Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(georgiana @ 2009 07 20, 10:29)
ne pati tikrai ne nes irgi buvo ne planinis taciau jokios veiklos nebuvo, tad gydytoja mane spaklause ko as noriu taip kad irgi atsakiau jog nemanau kad kas nors per 8 metus pasikeite veikloje ir paprasiau CP;na merginos raso kad vaistu nuo skausmo leidzia o tada pamenu man nieko neleido, leliu atnes eirgi po paros ale as ten apsvaigus buvau tai nepamenu lyg nakti damaitino misinuku ir as parsiau kad nati dar viena pasiliktu nes silpna buvo ir toks keistas jausmas kvailas buvo bijojau jog neimigciau o tai leliaus nepriziuresiu uzgulsiu ir prispausiu, tai nakti kai viena palatoj gulejau kas kelis min. prausiausi po saltu vandeniu, labai jau nesmagu veinai guleti palatoje, sakiau prasysiu kad tik vienos nepaliktu nes kazkaip vyrui na patiketi savo rupesciu nenoriu o be to vyresnelis liks namie

georgiana, - gi nusiramink pagaliau 4u.gif viskas bus gerai, duos vaistu kiek reikes, tikrai nekentesi, nes personalas vis uzeidines ir klaus kaip jautiesi ir pan, tikrai sulauksi pagalbos jei reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 07 20, 10:55)
georgiana, - gi nusiramink pagaliau  4u.gif  viskas bus gerai, duos vaistu kiek reikes, tikrai nekentesi, nes personalas vis uzeidines ir klaus kaip jautiesi ir pan, tikrai sulauksi pagalbos jei reiks  mirksiukas.gif

dekui dekui ale kad matyt i pabaiga jau paranoja galvoje dedas, kazkaip senesni prisiminimai skaudesni tai matyt lauk lenda, na tiketina kad personalas patobulejes bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 20, 11:26)
dekui dekui ale kad matyt i pabaiga jau paranoja galvoje dedas, kazkaip senesni prisiminimai skaudesni tai matyt lauk lenda, na tiketina kad personalas patobulejes bus ax.gif

linkiu, ka po sio CZ prsiminimai liktu patys silciausi ir brangiausi 4u.gif Tikrai tikrai nebus taip, kaip pries 6 m doh.gif Atsipalaiduok ir megaukis nestuke.gif
Manau, labai svarbu nusiteikimas. Suprantama, kad pirmom parom sunku, bet tikrai nera nepakeliama, nelieki be pagalbos ir pan. As taip pat buvau be vyro, nes jis namie su vyresniu liko. Tik diena ateidavo porai val, dar mociutes uzsukdavo. Pati tvarkiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 19, 20:35)
man iskilo klausimelis jeigu epiduras kainuoja 250 Lt. ar reikia dar papildomai anesteziologui duoti koki 50 Lt. blush2.gif

as irgi anesteziologei nieko daugiau nedaviau, bet tikrai labai priziurejo visa gimdyma buvo salia, ir net po gimdymo dar 2 dienas vaiksciojo ir vis klausinejo ar viskas gerai smile.gif juk uz tai ir moki tuos 250lt
tikrai nieko nebutu buve kitaip jei dar buciau kiek davus
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2009 07 20, 13:23)
linkiu, ka po sio CZ prsiminimai liktu patys silciausi ir brangiausi  4u.gif Tikrai tikrai nebus taip, kaip pries 6 m doh.gif  Atsipalaiduok ir megaukis  nestuke.gif
Manau, labai svarbu nusiteikimas. Suprantama, kad pirmom parom sunku, bet tikrai nera nepakeliama, nelieki be pagalbos ir pan. As taip pat buvau be vyro, nes jis namie su vyresniu liko. Tik diena ateidavo porai val, dar mociutes uzsukdavo. Pati tvarkiausi  mirksiukas.gif

dekui uz gerus ir teigiamus palinkejimus, labai noriu tureti palatos kompaione nes manau tada mamikes viena kitai kiek pavyksta padeda:)
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 20, 14:18)
dekui uz gerus ir teigiamus palinkejimus, labai noriu tureti palatos kompaione nes manau tada mamikes viena kitai kiek pavyksta padeda:)

tai jau kai perkelines is intensyvios prieziuros palatos i normalias, tai tu uzsimink kad noretum palatos kompanjones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 07 20, 18:43)
tai jau kai perkelines is intensyvios prieziuros palatos i normalias, tai tu uzsimink kad noretum palatos kompanjones  mirksiukas.gif

jei sugebesiu kalbetiir prasyti lotuliukas.gif bet kiek paskaitau tai sakes kiek gimdanciu atseit klinikose skirta priimti 60 taciau siuo metu yra 90 gimdyviu, bet gal kitos mamytes ir perdeda nzn tik ka perskaiciau g.gif
Atsakyti
Vakar buvom Mažylyje apsiuostinėt ax.gif tai buvo užimtos tik mokamos palatos ir viena nemokama, o šiaip labai ramu thumbup.gif mokamų palatų nepamatėm, bet ir visos kitos atrodė itin jaukiai thumbup.gif kas dėl daiktų, tai vis dar savo mažiukui reik turėt kepurytę, kojinytes ir pampersiukus, o sau higienos priemones, siūlė tinklines kelnaites turėt, ir chalatą savo jei norisi, o šiaip rūbus duoda ax.gif
su daktaru tartis, nesitariau, bet aš lankausi pas vieną iš Mažylio daktarų kitur ir jeigu ką, galiu jam bet kada skambint ax.gif
nežinau, ką dar paminėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2009 07 20, 23:30)
Vakar buvom Mažylyje apsiuostinėt  ax.gif  tai buvo užimtos tik mokamos palatos ir viena nemokama, o šiaip labai ramu  thumbup.gif mokamų palatų nepamatėm, bet ir visos kitos atrodė itin jaukiai  thumbup.gif kas dėl daiktų, tai vis dar savo mažiukui reik turėt kepurytę, kojinytes ir pampersiukus, o sau higienos priemones, siūlė tinklines kelnaites turėt, ir chalatą savo jei norisi, o šiaip rūbus duoda  ax.gif
su daktaru tartis, nesitariau, bet aš lankausi pas vieną iš Mažylio daktarų kitur ir jeigu ką, galiu jam bet kada skambint  ax.gif
nežinau, ką dar paminėt  g.gif

o del dirzo po operacijos neklausei kaip jie ziuri i tai g.gif beje anksciau lyg nieko apie chalatus neminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 21, 08:09)
beje anksciau lyg nieko apie chalatus neminejo g.gif

Chalatus duoda.Nebent kažkam nepatinka jų stovis, tada galima savo vežtis. Ir kepurytę mažiukui duoda. smile.gif
Atsakyti
o as si ketvirtadieni vaziuoju tartis jau del tikslios CP datos...bet is tiesu gal kaip kokia gydytoja pataria del daikteliu bet as manau kad dauguma yra mineje jog viska duoda g.gif
dar prie to pacio sakykit jeigu as lankiausi savo miesto poliklinikoj pas gine kazin ar man reikia tyrimus papildomus atsivezti is savo gines na turiu galvoje:nesciosios kortele nors ten ne viskas diena i diena uzpildyta, nes mano gine atostogauja; kraujo tyrimus;kardiograma;siuntima g.gif ar uztenka tik nesciosios korteles ir jie mato kas ir kaip; beje man dar pripazine nesciuju nerima bet niekur tai neirase tai ar man Mazylio daktarytei ta akcentuoti ar kaip..neturiu supratimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 21 liepos 2009 - 09:33
QUOTE(georgiana @ 2009 07 21, 09:28)
o as si ketvirtadieni vaziuoju tartis jau del tikslios CP datos...bet is tiesu gal kaip kokia gydytoja pataria del daikteliu bet as manau kad dauguma yra mineje jog viska duoda  g.gif
dar prie to pacio sakykit jeigu as lankiausi savo miesto poliklinikoj pas gine kazin ar man reikia tyrimus papildomus atsivezti is savo gines na turiu galvoje:nesciosios kortele nors ten ne viskas diena i diena uzpildyta, nes mano gine atostogauja; kraujo tyrimus;kardiograma;siuntima g.gif ar uztenka tik nesciosios korteles ir jie mato kas ir kaip; beje man dar pripazine nesciuju nerima bet niekur tai neirase tai ar man Mazylio daktarytei ta akcentuoti ar kaip..neturiu supratimo g.gif

manau kad pasisakyik,bus ramiau tau paciai mirksiukas.gif su kuo tarsies del CP?
Atsakyti