Įkraunama...
Įkraunama...

Kapučino kava

QUOTE(Jucy @ 2008 11 02, 00:03)
O kokio riebumo mū pienas tinkamiausias?  blush2.gif

Raudonoje pakuoteje,atrodo naturalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 11 02, 13:40)
Raudonoje pakuoteje,atrodo naturalus smile.gif

Ot velnias, aš vakar žalioj nusipirkau, 2,5 riebumo doh.gif Bandysiu, gal ir su šituo pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 10 31, 01:12)
As prisimenu kazkada univero laikais dirbau kavineje....ir mes irgi tik Mu piena naudodavom smile.gif Su kitu tiesiog neiseidavo padaryti tokiu putu ,kad nuo saukstelio nenukristu rolleyes.gif
makalaika      as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti... smile.gif Kazkaip butent tais garais "suplakti"....

aciu uz atsakyma mirksiukas.gif eisiu i parduotuve raudono mu pirkti, nors ir su zaliu kazkiek issiplaka ax.gif
Atsakyti
vajai kaip "Dievinu" kapucino verysad.gif ypac riesutu skonio...arba romo...bet ten tiek kaloriju plaukioja...tad atsisakiau verysad.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 10 31, 00:12)

makalaika      as kiek prisimenu reikejo pasistengti taip,kad neikisti to galiuko i piena,ber ir nelabai aukstai laikyti... smile.gif Kazkaip butent tais garais "suplakti"....

ax.gif Nemanau,kad neįkišus galiuko į pienuką-gali susiplakti ... mirksiukas.gif Plaku tokį pieną,kokį turiu.O kokio standumo puta gausis-jeigu laiku sustosi plakti-gerai,bet pora sekundžių per ilgai paplaksi ir gausis šnipštas. schmoll.gif
Atsakyti
as kadangi kavos nemegeja, tai man tos is pakeliu super - nestipru, saldu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 14:11)
Ar pasiteisino namie tas aparatas? Ar sudėtinga jo priežiūra? Vat į tuos de longhi ir aš dairiausi....  g.gif
Papildyta:
O kodėl reikia būtent margės pieną ar mū?  g.gif

Priežiūros beveik nėra tongue.gif , kas vakarą išplauni pieno talpą ir vsio. Aišku, viskas priklauso nuo modelio (nuo kainos, už kiek perki, tiek ir gauni). Jeigu yra automatinis išsivalymas, tai kas kartą aparatą įjungiant nei išjungiant jis pats išsivalo, niekur kišti nagų nereikia bigsmile.gif

Taip pat naudojame MŪ pieną 3,5 riebumo, geriausia puta gaunasi. Mėginome Baltą pieną irgi 3,5 riebumo ir beveik bebuvo putos, net pamaniau, kad sugedo kažkas lotuliukas.gif , o pasirodo, kad nuo pieno priklauso kokia puta bus.
Papildyta:
O kokių pabarstukų gaminatės cappucino kavai pabarstyti ant viršaus? Bandžiau juodo šokolado peiliu padrožti, tai "susprogdino" visas pieno putas, pačios drožlės ant dugno nusėdo, žodžiu, nieko gero nesigavo verysad.gif O norėtųsi kažko pasibarstyti ant viršaus, bet natūralaus, ne chemijos kokios.
Atsakyti
na man bet koks pienas puikiai susiplaka biggrin.gif , kad ir db gurksnoju kapucino is 0,3 % pieno, plaku paprstai, ant virykles nedideliame puode uzkaiciu piena, ir su sluotele plaku kol gerai ikaista pienas, bet neuzverda. Man taip susiplaka, kad pieno praktiskai nesimato per putas, o kai pradedu pilti i puodeli tai su sauksteliu i gala turiu putas jau stumti. Nuo saukstelio apvertus putos nekrenta ax.gif .. va tokia mano kapucino darymo eiga , nekarto dar nenusivyliau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Seniau dažnokai gerdavau kapucino dabar nebelabai , bet jei darausi , tai paprasčiausiai pašildau pieną , išplaku jį su specialiu plakikliu ir pilu ant jau užplikytos , tirpios kavos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip naturalus pasildytas ir suplaktas pienas ant susintetintos tirpios kavos gaunasi labai keistas derinys. Todel as asmeniskai pries 3 menesiu atradau idomesni varianta, kuri man pasiule brolis, kai netiketai pas ji apsilankiau.
O variantas labai idomus, naturali kava, supakuota i popierini maiseli-filtra, kuris imetamas i kapsulini kavos aparata. aparatukas padaro NATURALIA kava per mazdaug 25 sekundes ir tuomet kol daroma kava, ipilu pieno i pieno plakikli, jis ji pasildo mazdaug iki 70 laipsniu ir suplaka. tuomet jau kai kava buna paruosta, uzpilu ant virsaus pieno su puta ir VUALIA, naturali kava su naturalia pieno puta tik per 1 minute laiko, dar ant virsaus pasibarstau cinamono arba sokolado ir megaujuosi tokio skonio kava, kad apie ja jums sunku papasakoti, reikia jums jos tiesiog paragauti.

Nors ir naktis, bet jauciu eisiu pasigaminsiu naktines kapucino...
galiu megautis kava ir nakti, nes turiu viena kavos rusi, kurioje nera kofeino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maloni_kava @ 2011 07 05, 23:39)
Kazkaip naturalus pasildytas ir suplaktas pienas ant susintetintos tirpios kavos gaunasi labai keistas derinys. Todel as asmeniskai pries 3 menesiu atradau idomesni varianta, kuri man pasiule brolis, kai netiketai pas ji apsilankiau.
O variantas labai idomus, naturali kava, supakuota i popierini maiseli-filtra, kuris imetamas i kapsulini kavos aparata. aparatukas padaro NATURALIA kava per mazdaug 25 sekundes ir tuomet kol daroma kava, ipilu pieno i pieno plakikli, jis ji pasildo mazdaug iki 70 laipsniu ir suplaka. tuomet jau kai kava buna paruosta, uzpilu ant virsaus pieno su puta ir VUALIA, naturali kava su naturalia pieno puta tik per 1 minute laiko, dar ant virsaus pasibarstau cinamono arba sokolado ir megaujuosi tokio skonio kava, kad apie ja jums sunku papasakoti, reikia jums jos tiesiog paragauti.

Nors ir naktis, bet jauciu eisiu pasigaminsiu naktines kapucino...
galiu megautis kava ir nakti, nes turiu viena kavos rusi, kurioje nera kofeino smile.gif

O tai gal išduosit paslapti kas per aparatas ir kas per technologija? Ar brangus? Ar patenkinti?
Atsakyti