QUOTE(Dusetelle @ 2011 07 20, 11:05)
Mano visa seima apsidraudus Ergo draudime.Dukra nuo 3m apdraudziau lietuvos draudime.Bet viso ji turi du kaupiamuosius draudimus is Ergo stipendini ir Lietuvos.Na ir atsitiko mums trauma ir reikejo keturiu siuliu.Pranesiau draudimam.Is lietuvos draudimo nieko negavom,nes pagal ju salygas reiktu 10cm rando,kad ismoket ,o is Ergo gavom 170lt.Paaiskino,kad jie skaiciuoja nuo triju siuliu.
Ir taip teko draugam susidurt su visokiais atvejais,tai su Ergo draudimu nepalyginsi,o Lietuvos draudimas,kaip ir Lietuvoj...
Dabar esu susidurus vel su nelaimingu atsitikimu.Kastine gili zaizda nuo suns.Kaip chirurgas aiskino,kad kastinem zaizdom deda tik viena siule.Ar teko kam susidurti su siuo atveju isieskant kompensacijos?
gal dar ir nuo konkrečių draudimo sąlygų priklauso.. Ldraudimas be jokių spyriojimųsi išmokėjo man lūžus pirštui, vaikui prasikirtus kaktą (2 cm siūlė..)
O prieš Ergo kaip tik esu nusistačiusi dėl jų agresyvios politikos. Yra viena agentė, kuri prisikabinus kaip varnalėša skambinėja pas pusę metų, nos esu aiškiai pasakiusi, kad niekur iš Ldr nepereisiu