Pasidaryt gerą putą galima labai paprastai. Pieną šildant ant viryklės plakti mikseriu ar šluotele, tik neužvirti. viskas
Man skaniausia kur kavinėse tie aparatai daro
Gaila, kad tie aparatai tokie brangūs namie tokio norėčiau
O šiaip ką padarysi namie tenka gerti iš pakelių La Fiesta ne tas skonis, bet irgi skanu ypač dar įdėjus grietinėlės ir papildomai cukraus
kaip gerai, kad yra SM užsimaniau kavos su puta ir dabar paskaičius kaip daryt eisiu bandyt. Turiu plaktuvą, kažkada buvo pridėtas prie kavos.
Papildyta:
Deja, namie nėra pieno.....
Papildyta:
Deja, namie nėra pieno.....
Na šįryt mirtinai užsimaniau cappuccino, tai padariau taip. Kavą užpyliau į virduliuką (nors geriau espresso virduliuku ją išsivirti), tada y indą kuriame paprastai kaičiu pieną įpyliau pieno. Kaitinau ant mažos ugnies, kai buvo karštas pradėjau plakt. Išeina kažkur pusė putų pusė pieno
Pieną iš lėto pili į puodelį, o putą sudedi ant viršaus
Šiek tiek cinamono, vulia - galima gerti.
Pastabos: pieno reikia daugiau nei paprastai balinant kavą - mano rytinė klaida ta ir buvo, tai puta mažuliukė išėjo, bet jau kapučinas. Reiks vėl pabandyt
Pastabos: pieno reikia daugiau nei paprastai balinant kavą - mano rytinė klaida ta ir buvo, tai puta mažuliukė išėjo, bet jau kapučinas. Reiks vėl pabandyt
pati skaniausia man Nescafe capucino,pakeliuose.gaila tik Lietuvoje tokios dar matyti
neteko
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 12, 09:37)
Na šįryt mirtinai užsimaniau cappuccino, tai padariau taip. Kavą užpyliau į virduliuką (nors geriau espresso virduliuku ją išsivirti), tada y indą kuriame paprastai kaičiu pieną įpyliau pieno. Kaitinau ant mažos ugnies, kai buvo karštas pradėjau plakt. Išeina kažkur pusė putų pusė pieno
Pieną iš lėto pili į puodelį, o putą sudedi ant viršaus
Šiek tiek cinamono, vulia - galima gerti.
Pastabos: pieno reikia daugiau nei paprastai balinant kavą - mano rytinė klaida ta ir buvo, tai puta mažuliukė išėjo, bet jau kapučinas. Reiks vėl pabandyt
Pastabos: pieno reikia daugiau nei paprastai balinant kavą - mano rytinė klaida ta ir buvo, tai puta mažuliukė išėjo, bet jau kapučinas. Reiks vėl pabandyt
Einu pabandyt
Labi mėgstu cappuccino kavą ir kartais pati ją gaminu
as turiu namie ekspreso kavos aparata, ta kur su garais . tai kartais pasigaminu kapucino ar latte kavyte. tik va nevisada gaunasi ta tokia diiidele puta. zinau kad reikia naudoti marge arba mu pieta, ta riebesni. bet kad buna netgi taip kad vienas puodelis super gaunasi o kitas s.... . na bet gal cia praktikos truksta
sakykit kas su garais plakat pienuka, reikia ta galiuka ikisti i pieta ar virs pieno laikant sildyt? tikiuosi supratot ka turejau omeny
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 12 10, 00:30)
Mama mano turi ta branguji aparata,apir 3tukst mokejo.Na taip,plaka liuks,kava labai skani.O as gavau gimtadieniui pigesni cappucino kavos aparata.De longhi firma,maciau elektromark apie 5simtus kainuoja.Ir ka jus manot?Man nesiskiria kava niekuom
Puta didziausia,kava skaniausia,uztarkuoju sokolado ir megaujuos 
Ar pasiteisino namie tas aparatas? Ar sudėtinga jo priežiūra? Vat į tuos de longhi ir aš dairiausi....
Papildyta:
QUOTE(makalaika @ 2008 10 27, 18:36)
as turiu namie ekspreso kavos aparata, ta kur su garais . tai kartais pasigaminu kapucino ar latte kavyte. tik va nevisada gaunasi ta tokia diiidele puta. zinau kad reikia naudoti marge arba mu pieta, ta riebesni. bet kad buna netgi taip kad vienas puodelis super gaunasi o kitas s.... . na bet gal cia praktikos truksta
sakykit kas su garais plakat pienuka, reikia ta galiuka ikisti i pieta ar virs pieno laikant sildyt? tikiuosi supratot ka turejau omeny 
O kodėl reikia būtent margės pieną ar mū?
As prisimenu kazkada univero laikais dirbau kavineje....ir mes irgi tik Mu piena naudodavom
Su kitu tiesiog neiseidavo padaryti tokiu putu ,kad nuo saukstelio nenukristu
makalaika as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti...
Kazkaip butent tais garais "suplakti"....
makalaika as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti...
QUOTE(vignola @ 2008 10 31, 01:12)
As prisimenu kazkada univero laikais dirbau kavineje....ir mes irgi tik Mu piena naudodavom
Su kitu tiesiog neiseidavo padaryti tokiu putu ,kad nuo saukstelio nenukristu
makalaika as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti...
Kazkaip butent tais garais "suplakti"....
makalaika as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti...
O kokio riebumo mū pienas tinkamiausias?










