Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

QUOTE(Mazule @ 2010 10 08, 19:31)
Mergaitės - triko mes gavome Spartoje, o kur gauti juoda besiplaikstntį sijonuką šokiams?  doh.gif  gal kas žinote?  4u.gif

O nežiūrėjote "Puante" (galima pasižiūrėti www.puantas.lt)? Jie įsikūrę netoli Planetariumo, prie Centrinės universalinės. Nebent ieškote iš antrų rankų... Tik kad sunkoka kol kas su ta antrine baleto reikmenų rinka - aš taip nieko ir neradau naudoto, viską supirkom naują, net ir kažkokį striošną geltoną Juozuko siūtą sijoną ant triusikų gumos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam reikia baltos apranos

http://www.supermama...howtopic=652464
Atsakyti
Gal ir nusižengsiu forumo taisyklėms, atsiprašau, bet mes ieškom ružavo triko ilgomis rakovėmis 122-128 cm ūgiui. Labai lauksiu žinučių į až.
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2010 08 26, 16:54)

tai va as galiu pasidalint nuomone. mano dukrai dabar 11 metu tai lanko jau 5 metus nuotaika.labai patinka ir kainos normalios. is pradziu 2 metus lanke pas vadoves dukra tai ziauru buvo. labai daug kruvio. tada perkele pas kita mokytoja kuriai 70 metu blink.gif tai labai laiminga buvo . mokytoja niekad nerekia ir t.t. tai ten ir palanke 2 metus ir dar siais metais menesi. o dabar lanko pas vadove su devintokemis blink.gif . sake kad labai gera mokytoja ir as matau is kart jau aukstesni lygi. o siaip tai koncertuoja sniego karalienej. siais metais jau snaige bus. blush2.gif siaip daug keliauja vyresnes i ryga venecija.
Atsakyti
O kokiu metu NUOTAIKOJ vyksta užsiėmimai pačiom mažiausioms pirmametėms? Dienos metu ar vakarais? Ir kiek kartų per savaitę?
Gaila, kad jie neturi savo tinklapio su visa info...
Atsakyti
[quote=vija,2010 11 02, 18:08]
O kokiu metu NUOTAIKOJ vyksta užsiėmimai pačiom mažiausioms pirmametėms? Dienos metu ar vakarais? Ir kiek kartų per savaitę?
Gaila, kad jie neturi savo tinklapio su visa info...
[/quote
o kiek jusiskei metuku? 4u.gif
Atsakyti
facebooke yra informacijos apie ,,Nuotaika''.
Musu mergaite lanko ,,Gracija" , tai labai patenkinta smile.gif
Ir visa musu seima dziaugiasi wink.gif
Atsakyti
va mano foto
4u.gif
http://lt-lt.faceboo...159023867443732
Papildyta:
QUOTE(ckira @ 2010 11 03, 14:20)
facebooke yra informacijos apie ,,Nuotaika''.
Musu mergaite lanko ,,Gracija" , tai labai patenkinta smile.gif
Ir visa musu seima dziaugiasi wink.gif

gal turit mergytes foto? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborab: 03 lapkričio 2010 - 13:01
QUOTE(barborab @ 2010 11 03, 11:44)
o kiek jusiskei metuku? 4u.gif

Neseniai 5m sukako. Kažin kokiu metu lanko tokio amžiaus pyplės ir kiek kartų per savaitę?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 04, 00:56)
Neseniai 5m sukako. Kažin kokiu metu lanko tokio amžiaus pyplės ir kiek kartų per savaitę?

kiek laiko nezinau bet buna paas vadove pamokos nuo 17:30 ar 17:40 kiek kartu ir tiksliai nezinau bet pirmadieniais ir treciadieniais tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barborab: 04 lapkričio 2010 - 09:51
o priemimas pirmadieniais ir treciadieniais 17:30 tongue.gif
Atsakyti
Mano svajone dukryte leisti i baleto mokyklele,tik gaila kad Siauliuose nera verysad.gif
Atsakyti