Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Carevna @ 2009 07 14, 11:53)
tai va pirmą kart taip ir mokėjau į kišeniuką o dabar dar ir į kasą teko susimokėt kažkokia nauja tvarka nuo liepos 1 atseit  g.gif

tai, kad cia ne nuo liepos tokia tvarka, o jau nuo kovo... as gimdziau birzelio 9 d irgi jau mokejau i kasa... tarp kitko irgi pas Riauka, man tai irgi buvo viskas gerai, nors ir visokiu cia atsiliepimu prisikaiciau, cia kaip kam matyt...kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 14 liepos 2009 - 14:04
Gal kas buvote mokamuose Mažylio kursuose, kokia kaina? Bijau nuėjus grynų pinigų pritrūkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 07 15, 10:00)
Gal kas buvote mokamuose Mažylio kursuose, kokia kaina? Bijau nuėjus grynų pinigų pritrūkti ax.gif

nuo liepos 15 atrodo po 25lt trec ir ketv paskaitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 07 15, 11:17)
nuo liepos 15 atrodo po 25lt trec ir ketv paskaitos mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
As irgi jau po gimdymo Mazyly thumbup.gif
Tariausi su Jackoniene.. iki mano gimdymo ji 3 sav atostogavo, bet sake kad ir nakti skambint ir atvaziuos thumbup.gif Per tas 3 sav ji 3kart buvo del manes atvykus apziuret thumbup.gif
Turejo but naturalus gimdymas su skatinimu, nes pernesiojau, bet kadangi veikla nevyko, buvo ekstrinis CP.. Gydytojai tik daviau kisenen, apie jokia kasa ji nekalbejo thumbup.gif Prieziura superine, visalaik beveik prabuvo per gimdyma kartu, ateidavo kasdien po gimdymo, sake galiu skambint dabar bet kada su visais klausimais thumbup.gif
Ji moteriske tiesmuka, bet man labai patiko, tikra profesionale savo darbo wub.gif
O siaip daugiau niekam nedavem, bet ir naujagimiu prieziura, ir keitimas palu, naktiniu, zindymo patarimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 07 14, 15:03)
tai, kad cia ne nuo liepos tokia tvarka, o jau nuo kovo... as gimdziau birzelio 9 d irgi jau mokejau i kasa... tarp kitko irgi pas Riauka, man tai irgi buvo viskas gerai, nors ir visokiu cia atsiliepimu prisikaiciau, cia kaip kam matyt...kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Nu matai kaip g.gif sakau kad negarantuotas ar tik ne šitoj temoj ir buvau radus kad nuo pirmo liepos, o ten kur priėmime tas raštas kabo nei datos nei sumų nedamačiau vėpsojau vėpsojau bet akušerė dar vis ko užklausdavo ir likau neapsižiūrėjus biggrin.gif biggrin.gif

Ernestuke sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 15 liepos 2009 - 17:04
sveikos,
ruosiuosi ir as i mazyli uzsirasyti, bet ten tiek tu gydytoju, kad nezianu net kuria pasirinkti....
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2009 07 15, 16:04)
As irgi jau po gimdymo Mazyly thumbup.gif
Tariausi su Jackoniene.. iki mano gimdymo ji 3 sav atostogavo, bet sake kad ir nakti skambint ir atvaziuos thumbup.gif Per tas 3 sav ji 3kart buvo del manes atvykus apziuret thumbup.gif
Turejo but naturalus gimdymas su skatinimu, nes pernesiojau, bet kadangi veikla nevyko, buvo ekstrinis CP.. Gydytojai tik daviau kisenen, apie jokia kasa ji nekalbejo thumbup.gif Prieziura superine, visalaik beveik prabuvo per gimdyma kartu, ateidavo kasdien po gimdymo, sake galiu skambint dabar bet kada su visais klausimais thumbup.gif
Ji moteriske tiesmuka, bet man labai patiko, tikra profesionale savo darbo wub.gif
O siaip daugiau niekam nedavem, bet ir naujagimiu prieziura, ir keitimas palu, naktiniu, zindymo patarimai thumbup.gif

kaip jautiesi po CP aprasyk kaip viskas vyko mazylyje pasiruosimas ir panasios smulkmeneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 15, 19:52)
kaip jautiesi po CP aprasyk kaip viskas vyko mazylyje pasiruosimas ir panasios smulkmeneles ax.gif

neslepsiu- pirma para buvo be galo sunki doh.gif aciu mano vyrui, kuris visas 5paras po CP prabuvo ligoninej, ir dare viska, as tik papuka daviau wub.gif o jau nuo 3ios paros po CP net nuskausminimu nereikejo thumbup.gif dabar jau isvis super jauciuos, net nesijaucia pjuvis thumbup.gif
pasiruosimas buvo ekstrinis, buvau po depiliacijos tai neskuto rolleyes.gif klizmos irgi nedare nes visa diena buvau nevalgius schmoll.gif o siaip tai ka- epiduro doze padidino ir ant greicio viskas vyko.. 19.07 pradejo operacija, 19.11 jau fiksuotas leliaus gimimas wub.gif 19.55 jau susiuta perveze i reanimacija, 12 val praleidau ten, o leliukas kudikiu skyriuj mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi neseniai grįžę iš Mažylio gimdymo namų. Su niekuo nesitariau, bet kadangi jau pernešiojau, tai gydytoja mane guldėsi per savo budėjimą. Pats gimdymas praėjo labai sklandžiai ir greitai. Priežiūra tiek gimdymo metu, tiek po jo buvo super. thumbup.gif Kadangi viskas buvo gerai, po 2 parų mus paleido namo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2009 07 16, 12:32)
neslepsiu- pirma para buvo be galo sunki  doh.gif aciu mano vyrui, kuris visas 5paras po CP prabuvo ligoninej, ir dare viska, as tik papuka daviau  wub.gif o jau nuo 3ios paros po CP net nuskausminimu nereikejo  thumbup.gif dabar jau isvis super jauciuos, net nesijaucia pjuvis  thumbup.gif
pasiruosimas buvo ekstrinis, buvau po depiliacijos tai neskuto  rolleyes.gif klizmos irgi nedare nes visa diena buvau nevalgius  schmoll.gif o siaip tai ka- epiduro doze padidino ir ant greicio viskas vyko.. 19.07 pradejo operacija, 19.11 jau fiksuotas leliaus gimimas  wub.gif 19.55 jau susiuta perveze i reanimacija, 12 val praleidau ten, o leliukas kudikiu skyriuj  mirksiukas.gif

o tie nuskausminamieji padeda ar apramina skausma kiek, o tu po CP viena gulejei palatoj ar su kompanione g.gif
o kuom sunki pirma para ar kad skausminga buvo ar pykino ar kaip g.gif
Atsakyti
Na, pareiksiu ir as savo nuomone.
Esu labai patenkinta Mazylio gimdymo namais. Nebuvo net dvejoniu kur, ten gimiau as, mano vyras, brolio mergyte.
Na, man tai viskas ten patiko, nezinau, gal nuo zmoniu priklauso ir nuo pacio gimdymo, jei kaprizingas zmogus ar komplikuotas gimdymas - tai jam ir aukso rumai neitiktu schmoll.gif
Patiko man ir paskaiteles nestukems, nors as lankiausi kitam seimos sveikatos centre, bet kursus lankiau Mazylyje, nes ruosiausi cia gimdyti. Labai patiko vedanti gydytoja Vida - labai nuosirdi.
Su niekuo nesitariau, nes gydytoja, su kuria norejau tartis buvo labai uzimta, o ir pati nepatare metyt pinigu, nes nestumas labai puikus, geriau tuos pinigiukus skirti vaikiukui. Tai ir neskambinau kai velyku vakara pajutau keistus skausmelius.
Viskas ivyko taip greit - net gydytojos pavardes tiksliai nepameu - Kapūstienė lygtais, o akuseres visiskai nezinau pavardes - bet abi jos labai superines. Pagimdziau greitai ir lengvai, be plysymu, nes klausiau kiekvieno akuseres zodziu, kada stumt, kada kvepuot thumbup.gif
Gydytoja labai gera, svelni, demesinga, nors ir niekas su ja nesitare, bet vyras aiksu, su visomis atsiskaite - kaip ri padeka, negaila tuo metu nieko buvo uz ta maza sveika Šv. Velyku stebukla wub.gif
O ir prieziura po gimdymo superine man buvo, visi malonus, viska paaiskina, reikia tik nebijot klaust tongue.gif
Na, nezinau, man ispudziai labai geri palike, dar ir dabar kai vaziuoju pro siuos gimdymo namus, paizuriu i savo palatos langu - matau geles ant palanges ir taip sirdi suspaudzia, jau ten guli aliminga mama su savo mazuleliu, o visai neseniai ir as buvau tokia laiminga isvydusi musu meiles stebukla wub.gif
AK, TAI BUVO NEPAKARTOJAMA!!!!!!!!!!!
O va, guli dabar kleckas, kojytem rankytem ,maskatuoja, snekina.
Nesvarbu kur gimdysit, savrbu tiketi, kad viskas bus gerai, laukti vaikelio ir gimdymo metu galvoti ne apie tai kaip skauda, o tai, kad jau greit pamatysit savo stebukleli maza wub.gif
Nezinau, man dar gimdymui labai padejo paskaiteles Mazylyje, taip nuteike gerai, kad thumbup.gif thumbup.gif Aciu Vidutei
Atsakyti