Įkraunama...
Įkraunama...

Baleto mokykla

Kas klius iš mokytojų, dar kol kas nežinia. Aišku tik tiek, kad rugsėjį pačios Eglės dar nebus grįžusios iš JAV. Na, bet mus viltingai nuteikia vien pats pamokų skaičius - trys baletai ir viena gimnastika; tikrai panašiau į mokyklą, nebe į būrelį.
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 06 11, 22:49)
Į 5 klasę buvo priimtos 4 naujos mergaitės ir 2 nauji berniukai.
Įstojo 3 mergaitės iš POLĖKIO
wub.gif


O šaunuolės merginos.. 4u.gif ..Įtariu įstojo tos, kurioms Elena ir rekomendavo stoti.. smile.gif ..Smagu girdėti, nes visos labai norėjo įstoti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2012 01 17, 13:52)
Sveikos,
mano dukrai 7 m., bet ji vis nenustoja svaigti apie baleta. Galvoju leisti kur nors pabandyti. Gal kas turite patarimu, kur Vilniuje lankyti baleto bureli?..  Mokytoju namuose, Operos ir baleto teatre ar dar kur nors? Kas lankote, labai butu idomu isgirsti atsiliepimus.


Rekomenduoju N.Juškos baleto mokyklą 4u.gif Puikūs dėstytojai, jauki aplinka, gera kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 07 04, 19:26)
Rekomenduoju N.Juškos baleto mokyklą  4u.gif Puikūs dėstytojai, jauki aplinka, gera kaina  4u.gif


Pritariu,dukryte lanko,tai labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal Kaune ką galit rekomenduoti? Galvojam bandyt nuo rudens.
Atsakyti
kauno choreografijos mokykla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gaL kas pas Juška Kaune nuo rudens rupšiatės? Arba atsiliepimu turit?
Atsakyti
Jei kam būtų įdomu ax.gif

http://www.baletasnuotaika.lt
Atsakyti
cha, kaip tik atejau ir as info apie baleto mokykla ieskoti, ogi ziuriu paciam saraso virsuj informacija biggrin.gif

as galvojau apie ribaciauskaites mokykla (www.ribaciauskaitesstudija.lt), kaimynai ten veda saviske, rode nuotraukas is spektaklio kur dukra soko pavasari, sake labai patinka (ir jiems, ir dukrai smile.gif )

Ar sakot kur geriau (ir pigiau) yra?

Asta
Atsakyti
QUOTE(Bizianka @ 2012 05 31, 18:07)
Sveiki,
Norėčiau paklausti apie Polekį. Kiek mokytojų ten dirba? Pati vadove, aišku, dar kas?

Ar yra atranka, ar priima visas mergaites?




Vargu, ar kur nors apart Ciurlionio gimnazija yra atranka ... Jos nebuna ten, kur mokami pinigeliai ...Cia ir savo pliusai, ir minusai . Mano dukra lanko baleta jau 2 metus, jai labai patinka ir yra gabi baletui. Bet ateina ir mergaites, kuriom visai ir nepatinka, mamos vercia . Bet visumoj - laikysenai visvien nepakenks. Kai konkursas - irgi priima savus , gal ir ne gabiausius vaikus .
Mes pradejom lankyti ( dukrai dar nebuvo 5 metu ) pas Juska Vilniuje , mokytoja Erika Gudoniene . Per metus ismoko pagrindu , metu pabaigoje "Domino " teatre buvo koncertas , musu grupe tarp maziuku soko geriausiai .
Pernai suzinojom, kad centre yra "Polekis " , mums is darzelio buvo arciau ir ejom tenai, tai turejom ka paliginti .
Su vaikais dirba vadove ( sokio dali ), Olga ( technikos dalis ) ir repetitorius Albertas ( priziuri, ar teisingai mergaites daro judesius , be to baisiausiai rekia ).
Po menesio mano mergaite sako nenorinti siandien eiti i baleta , po dvieju - visai nenori lankyti baleto . Pasirodo, ji bijo dedes, kuris baisiai rekia...
Be to , nera persirengimo kambario , tiesiog ant grindu virsutiniame foje , (daiktai - kraunami i maisus ir nesami i sale ) kartais ir be sviesos( tik nuo gatves apsvietimo ). Sale - gan baisi . Grupeje pas mus buvo apie 40 (!) mergaiciu , tai puse sedejo - o kita puse mokesi ( pati maciau, sedejau saleje ).
Tai kad po Naujuju grizome laimingos pas Erika i Juskos mokykla . Dukra vel pradejo eiti su dideliu noru ,labai daug ismoko . Ten ir visos salygos sudarytos ir gera atmosfera. Pats Nerijus labai draugiskas .
Metu pabaigoje vel buvo koncertas Ukio banko arenoje . Ir manau, kad musu grupe ( is mazesniu ) vel soko sklandziausiai . Ir pernai , ir siemet buvo irasyti
video, tai kad mums patinka visais atzvilgiais .
Sekmes jums pasirenkant mokykla !

Atsakyti
QUOTE(onyxas @ 2012 08 08, 11:28)
Vargu, ar kur nors apart Ciurlionio gimnazija yra atranka ... Jos nebuna ten, kur mokami pinigeliai ...Cia ir savo pliusai, ir minusai . Mano dukra lanko baleta jau 2 metus, jai labai patinka ir yra gabi baletui. Bet ateina ir mergaites, kuriom visai ir nepatinka, mamos vercia . Bet visumoj - laikysenai visvien nepakenks. Kai konkursas  - irgi priima savus , gal ir ne gabiausius vaikus .
    Mes pradejom lankyti ( dukrai dar nebuvo  5 metu ) pas Juska Vilniuje , mokytoja Erika Gudoniene . Per metus  ismoko pagrindu , metu pabaigoje "Domino " teatre  buvo koncertas , musu grupe tarp maziuku  soko geriausiai .
    Pernai suzinojom, kad  centre yra "Polekis " , mums is darzelio buvo arciau ir ejom tenai, tai turejom  ka paliginti .
    Su vaikais dirba vadove ( sokio dali ), Olga ( technikos dalis ) ir repetitorius Albertas ( priziuri, ar teisingai mergaites daro judesius , be to  baisiausiai rekia ).
Po menesio  mano mergaite sako nenorinti  siandien eiti i baleta , po dvieju - visai nenori lankyti baleto . Pasirodo, ji bijo dedes, kuris baisiai rekia...
    Be to , nera  persirengimo kambario , tiesiog ant grindu virsutiniame foje , (daiktai -  kraunami i maisus ir nesami  i sale ) kartais ir be sviesos( tik nuo gatves apsvietimo ). Sale - gan baisi . Grupeje pas mus buvo apie 40 (!) mergaiciu , tai  puse sedejo - o kita puse  mokesi ( pati maciau, sedejau saleje ). 
    Tai kad po Naujuju grizome laimingos pas  Erika i Juskos mokykla . Dukra vel pradejo eiti su dideliu noru ,labai daug ismoko . Ten ir visos salygos sudarytos ir gera atmosfera. Pats Nerijus labai draugiskas .
    Metu pabaigoje vel buvo koncertas Ukio banko arenoje . Ir manau, kad musu grupe ( is mazesniu ) vel soko sklandziausiai . Ir pernai , ir siemet buvo irasyti
video, tai kad  mums patinka visais atzvilgiais .
    Sekmes jums pasirenkant mokykla !


Ribaciauskaites studijoje raso, kad nuo desimt atranka taikoma, o jeigu vaikas dar visai mazas, tai aisku, kokia atranka ten gali but?

Butu idomu daugiau atsiliepimu is kaunieciu, alio kaunieties! biggrin.gif
Atsakyti
dabar svarstom ties kokia mokykla sustoti: baleto mokykla Gracija, ar Vilniaus baletas? gal mamytes galetu pasidalinti savo nuomonemis
Atsakyti