Priežiūros beveik nėra
, kas vakarą išplauni pieno talpą ir vsio. Aišku, viskas priklauso nuo modelio (nuo kainos, už kiek perki, tiek ir gauni). Jeigu yra automatinis išsivalymas, tai kas kartą aparatą įjungiant nei išjungiant jis pats išsivalo, niekur kišti nagų nereikia
Taip pat naudojame MŪ pieną 3,5 riebumo, geriausia puta gaunasi. Mėginome Baltą pieną irgi 3,5 riebumo ir beveik bebuvo putos, net pamaniau, kad sugedo kažkas
, o pasirodo, kad nuo pieno priklauso kokia puta bus.
Papildyta:
O kokių pabarstukų gaminatės cappucino kavai pabarstyti ant viršaus? Bandžiau juodo šokolado peiliu padrožti, tai "susprogdino" visas pieno putas, pačios drožlės ant dugno nusėdo, žodžiu, nieko gero nesigavo
O norėtųsi kažko pasibarstyti ant viršaus, bet natūralaus, ne chemijos kokios.
Aš visada barstau cinamonu arba prieskonių mišiniu moliūgų arba obuolių pyragui. Tipo cinamonas nuima kavos "vrednumą".
Kavinėse dar būna saldžios kakavos (milteliais, o ne granulėmis), irgi skanu pabarstyti. Na, net nežinau. Ko gero, tinka viskas, kas miltelių pavidalu, nes kaip matot stambesni skanėstai tiesiog nuskęsta