QUOTE(viti @ 2011 07 25, 15:04)
gal dar ir nuo konkrečių draudimo sąlygų priklauso.. Ldraudimas be jokių spyriojimųsi išmokėjo man lūžus pirštui, vaikui prasikirtus kaktą (2 cm siūlė..)
O prieš Ergo kaip tik esu nusistačiusi dėl jų agresyvios politikos. Yra viena agentė, kuri prisikabinus kaip varnalėša skambinėja pas pusę metų, nos esu aiškiai pasakiusi, kad niekur iš Ldr nepereisiu
O prieš Ergo kaip tik esu nusistačiusi dėl jų agresyvios politikos. Yra viena agentė, kuri prisikabinus kaip varnalėša skambinėja pas pusę metų, nos esu aiškiai pasakiusi, kad niekur iš Ldr nepereisiu

Jusu atveju,vaikui turejo but iki 7metu amziaus,nes tada jie atsizvelgia kazkaip kitaip[.Kai dukra buvo maza,as uz 4 siules irgi buvau gavusi.O dabar paaiskino,kad nuo 7m.atsizvelgia kaip i suaugusiji.
Pas mus atvaziuoja kaiminystej poilsiauti Ergo administratoriai,bet jie nera tokie ikyrus kaip jus pasakojat

Turiu geros drauges liudna atveji.tai atsitiko pernai

Buvo apdraudusi savo vaikus Lt.draudime ir berniukui atsitikiko nelaimingas atvejis.Traumos metu prarado vienos akies regejima.Na,ir po visko sulauke laiskelio,kad pagal bla bla bla toki ivyki,tokiu nr ,pervesti ismokos pinigeliai... desimteriopai mazesni

Na ir uzteko stebuklingo sakinio:"Ka jus cia isdarinejate?Mums viskas cia neaisku,mes kreipsimes i Draudimu prieziuros tarnyba." .Viskas,baigesi pokalbis.Nepraejo 10min,pats virsininkas paskambina draugei,nors visa laika buvo nepasiekiamas,ir pradejo graziuoju tartis.Na ir ka,likusieji pinigeliai greitai persivede be jokio papildomo popierizmo.
Aisku,galejo neispejus kreiptis i Draudimu prieziuros tarnyba,nes visi ju kaip maras bijo.Zinoma,nutrauke draudimus,prarado kazkiek sukauptu pinigeliu,bet dabar ji perejusi i Ergo.
Tiesa,dar po kiek laiko pakraupau.Draudziuosi savo transporta Lt draudime pas gera pazystama.Ir ji buvo raj.susirinkime.Aisku gryzusi is ten galejo patyleti,bet jau neistvere ir pasisake .Tame susirinkime visiem pranese,kad su tokia ir tokia(pasake varda ir pavarde mano drauges),geriau neturekit jokiu reikalu,nes ji per gerai zino istatymus.

Kaip sakant nera niekur rojaus