyke: http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla arba http://foto.terpe.lt/
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 04 11, 18:52)
Tas pats ir su ta mini siuksliu deze. Kai skirstomos siuksles, ji visikai nepraktiska.

aš manau, kad į tas mini dėžes meta tarkim, plaunamų pomidorų kotelius, braškių kotelius, vieno jogurto kamštelį ir pan ax.gif na, smulkmę... bet jei yra stalčius šiukšliadėžei, tai nebėra prasmės mini šiukšlių dėžei...

o kaip pas tave padaryta kaitlentė išvien su darbastaliu? ar ten darbastalis specialus, ar katlentė speciali, ar abu įprastiniai, tik suleisti vienu lygiu? 4u.gif
Atsakyti
Ta mini siuksliu deze mano manymu reikalinga toms siukslems kurios atsiranda begaminant maista, organinem atliekom (apart popieriaus). Tiesiog dar vienas komforto ar patogumo elementas jei darbstalis pakankamai didelis (ilgas). Isivaizduoju jog buto virtuveje (ji pakankamai maza) sis daiktas nereikalingas, viskas ir taip po ranka. Bet jei virtuve didesne ir darbastalis kokie 2 m, o siuksledeze po plautuve irengta, tai pakankamai patogus dalykas turetu buti...
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2009 04 13, 12:52)
Visas su Sv. Velykom 4u.gif

Dar del staciaus po kaitlente... Pas mane bus indukcine kaitlente ir jos naudojimo instrukcijoj nurodyta , kad toj vietoj kur galetu buti po ja stalcius, reikalingas ne maziau 5 cm vedinimosi tarpas. O jei as nedarysius tos vedinimosi angos, nes neisivaizduoju kaip tai galetu graziai atrodyti, o tiesiog padaryti stalciaus imitacija ir nedeti stalciaus dugno, gal issivedins per vidurini stalciu?  g.gif Vienas pazystamas sake, kad po kaitlente man stalcius is vis netilps, nes ta vieta uzims pati kaitlente.

Pas mane taip pat indukcine virykle, o tarpas padarytas ne priekineje fasado dalyje, o nugareleje ir lyg sonuose ispjauta reikes paziureti biggrin.gif . O pati kaitlente yra apie 3 cm storio todel tikrai viso stalciaus neuzima mirksiukas.gif Po kaitlente pas mane 3 stalciai, du dideli ir 1nas mazesnis irankiams, o jeigu labai daug gaminu t.y. ant keliu kaitvieciu ir didesniu galingumu tai praveriu siek tiek irankiu stalciuka ir nematau tame jokios problemos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 14, 12:54)
Pas mane taip pat indukcine virykle, o tarpas padarytas ne priekineje fasado dalyje, o nugareleje ir lyg sonuose ispjauta reikes paziureti  biggrin.gif . O pati kaitlente yra apie 3 cm storio todel tikrai viso stalciaus neuzima  mirksiukas.gif  Po kaitlente pas mane 3 stalciai, du dideli ir 1nas mazesnis irankiams, o jeigu labai daug gaminu t.y. ant keliu kaitvieciu ir didesniu galingumu tai praveriu siek tiek irankiu stalciuka ir nematau tame jokios problemos  rolleyes.gif

Labai aciu, kad pasidalinai savo patirtim, nes galva sukasi wacko.gif O jau greit turiu apsisprest.

Dar skaiciau, kad daug kas jusu norite deti stikla tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu Gal kas jau turite? ar praktiska? ar valyt be perstojo reikia. As galvojau deti drozliu plokste (ja montuotu meistras), bet man lyg plyteles pigiau gaunasi, nes jas MB pats klijuotu.

Atsakyti
Patarkit ką daryti. Noriu ryškios virtuvės, pvz. baldai salotinės ar žalsvos spalvos, tai kokios spalvos turėtų būti sienos?
Atsakyti
sveikos,

as tokiu gal ir kvailu klausimu...kas yra beginis metras?
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 04 14, 22:49)

Tai pats paprasciausias metras - 100 cm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 04 14, 21:49)
sveikos,

kai kurie gaminiai yra gaminami standartinio plocio, t.y., jei specialiai nereikia, jis nekeiciamas, pavyzdziui, virtuvinis stalvirsis, koks nors karnizas, dekoro elementai, vamzdziai, uzuolaidos ar panasiai, sie gaminiai gali buti skirtingu plociu, auksciu, storiu, taciau jie parduodami metrais, t.y., tiek, kiek reikia is ilgio, o visi kiti parametrai nesikeicia.. zinoma, tas ilgis taip pat nera begalinis, pvz.stalvirsius veza po 4 arba 5 metrus vadinamomis "stangomis" ir pan. nezinau, ar aiskiai susakiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jugp @ 2009 04 14, 18:19)
Patarkit ką daryti. Noriu ryškios virtuvės, pvz. baldai salotinės ar žalsvos spalvos, tai kokios spalvos turėtų būti sienos?

jei salotine virtuve, sienos graziausios man baltos..
Atsakyti