Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

QUOTE(elesmama @ 2010 11 04, 12:36)
Mano svajone dukryte leisti i baleto mokyklele,tik gaila kad Siauliuose nera verysad.gif

deja verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai grazi panelė balerina 4u.gif
Musiske tai tik penkeriu (jaunesnio amžiaus siulyčiau dar lukterti), lankome pirmus metus baleto užsiėmimus, 2 kartus per savaitę (pirmadienį, trečiadienį nuo 18 val.). Kaina - 80 lt už mėnesį (žinoma, padedant lankyti reikia nusipirkti aprangą). Įdomu būtų sužinoti kiek moka kiti? Ir kiek mergaičiu grupėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ckira: 04 lapkričio 2010 - 14:14
QUOTE(ckira @ 2010 11 04, 16:14)
Labai grazi panelė balerina  4u.gif
Musiske tai tik penkeriu (jaunesnio amžiaus siulyčiau dar lukterti),  lankome pirmus metus baleto užsiėmimus, 2 kartus per savaitę (pirmadienį, trečiadienį nuo 18 val.). Kaina - 80 lt už mėnesį (žinoma, padedant lankyti reikia nusipirkti aprangą). Įdomu būtų sužinoti kiek moka kiti? Ir kiek mergaičiu grupėje?

o kur jus lankot? mes tai mokam 50 lt i men ir dabar kai vyresne tai 4 kartus per savaite blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barborab @ 2010 11 04, 19:16)
o kur jus lankot? mes tai mokam 50 lt i men ir dabar kai vyresne tai 4 kartus per savaite blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  blush2.gif  4u.gif

Mes vadame i ,,Gracija'' (senamiestyje).
Manau musu penkiametei kol kas pakanka ir 2 kartu per savaite.
O jus Mokytoju namuose lankote?
Atsakyti
QUOTE(ckira @ 2010 11 05, 14:22)
Mes vadame i ,,Gracija'' (senamiestyje).
Manau musu penkiametei kol kas pakanka ir 2 kartu per savaite.
O jus Mokytoju namuose lankote?

taip 4u.gif thumbup.gif o kas?
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Mano 7 metų mergaitė šiemet pradėjo lankyti repeticijas Polėkyje, bet juokingiausia, kad iki šiol nežinau vadovės pavardės biggrin.gif Vežioja vyras, nors esu ir pati porą kartų buvusi, jokių sutarčių neturim, ji kažkaip neprisistatė, o paklausti tiesiai nepatogu. Jokios info internete irgi nėra, tai galvoju, gal jūs čia žinot, kas pradedantiesiems repeticijas veda? 4u.gif Ir dar įdomu, ar ta pati vadovė ir vyresnėms mergaitėms veda, ar jau keičiasi kitais metais.
Šiaip dukrytei visai patinka, nesiskundžia, bet ir begalinio susižavėjimo nėra. Tiesiog lanko ir tiek, o man svarbu, kad eitų dėl laikysenos, grakštumo ir panašių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2010 11 09, 18:44)
Labas vakarėlis,

Mano 7 metų mergaitė šiemet pradėjo lankyti repeticijas Polėkyje, bet juokingiausia, kad iki šiol nežinau vadovės pavardės biggrin.gif Vežioja vyras, nors esu ir pati porą kartų buvusi, jokių sutarčių neturim, ji kažkaip neprisistatė, o paklausti tiesiai nepatogu. Jokios info internete irgi nėra, tai galvoju, gal jūs čia žinot, kas pradedantiesiems  repeticijas veda?

kokiom dienom ir kokiu laiku einat?
Atsakyti
QUOTE(renaldina @ 2010 11 09, 20:37)
kokiom dienom ir kokiu laiku einat?

Eina antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 16 iki 17 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2010 11 10, 12:00)

Tai jūsų vadovė Olga Kraujalienė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2010 11 10, 12:00)

Maniškė irgi tuo pačiu laiku eina , tai vadovė Olga, o pavardės tai aš irgi nežinau.
Gal kitos mamos žinotų pavardę. Man vadovės Olgos telefoną irgi davė viena iš supermamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldina @ 2010 11 10, 14:11)
Maniškė irgi tuo pačiu laiku eina , tai vadovė Olga, o pavardės tai aš irgi nežinau.
Gal kitos mamos žinotų pavardę. Man vadovės Olgos telefoną irgi davė viena iš supermamų  4u.gif

Kraujelienė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 10 lapkričio 2010 - 13:31
QUOTE(Salne @ 2010 11 10, 14:11)
Tai jūsų vadovė Olga Kraujalienė.. 4u.gif

Na ačiū labai, bent jau pas ką eina žinosim:)) Gal dar kažkokių atsiliepimų apie ją žinot.
Mano mergaitė tai per tuos porą mėnesių tapo lankstesnė. Seniau vos vos pasilenkdavo ir stena, arba iki špagato dar metro su trupučiu trūkdavo biggrin.gif O dabar žiūriu ir stebiuosi.
Atsakyti