Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas

QUOTE(Noya @ 2013 04 22, 20:16)
Kiek teko pasidomet ju salygom ,pasirode isties lankstus variantas  4u.gif
Gal dar yra kokiu geru bendroviu i kurias verta demesi atkreipt?

Aviva nedomina, per daug neigiamu atsiliepimu pasiskaiciau  rolleyes.gif

4u.gif Mandatum Life, siulyciau, nes skiriasi nuokitu kompaniju tuo,kad yra tik gyvybes draudimo kompanija, beto ir mokesciai visai kitokie:) jei ka, i AZ, pati ten sudarius sutarti ir labai patenkinta.Jei norit smulkiau, i AZ.Labai tuo domiuosi, zinau visas kompanijas,patarciau ,isaiskinciau tai kas nelabai aisku kartais paprastam zmogui, kuris finansuose nelabai:)
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(innge @ 2013 05 16, 13:27)
4u.gif Mandatum Life, siulyciau, nes skiriasi nuokitu kompaniju tuo,kad yra tik gyvybes draudimo kompanija, beto ir mokesciai visai kitokie:) jei ka, i AZ, pati ten sudarius sutarti ir labai patenkinta.Jei norit smulkiau, i AZ.Labai tuo domiuosi, zinau visas kompanijas,patarciau ,isaiskinciau tai kas nelabai aisku kartais paprastam zmogui, kuris finansuose nelabai:)
biggrin.gif

prasau mane patikslinti, jei klystu, taciau Mandatum Life labiau tinka tiems, kas labiau orientuoti i apsaugas. ten geri ismokejimai, taciau ir kaina tu apsaugu pakankamai nemenka, todel kaupimui lieka lyginant su kitais draudimais maziau... labai daug toms apsaugoms isiena.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(daineko9 @ 2013 05 09, 23:24)
Malonu girdėti gerų atsiliepimų apie Compensa kompaniją. Geriausia visada nueiti pas konsultantą pirmai konsultacijai, viską sužinoti, paskaičiuoti ir grįžus namo apgalvoti. Dauguma žmonių renkasi skirtingus variantus, nėra kažkokių standartų. Vieni nori garantuotų palūkanų, kitiems norisi uždirbti daugiau prisiimant patiems riziką. Draudimas su kaupimu yra lankstus produktas ir variantų daugybės. Jeigu kam įdomu ir aktualu, galim šia tema pabendrauti susitikę arba tiesiog rašykit asmeniškai čia arba el. paštu daineko3@yahoo.de. Dirbu Klaipėdoje. smile.gif
Papildyta:

O man asmeniskai Compensa nepatiko. Jokio lankstumo nepastebejau. Teko surinkti susni dokumentu, medicininiu pazymu, uzpildziau dar daugiau anketu ir doh.gif nieko. Dar nepatiko, kad surinktu pazymu nieks atgal negrazino.
Atsakyti
ir mes compensos nepasirinkom. Neįtikino jų skaičiavimo lentelės (pateikė tik optimistinį variantą), anketų taipogi negražino - niekaip nesuprantu kam jos jiems, jei nesi klientas, o mūsų duomenų ten nemažai, lankstumo nemačiau, nepatiko įtikinėjimas, kad mums reikia draustis ir geriausia, kad pas juos, ir dar po visko nepatiko skambinėjimas kas mėnesį paklausti ar neapsigalvojom doh.gif Kai pasakėm, kad pasirinkom kitus - neslėpė nepasitenkinimo ir dar kritikavo pasirinktus jų konkurentus. Sakytume, kad konsultanto darbo įgūdžių trūkumas, bet taip darė regiono vadovas, taip kad suabejojau šia kompanija...
Atsakyti
QUOTE(zabukas @ 2013 05 21, 12:08)
ir mes compensos nepasirinkom. Neįtikino jų skaičiavimo  lentelės (pateikė tik optimistinį variantą), anketų taipogi negražino - niekaip nesuprantu kam jos jiems, jei nesi klientas, o mūsų duomenų ten nemažai, lankstumo nemačiau, nepatiko įtikinėjimas, kad mums reikia draustis ir geriausia, kad pas juos,  ir dar po visko nepatiko skambinėjimas kas mėnesį paklausti ar neapsigalvojom doh.gif Kai pasakėm, kad pasirinkom kitus - neslėpė nepasitenkinimo ir dar kritikavo pasirinktus jų konkurentus. Sakytume, kad konsultanto darbo įgūdžių trūkumas, bet taip darė regiono vadovas, taip kad suabejojau šia kompanija...

jei ne paslaptis kokia pasirinkot?as pati jau 10 metu esu apsidraudus Avivos investiciniu draudimu,ir tikra BLONDINE,tik pries pora metu isigilinau kuo investicinis draudimas skiriasi nuo kaupiamojo.kai norejau nutraukti sutarti,man pasake,kad turesiu daug sumoket valstybiai uz lengvata.laukiau kol sueis 10m,nes tada man taip sake,kad suejus 10m,nereikes grazinti nieko.Nuejau siemet pas agente,o ji man vel ta pati sako-turesi grazinti valstybiai.bet man jau tas pats.Apsisprendziau galutinai nutraukti ir apsidrausti kaupiamuoju,kad senatvej prie pencijos prisidurti.Turiu pasiulyma is ERGO,tik si karta jau noriu buti rami savo pasirinkimu,kad vel po 10m nereiketu nutraukti
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2013 05 22, 16:10)
jei ne paslaptis kokia pasirinkot?as pati jau 10 metu esu apsidraudus Avivos investiciniu draudimu,ir tikra BLONDINE,tik pries pora metu isigilinau kuo investicinis draudimas skiriasi nuo kaupiamojo.kai norejau nutraukti sutarti,man pasake,kad turesiu daug sumoket valstybiai uz lengvata.laukiau kol sueis 10m,nes tada man taip sake,kad suejus    10m,nereikes grazinti nieko.Nuejau siemet pas agente,o ji man vel ta pati sako-turesi grazinti valstybiai.bet man jau tas pats.Apsisprendziau galutinai nutraukti ir apsidrausti kaupiamuoju,kad senatvej prie pencijos prisidurti.Turiu pasiulyma is ERGO,tik si karta jau noriu buti rami savo pasirinkimu,kad vel po 10m nereiketu nutraukti

Pas mus SEB, bet irgi ne stebuklas, tiesiog tuo metu labiausiai atitiko reikalavimus.
Valstybei lengvatos nereikia gražint, kai kaupimą nutraukia asmuo iki 25 arba nuo 55 metų ax.gif
Atsakyti
[quote=zabukas,2013 05 22, 17:59]
Pas mus SEB, bet irgi ne stebuklas, tiesiog tuo metu labiausiai atitiko reikalavimus.
Valstybei lengvatos nereikia gražint, kai kaupimą nutraukia asmuo iki 25 arba nuo 55 metų ax.gif
[/qu

man 42m,tai as i tra kategorija nepapuolu.Bet viska perskaicius siame forume supratau,kad jeigu mano naudos gavejai yra vaikai,o ju ne vienam nera 26m,tai kaip ir nereikes grzinti valstybei.o mano agente toikio ikyrumo,kad as net bijau jai skambinti.siaip nesu meme,bet kai man akiu nedrasko,tai ir as negaliu draskyti.o ji taip graziuoju suvarto,kad as net jauciu kaltes jausma,kad savo jau dideliu vaiku neapdrauziu,o apie mazaja kai pasaqkiau,kad neapdraudus,tai toki zvilgsni i mane mete,kad galejau net prasmegti,jei silpnesne buciau.bet dabar kai gavau pasiulyma,tai uz kaupiamaji dar ir vaika nuo luziu apdraudzia.tas man ir patiko.kad imoka siek tiek mazesne,bet mes abi apdraqustos esam.
o per tuos 10m man nieko neatsitiko smile.gif .ai,karta buvo plyses desines rankos nukscio raumuo.paskambinau draqudejai,sako reikia,kad butu luzes,.as ir nusiraminau.o kai siemet jai tai prikisau,ji man sako,negali buti,turejo ismoketi,sakau=bet jus pati man taip pasaket...tai va,suprask kaip nori
Atsakyti
[quote=4mamyte,2013 05 22, 21:27]
[quote=zabukas,2013 05 22, 17:59]
[/qu

man 42m,tai as i tra kategorija nepapuolu.Bet viska perskaicius siame forume supratau,kad jeigu mano naudos gavejai yra vaikai,o ju ne vienam nera 26m,tai kaip ir nereikes grzinti valstybei.o mano agente toikio ikyrumo,kad as net bijau jai skambinti.siaip nesu meme,bet kai man akiu nedrasko,tai ir as negaliu draskyti.o ji taip graziuoju suvarto,kad as net jauciu kaltes jausma,kad savo jau dideliu vaiku neapdrauziu,o apie mazaja kai pasaqkiau,kad neapdraudus,tai toki zvilgsni i mane mete,kad galejau net prasmegti,jei silpnesne buciau.bet dabar kai gavau pasiulyma,tai uz kaupiamaji dar ir vaika nuo luziu apdraudzia.tas man ir patiko.kad imoka siek tiek mazesne,bet mes abi apdraqustos esam.
o per tuos 10m man nieko neatsitiko smile.gif .ai,karta buvo plyses desines rankos nukscio raumuo.paskambinau draqudejai,sako reikia,kad butu luzes,.as ir nusiraminau.o kai siemet jai tai prikisau,ji man sako,negali buti,turejo ismoketi,sakau=bet jus pati man taip pasaket...tai va,suprask kaip nori
[/quote]
jei leisit - trumpai isiterpsiu blush2.gif visu pirma noriu paklausti, kodel Jus manote, kad kaupiamasis yra geriau nei investicinis? Man tik siaip idomu, kas nuleme tokia nuomone. Del dvieju zmoniu vienoje sutartyje - taip, tai gerai ir patogu, tik reikia ir ivertinti, kad suauges sutartyje tarsi "atima" dali sukaupiamos sumos, nes pvz. suaugusiajam gyvybes draudimo apsauga yra daug brangesne, nei vaikui.. Na, siaip as pati laikyciausi nuomones, kad jei yra draudziamasi ne tik tam, kad tureti draudima, bet ir su intencija siek tiek pataupyti, geriau suaugusiajam atsiskirti nuo vaiko. Del draudimu ismoku visad patariu visiems - nepasitikekite telefonine nuomone - "nee,baikit, nemokes..". Visada ateikite i draudimo bendrove ir pateikite prasyma ismokai uz trauma - net jei ir nemokes uz trauma, bendrove greiciausiai atsakyma pateiks rastu,tad panasioje situacijoje bent turesite kazkoki irodyma ir konsultantas negales keisti nuomones smile.gif beje, uz plysusi raumeni tikrai turetu buti mokama ismoka..na bet cia nuo bendroviu priklauso. Tiesa, *Zabukas* apibudinta situacija apie konkurentu peikima is viso priverte issizioti - nekompetencija klaiki doh.gif
Atsakyti
as pirma karta susiduriau su kokia tai trauma,paskambinau is kart savo agentei,tai net minciu nebuvo,kad ji man "ne taip patars".dabar jau buciau gudresne.labiausiai papiktino,kads ji dabar pati kitaip sneka,o tada labai uztikrintai pasake,kad tik luziu atveju kompensuotu.bet as nekaltinu,nes pati kalta,kad neisstudijavau traumu saraso,nors ji turiu.tiesiog pasitikejau agente
O pereiti i kaupiamaji mane paskatino tai,kad as matau konkretu skaiciu,kai gausiu pencijini draudima.apie investicijas nesuprantu nieko,ir tikrai nezadu gilintis.man tai neidomu.kiekvienba karta atejus pas agente ji man patarineja kur paskirstyt investicijas,bet cia toks tamsus miskas man...man tikrai gaila tu imoku kur tiek metu mokejau.manau,kad kaupiamasis maziau rizikos ir paprastesnis dalykas paprastiems zmonems

Papildyta:
as tiesiog noriu susikaupti pencijiniam amziui,o jei dar vaikas bus apdraustas i ta suma,tai man dar geriau.gal as naivi,patarkit man
bet investicinio tai tikrai atsisakysiu.jau apsisprendziau.nemegstu rizikuoti,ne man tai
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2013 05 22, 22:17)
as pirma karta susiduriau su kokia tai trauma,paskambinau is kart savo agentei,tai net minciu nebuvo,kad ji man "ne taip patars".dabar jau buciau gudresne.labiausiai papiktino,kads ji dabar pati kitaip sneka,o tada labai uztikrintai pasake,kad tik luziu atveju kompensuotu.bet as nekaltinu,nes pati kalta,kad neisstudijavau traumu saraso,nors ji turiu.tiesiog pasitikejau agente
O pereiti i kaupiamaji mane paskatino tai,kad as matau konkretu skaiciu,kai gausiu pencijini draudima.apie investicijas nesuprantu nieko,ir tikrai nezadu gilintis.man tai neidomu.kiekvienba karta atejus pas agente ji man patarineja kur paskirstyt investicijas,bet cia toks tamsus miskas man...man tikrai gaila tu imoku kur tiek metu mokejau.manau,kad kaupiamasis maziau rizikos ir paprastesnis dalykas paprastiems zmonems

Papildyta:
as tiesiog noriu susikaupti pencijiniam amziui,o jei dar vaikas bus apdraustas i ta suma,tai man dar geriau.gal as naivi,patarkit man
bet investicinio tai tikrai atsisakysiu.jau apsisprendziau.nemegstu rizikuoti,ne man tai

Laba diena,

aš mažai čia rašau, bet paskaitinėju visada smile.gif

Mano nuomone visos draudimo bendrovės yra geros, tik su skirtingomis sąlygomis, visi turim savo nuomones ir vieniems vienos sąlygos patinka, kitiems kitos. Ir viskas priklauso nuo konsultanto, kaip viską paaiškins ar išaiškins. O jei Jums Jūsų konsultantė nepatinka (kaip matau iš Jūsų situacijos dar ir pameluoti moka, ar tiesiog patingėjo įsigilinti į Jūsų situacija) reikia pabandyti ją pasikeisti, jūs turite pasitikėti žmogumi su kuriuo bendraujate ( ypač jau tiek daug metų), būti draugais, o ne priešais.

Duosiu Jums tik vieną patarimą, susitikite su kitais konsultantais iš bendrovių, kur siūlo draudimus su garantuotomis palūkanomis, ir manau tikrai išsirinksite kas Jums labiausiai bus priimtina ir patiks.

Aš pati dirbu konsultante, bet nematau reikalo peikti vienos ar kitos įmonės, tik atstovauju sąvaja. Ir jei man kažkas nepatinka ar pasirodo keista, aš visada pasieškau informacijos tinklapiuose, tada sužinau, kas miegsta viską pagražinti, o kas sąžiningai dirba savo darbą. T.y žiuri kas geriausia klientui, o ne naudos sau. Laikausi nuomonės, jog darydamas gerą kitiems, pačiam atsilygins viskas su kaupu. smile.gif

Sėkmės
Atsakyti
aciu,taip ir padarysiu.isklausysiu keleta draudeju,nepulsiu pas pirma pasitaikiusi
Atsakyti
Visu pirma, atsakymas i pagrindini klausima, pinigelius verta skirti KAUPIAMAJAM draudimui, nes cia Jus gaunate GARANTUOTA suma termino gale. Butina zinoti skirtuma tarp kaupiamojo ir investicinio draudimo, nes pas mus Lietuvoj 80proc. investiciniai draudimai, kur yra tikrai nemazai zmoniu praradusiu dali investuojamu pinigeliu :/ todel raginu tevelius susipazinti su musu siulomomis paslaugomis ir isklausyti pagrindinius dalykus apie draudimus 4u.gif Kviečių tėvelius į individualius susitikimus pokalbiui apie draudimo paslaugas, galimybes ir naudą. Nemokamai. Mielai supažindinsiu Jus su draudimo sritimi ir parodysiu pasiūlymus atitinkančius Jūsų poreikius. Būkit drąsesni domėkitės ir jau šiandien pasirūpinkite savo finansiniu saugumu, bei saugiu kaupimu ateičiai - sau ir juolab vaikams. Turintiems nuosava UAB arba AB turim labai gerų pasiūlymų kaip sumažinti pelno mokęstį ir gauti iš to maximum naudos. Susisiekti galite nurodytu tel., susitarsime dėl susisitikimo. (860803748)
Atsakyti