QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 18:12)
na va aisku o as buvau kalbejus su
indreliene, bet ji kaip tycia isejus atostogu iki 21 d. o man buvo uzkraujavimas ir daba 36 savaite tai nezinau ka daryti jei staiga uzeitu labai jau nenoriu i KMUK vaziuoti ka tada man reiketu daryti skambinti jei atsostogaujanciai ir klausti kas ja pakeistu:( o jei ji kur isvykus:(
Drąsiai skambinkis ir pasiklausk ką daryt gal pvz jinai bus kur vietoj ir atvažiuos pati arba kažkas galės ją pakeist ką nors pati rekomenduos
QUOTE(Saksona @ 2009 07 12, 20:16)
kaip įdomiai

man tai "daleidinėjo" vaistus, pati prašiau. Nes pasakė, jei per stipriai jausis - kvieskit, suleisim dar... Tai MB kelis kartus ėjo anesteziologės kviest.
QUOTE(rassim @ 2009 07 13, 11:24)
pas mane pati nekviesta ateidavo kas valanda atnaujinti dozes

O paskui kai man jau nevyko gimdymo veikla ir nutare daryti CZ, tai didesne doze suleido ir viskas
Tai va per primą gimdymą anesteziologė ateidavo nekviesta ir suleidavo kiek reikia, šitos pastoviai reikėjo ieškot tai kažkasm cezaris daleist nueina tai kol ten nesutvarko aš sėdžiu laukiu tai jinai šiaip kažkur nublūdinus vyras ieškot eidavo nu žodžiu nelabai smagu buvo, bet negi aš liepsiu žmogui neit į tūliką ir pas kitus pacientus, moteriškei su cezariu to nuskausminimo labiau reik nei man nenustipsiu gi ten per tas 15-20min

bet turiu pasakyt kad geriau mežsnė dozė vaistų nes aną kart ant kojų parą laiko vos stovėjau sesutės vesdavo į tūliką o dabar jau normaliai vaikščiojau