QUOTE(D*L*K @ 2013 04 05, 09:27)
Na susitikti gal ir galima, gal tikrai svarbios informacijos turi, ar kokiu pakeitimu atsirade, tiesiog niekur aklai nesirasykite  Man dabar jau net smalsu butu, ka gi per sutarti cia reiktu pasirasyti tik pasikeitus sutarti priziurinciam zmogui
 Man dabar jau net smalsu butu, ka gi per sutarti cia reiktu pasirasyti tik pasikeitus sutarti priziurinciam zmogui   As vis suku minti - negi tai gali buti naujas, toks akiplesiskas bandymas sudarineti sutartis
 As vis suku minti - negi tai gali buti naujas, toks akiplesiskas bandymas sudarineti sutartis   Jei vis delto susiviliosite nueiti, papasakokit butinai, kaip sekes.
  Jei vis delto susiviliosite nueiti, papasakokit butinai, kaip sekes.  
 Man dabar jau net smalsu butu, ka gi per sutarti cia reiktu pasirasyti tik pasikeitus sutarti priziurinciam zmogui
 Man dabar jau net smalsu butu, ka gi per sutarti cia reiktu pasirasyti tik pasikeitus sutarti priziurinciam zmogui   As vis suku minti - negi tai gali buti naujas, toks akiplesiskas bandymas sudarineti sutartis
 As vis suku minti - negi tai gali buti naujas, toks akiplesiskas bandymas sudarineti sutartis   Jei vis delto susiviliosite nueiti, papasakokit butinai, kaip sekes.
  Jei vis delto susiviliosite nueiti, papasakokit butinai, kaip sekes.  
sveiki, tai atvažiuoja šiandien naujoji mano konsultantė, jai reikia parašo, nes senoji išėjo iš darbo
 žiūrėsiu, ką ten man duos pasirašyti
 žiūrėsiu, ką ten man duos pasirašyti