Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

Atvaziavau i Mazyli nesitarus, - ir neisvare, ir koridoriuj nereikejo gimdyt biggrin.gif O jei rimtai, - tai viskas buvo gerai, jokiu nusiskundimu neturiu, nors niekam nieko nedavem ax.gif Susimokejom tik uz epidura oficialiai ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 07 08, 18:07)
Atvaziavau i Mazyli nesitarus, - ir neisvare, ir koridoriuj nereikejo gimdyt  biggrin.gif O jei rimtai, - tai viskas buvo gerai, jokiu nusiskundimu neturiu, nors niekam nieko nedavem  ax.gif  Susimokejom tik uz epidura oficialiai ir viskas  4u.gif

o kada tu gimdei?
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 07 05, 16:04)
sveikos mamos ir busimos mamos,man irgi nepatiko mazylije.Dariau paskutini ultra garsa ,tai gyd.klausia kodel poliklinikoj nedarai,ka tipo ten nera kompiuteriu,sakau jei mane siunte tai klauskite mano gyd.ne manes...Po to ta pacia diena nuejau i virsu apsiziureti,kaip ten gimdyklos ir t.t. Tai labai nenorom trumpai viska papasakojo,parode gimdykla ir dar pridure-na pas mumis visada uzimtos visos palatos ir gimdyklos,tai supratau jei reikes gimdyti tai negausiu nei gimdyklos nei palatos,nzn net ka ir pridurti,tipo gimdysi koridoriuje smile.gif

nu bardakas o as labai geros nuomones kolkas esu apie sia istaiga. Kaip tik jie kovoja del gimdyviu nes gimdymo namu yra per daug tai turetu kazkuriuos uzdaryti tai jie yra suinteresuoti kad kuo daugiau gimdytu pas juos. Taip sake per pamokeles kurias ten ir lankau ax.gif
Atsakyti
s.m. birzelio 18 d. siuose GN pagimdziau dukryte. Vaziavau nesitarus ir del to nesulaukiau jokios neigiamos reakcijos. Likau patenkinta.
Dukryte gime pridusus, nes virkstele buvo apsiviniojus kakliuka ir buvo vadinamas priesgalvis (per greitai vyko gimdymas ir kaukoles viena plokstele per daug "deformavos"), buvo profesionaliai atgaivinta ir priziurima, o tai ir yra svarbiausia. Sulaukiau pagalbos zindymo klausimais. Nors nieko "netepem", bet buvom priziurimos, rupinamasi kaip jauciames, ar ko netruksta (pvz. paluciu ir pan.)..
Nusiskundimu neturiu biggrin.gif
Atsakyti
nusiskundimu siais gimdymo namais ir as neturiu,tik nusiskundimai viena daktare,kurios net daktare vadint negalima ir labai gaila kad nezinau jos pavardes.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 07 09, 08:39)
nusiskundimu siais gimdymo namais ir as neturiu,tik nusiskundimai viena daktare,kurios net daktare vadint negalima ir labai gaila kad nezinau jos pavardes.

user posted image

pasakok kaip atrodo,dauguma as ju zinau...kaip supratau moteris,ne vyras?kokios spalvos plaukai?smulki stambi?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 08, 18:10)
o kada tu gimdei?

06.22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 07 09, 10:53)

Tai visai šviežios tavo žinios thumbup.gif Ar duoda ligoninės naktinius, chalatą ar reikia savo būtinai turėt? Kaip dėl vaiko rūbelių?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 07 09, 10:34)
pasakok kaip atrodo,dauguma as ju zinau...kaip supratau moteris,ne vyras?kokios spalvos plaukai?smulki stambi?

nelabai sena,gal ketresdesimt ,tamsiais plaukais zemiau peciu, nestambi,gan liekna.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bridget @ 2009 07 09, 11:13)
nelabai sena,gal ketresdesimt ,tamsiais plaukais zemiau peciu, nestambi,gan liekna.

user posted image

su akinukais?
Atsakyti
Sveikinu rassim su leliuko gimimu 4u.gif kai turesi laiko,pasidalink svieziomis ziniomis apie siuos GN,man liko savaitele,noreciau zinoti ko ten reikia - paluciu?sau naktiniku? ar siaip kazko... ax.gif ACIU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 07 09, 12:33)
su akinukais?

be akiniu.
jei turi omeny kapustiene,tai tikrai ne ji. kapustiene mano manymu nuostabi daktare. smile.gif

user posted image
Atsakyti