[quote=4mamyte,2013 05 22, 21:27]
[quote=zabukas,2013 05 22, 17:59]
Pas mus SEB, bet irgi ne stebuklas, tiesiog tuo metu labiausiai atitiko reikalavimus.
Valstybei lengvatos nereikia gražint, kai kaupimą nutraukia asmuo iki 25 arba nuo 55 metų
[/qu
man 42m,tai as i tra kategorija nepapuolu.Bet viska perskaicius siame forume supratau,kad jeigu mano naudos gavejai yra vaikai,o ju ne vienam nera 26m,tai kaip ir nereikes grzinti valstybei.o mano agente toikio ikyrumo,kad as net bijau jai skambinti.siaip nesu meme,bet kai man akiu nedrasko,tai ir as negaliu draskyti.o ji taip graziuoju suvarto,kad as net jauciu kaltes jausma,kad savo jau dideliu vaiku neapdrauziu,o apie mazaja kai pasaqkiau,kad neapdraudus,tai toki zvilgsni i mane mete,kad galejau net prasmegti,jei silpnesne buciau.bet dabar kai gavau pasiulyma,tai uz kaupiamaji dar ir vaika nuo luziu apdraudzia.tas man ir patiko.kad imoka siek tiek mazesne,bet mes abi apdraqustos esam.
o per tuos 10m man nieko neatsitiko

.ai,karta buvo plyses desines rankos nukscio raumuo.paskambinau draqudejai,sako reikia,kad butu luzes,.as ir nusiraminau.o kai siemet jai tai prikisau,ji man sako,negali buti,turejo ismoketi,sakau=bet jus pati man taip pasaket...tai va,suprask kaip nori
[/quote]
jei leisit - trumpai isiterpsiu

visu pirma noriu paklausti, kodel Jus manote, kad kaupiamasis yra geriau nei investicinis? Man tik siaip idomu, kas nuleme tokia nuomone. Del dvieju zmoniu vienoje sutartyje - taip, tai gerai ir patogu, tik reikia ir ivertinti, kad suauges sutartyje tarsi "atima" dali sukaupiamos sumos, nes pvz. suaugusiajam gyvybes draudimo apsauga yra daug brangesne, nei vaikui.. Na, siaip as pati laikyciausi nuomones, kad jei yra draudziamasi ne tik tam, kad tureti draudima, bet ir su intencija siek tiek pataupyti, geriau suaugusiajam atsiskirti nuo vaiko. Del draudimu ismoku visad patariu visiems - nepasitikekite telefonine nuomone - "nee,baikit, nemokes..". Visada ateikite i draudimo bendrove ir pateikite prasyma ismokai uz trauma - net jei ir nemokes uz trauma, bendrove greiciausiai atsakyma pateiks rastu,tad panasioje situacijoje bent turesite kazkoki irodyma ir konsultantas negales keisti nuomones

beje, uz plysusi raumeni tikrai turetu buti mokama ismoka..na bet cia nuo bendroviu priklauso. Tiesa, *Zabukas* apibudinta situacija apie konkurentu peikima is viso priverte issizioti - nekompetencija klaiki