Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

QUOTE(jugp @ 2009 04 14, 18:19)
Patarkit ką daryti. Noriu ryškios virtuvės, pvz. baldai salotinės ar žalsvos spalvos, tai kokios spalvos turėtų būti sienos?

pas mane salotine virtuve...nu tik gal kiek prigesinta ta salotine g.gif o sienas dazem geltonais dazais....ne intensyviais tokiais...as laaabai patenkinta...
o balduose ta salotine-zalia derinta su berzo faneruote,ir staliukas virtuvinis medinis-ne zalias...nu man nieks nesipjauna,o derint ranksluoscius,dekoracijas labai paprasta,nes pasirinkimas tokiu pan spalvu ir atspalviu superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mano seseri salotiniai virtuviniai baldai. Spalva nera intensyvi, pavirsius toks blizgus perlamutrinis. Plyteles baltos turincios raizyta rasta, siules tarp ju salotines. O pati virtuve sviesiai ruda. Atrodo visai neblogai ir niekas nesipjauna.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2009 04 14, 15:10)
Dar skaiciau, kad daug kas jusu norite deti stikla tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu Gal kas jau turite? ar praktiska? ar valyt be perstojo reikia. As galvojau deti drozliu plokste (ja montuotu meistras), bet man lyg plyteles pigiau gaunasi, nes jas MB pats klijuotu.

man irgi atrodo kad sudetingiau valos stiklas nei plyteles ar plokste ax.gif tai va vis esu svartyme ,ar tikrai nesuvargsiu valydama stikla...
Patarkit ką daryti. Noriu ryškios virtuvės, pvz. baldai salotinės ar žalsvos spalvos, tai kokios spalvos turėtų būti sienos?

man si virtuves grazus derinys ....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 04 15, 09:01)
man irgi atrodo kad sudetingiau valos stiklas nei plyteles ar plokste  ax.gif tai va vis esu svartyme ,ar tikrai  nesuvargsiu valydama stikla...

man si virtuves grazus derinys ....

user posted image

Stiklas valosi ne sudėtingiau, tik jį dažniau valyti reikia biggrin.gif
Atsakyti

Jei virtuvinis ryskus, tada man graziausia neutralios spalvos sviesios sienos... balta, kremine, vos vos gelsva galbut ar i pilkuma siek tiek ir t.t..
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2009 04 07, 06:42)
Sveikutes, parodysiu viena virtuve tik baisiai nepeikit nes pakeist jau nieko neis  blush2.gif

ogi nieko keist ir nereikia, labai simpatiska virtuve, ypac ta zalia spalva wub.gif
Atsakyti
Čia mes daug diskutuojam apie virtuvės baldų stilių, spalvą, medžiagas, furnitūrą, tačiau ir buitinė technika yra neatskiriama virtuvės dalis. įdomu būtų sužinoti kokią buitinę pasirinkot savo virtuvėj bigsmile.gif dabar renkuosi buitinę techniką, bet niekaip neišsirenku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 15, 16:14)
Čia mes daug diskutuojam apie virtuvės baldų stilių, spalvą, medžiagas, furnitūrą, tačiau ir buitinė technika yra neatskiriama virtuvės dalis. įdomu būtų sužinoti kokią buitinę pasirinkot savo virtuvėj  bigsmile.gif  dabar renkuosi buitinę techniką, bet niekaip neišsirenku...  doh.gif

pagal kokybe ir kaina siulau klientams optimalu varianta - Electrolux arba AEG. pati turiu AEG smile.gif bet siaip yra skirtumu, todel vien pagal brenda nesiulau rinktis, nes pvz. saldytuvai daug geresni yra Liebherr ir t.t. apie buitine technika galima labai daug ir ilgai diskutuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 15 balandžio 2009 - 17:26
man irgi idomu. ir kokia kriaukle rinktis? koki krana? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 04 15, 17:26)
man irgi idomu. ir kokia kriaukle rinktis? koki krana?  blush2.gif

plautuves ir maisytuvai populiariausi yra Franke. nors, velgi, diskutuotina mirksiukas.gif
Atsakyti

del buitines technikos daug patarimu ir issamios info yra kitoje temoje, kur kiekvienam daiktui yra sukurta atskira tema: Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos. ten pat galima surasti ir pagal gamintoja.

o siap yra dar toks dalykas, kaip tarkim konkretus gamintojas gamina daug gaminiu, bet specializuojasi keliomis, tad

1. finansines galimybes;
2. prekinis zenklas;
3. techniniai duomenys;
4. daikto isnaudojimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 15 balandžio 2009 - 18:04
QUOTE(Lillita @ 2009 04 15, 18:26)
pagal kokybe ir kaina siulau klientams optimalu varianta - Electrolux arba AEG. pati turiu AEG smile.gif bet siaip yra skirtumu, todel vien pagal brenda nesiulau rinktis, nes pvz. saldytuvai daug geresni yra Liebherr ir t.t. apie buitine technika galima labai daug ir ilgai diskutuoti smile.gif

Įdomu g.gif apie AEG buitinę techniką paskutiniu metu girdėjau nekokių atsiliepimų - atsiet dabar gaminama žymiai prastesnė, nei gamino tarkim prieš 4-5 metus g.gif Šaldytuvas jau nuspręsta - bus Liebherr, nes jie tikrai geriausi. O viryklės, kaitlentės, indaplovės ir mikrobangės norėtųsi vieno gamintojo ... kažkaip nelabai žiūrėsis jei kaitlentė bus Siemens, orkaitė Miele, o indaplovė (jei matosi panelė) kokia indesit g.gif
Atsakyti